0 Läs mer >>
Vaknade ganska sent idag då det blev en sen natt. Satte mig vid datorn och kollade på PLL tills Peter vaknade av att hans föräldrar ringde och frågade vad vi ville ha från donken. Skrev sen en matlista och efter det så åkte vi och handlande med Sven. När vi kom hem ställde jag in allt och sen åkte vi och släng skräp. När vi kom hem igen så skulle Sven iväg så vi blev själva då Meta va på stan och Mia åkte till Robin i morse. Jag gick ner och letade efter en bra bok, hittade " En prinsessan dagbok " och la mig sedan i ett skumbad tills jag halvt somnade, då gick jag upp och pussade lite på Peter. Han hämtade då den bärbara datorn till mig så jag skulle ha något att göra medan han spela med grabbarna. Har kollat lite på film men hittar ingen bra så jag tänkte att jag skulle blogga lite. Skulle ha städat idag men det blev inte så då vi har gjort annat plus att jag har så otroligt ont i ryggen. Tror att jag har sträckt mig eller något. Peter sa att han skulle ge mig massage sen. Idag blir det även jag som lagar mat, tänkte göra korvstroganoff och ris. Älsklingen har varit så duktig och lagat mat alla andra dagarna så jag tänkte ge honom en paus.

Puss och Kram

Duktiga

0 Läs mer >>
Vi har inte gjort så mycket under dagarna. Kollat på film och bara tagit det lugnt. Var ute på krogen i fredags kväll och hade väldigt trevlig. Peter blev ganska onykter men han va väldigt gullig. Själv så va jag typ nyckter. På natten så va vi tvungen att åka till akuten med mig och nu fick jag veta att jag har migrän. Fick medicin. Igår gjorde vi inget och idag har vi tagit det lugnt. Två polare till Peter va här ett tag, trevligt. Nu kollar jag på supernatural och äter lite gott medan min älskling sover sött brevid mig. Händer inte så mycket om dagarna så jag har inte så mycket att blogga om.

regn och mera regn

0 Läs mer >>
Jag har aldrig gillat åska, inte när jag va liten eller nu. Tycker det låter högt och otäckt så att vakna av att det åskar och dundrar är inte kul. Tur att jag har en underbar pojkvän som kramade om mig så fort det lätt högt. Lyckades somna om i famnen på min älskling och sova gott. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Har plockat med disken och Peter fixade lite med tvätten, han dammsugade också lite. Får se om det blir någon promenad sen.

Puss och kram

åska

0 Läs mer >>
Idag vaknade vi skapligt sent. Gick upp och åt frukost, slängde in en maskin med tvätt innan vi åkte och handlade. När vi kom hem så lagade min älskling mat. Det blev kött, pommes och sås. Vi drack vin till maten och det var riktigt gott. Efter det så plockade jag undan disken medans Peter satte igång vattnet till badet. Sen la vi oss i ett långt skönt bad i nästan två timmar med vin och mycket prat. Det blev som en riktig dejt idag och allt va så underbart. Allt idag har varit sjukt mysigt. Älskar verkligen dig Peter.
Ikväll så träffade vi Malin, pratade och hade trevligt och nu ligger vi och bara myser. Han satte igång en serie han kollar på och vi ska snart sova. Imorgon får vi se vad dagen bjuder på.
Puss och Kram

Dejt

0 Läs mer >>
Blev väckt imorse av min underbara pojkvän då han sms:ade och skrev godmorgon. Låg kvar i sängen ett tag innan jag gick upp och slängde i mig frukost. Sen blev det att kolla så att jag hade packat allt. Kollade på The Vow innan Peter ringde och sa att han va på väg hem nu så jag kunde röra mig till Linköping,sen tog jag tåget kl 15:14 och har varit i Linköping sedan kl 16:00. Har verkligen saknat min älskling, hoppade upp och kramade honom länge innan vi gick hem till honom. Har sedan tagit det lugnt. Sven va hemma en stund idag då han skulle spela idag, sen åker han till landet igen och då är vi själva tills vi själva åker till landet. Just nu sover min älskling, han är sjukt trött efter att ha spelat med laget i en vecka. Dom har streamat under veckan så jag har suttit och kollat av och till. Dom har haft riktigt roligt med mycket skratt.Själv gissar jag att alla pojkar är helt slut och kommer ta det lite lugnt med spelandet ett tag nu, men man vet ju aldrig med dom. Vad vi ska gör under veckorna tills Peter lämnar mig och åker hem till Luleå är väl att bara umgås så mycket som vi bara kan, ta vara på tiden tillsammans. Han åker i slutet av Augusti så det är några veckor kvar men det kommer gå fort. Ska se till att träffa Malin också och sen även dra ner på stan. Kanske dra ut på krogen någon helg också, men det är sånt som märks. Nae nu ska jag snart väcka Peter och dra med honom på promenad.

Puss & Kram

Linköping

0 Läs mer >>

Dagen började med att mamma ringde och väckte mig för att ja skulle gå upp, fixa mig och sen ner till hennes jobb och skriva ut papper. Blev sen att gå på stan och handla kläder. Vi tog även en ficka innan vi gick till af och fixa papper. Sen lämnade jag inte alla papper och efter det så åkte vi hem. Jag hoppade av vid oss medan mamma åkte och hämtade Elias. Blev att ära pastasallad idag innan vi följde med Linnea hem, jag ska nämligen låna hennes resväska då jag imorgon ska åka till Linköping. Har haft en väldigt trevligt dag med Mamma idag. Nu har jag även packat klart allt inför imorgon och även städar rummet lite. Ska nu hoppa in i duschen och efter det så blir det att ta de lugnt, kanske se på film om jag inte sätter mig och kollar på när grabbarna spelar.

Kläderna jag köpte idag

Framsidan på klänningen 
Backsidan på klänningen 
Shorts och kort tröja 
 
Puss & Kram <3

Shopping

0 Läs mer >>
Kan inte fatta att det har gått hela 1 månad sen det blev du och jag. Är så otroligt glad över att jag faktiskt berättade för dig hur jag kände. Vi satt på gräsmattan på min morbrors land och pratade om allt möjligt. Vi berättade om hur våra liv hade sätt ut och vad vi ville göra med våra liv. Sen så gick jag in och skulle packa ihop alla saker och då blev det en pratstund med mamma. När jag kom ut igen så fortsatte vi prata innan jag sa till dig att jag gillade dig. Jag berättade att när jag träffade dig första gången så blev det en wow känsla av det hela. Du va så trevlig och jag fattade tycke om dig direkt. Jag berättade att du fick mig att må bra och att allt kändes bra när jag va med dig. Sa även det att varje gång du såg på mig så kunde jag inte sluta le. Mamma sa att hon kunde se på mig att jag verkligen gillade dig då mina ögon tindrade som aldrig för. När du sa till mig att du kände på samma sätt som mig så blev jag så glad att jag fick tårar i ögonen och kände att mitt liv va nu perfekt. Mina känslor för dig har bara växt sig starkare för varje dag som går och jag är så glad över att jag har hittat dig. Att få hitta sin andra halva i livet är svårt och brukar ta lång tid men jag har hittat dig och jag kommer aldrig släppa dig. Du betyder allt mig mig, min bästa vän, själsfrände. Du är mitt allt. Jag längtar efter att få säga JA till dig, längtar efter att få bli din fru, att få vakna upp med dig vid min sida varje morgon, att få föda dina barn, att få se våra barn och barnbarn växa upp. Ja, jag längtar efter till att få dela mitt liv med dig, varje skratt, grått, glädje och bråk. Skulle inte vilja ändra något med dig. Du är söt, snäll, trevlig, underbar, vacker, fin, ja du är helt perfekt och du är bara min.
Älskar dig så enormt mycket Peter Berglund och det kommer alltid vara du och jag <3
 
Våran låt! <3
 
 
 
Tänkte även berätta att ni som gillar CS och lol skulle kunna kolla på min pojkvän och hans lag genom att klicka på länken :) http://sv.twitch.tv/newerahdtv

1 Månad

0 Läs mer >>
"Det är ju kul att se vilka som är ens äkta vänner eller inte.. Men att du visa den här sidan mot mig tog fan priset. Att du beter dig så mot mig tänker jag fan inte acceptera, trodde mer om dig än så." Vad har jag gjort för att någon ska säga så om mig. Jag gjorde allt jag kunde för att lösa det men när det inte fungerade så blev du sur och bestämde dig för att jag inte var värd något längre. Du tänker kasta bort våran tid. Jag kan inte göra annat än att sitta och gråta just nu för att jag har förlorat en person från mitt liv som betyder så mycket för mig. Jag har ställt upp för dig när det har varit något, lyssnat på dig och dina problem, hjälpt dig när du har haft det svårt. Jag har inte sagt något om allt som har hänt bara för att du har sagt att jag inte ska göra det. Jag har varit en bra vän och allt det skiter du i bara för att jag inte kan fixa ett litet problem. Jag tänkte inte skriva något på bloggen om det först men när jag såg att du hade skrivit som du gjort så kände jag att ja vara tvungen att skriva av mig. Jag skulle kunna säga förlåt, som jag har gjort så många gånger även fast det egentligen är du som ska be om ursäkt. Den här gången tänker jag skita i det. Jag tänker inte bry mig länge. Trodde du brydde dig och hade hoppats på att våran vänskap betydde mer än såhär lite men jag hade tydligen fel. Hoppas du har ett bra liv för det är vad jag kommer ha. Kommer leva livet och må bra. Skulle kunna säga att jag hoppas samma sak för dig men först måste du lösa dina problem och förstå att allt inte kan bli som du vill. Saker förändras och vissa gånger kanske det inte är med flit. Nästa gång så kanske du ska tänka till innan du bara kastar bort personen som finns där för dig vad som än händer. Jag är färdig med dig. Du kommer läsa det här och jag vill inte veta vad du har att säga för jag orkar just nu inte bry mig. Är så glad att jag har Peter och mamma just nu som jag kan luta mig mot. Älskar er och är väldigt tacksam för att ni bryr er om mig och ställer upp när jag mår dåligt. <3 Puss och kram <3

Tårarna rinner....

1 Läs mer >>
Kan inte förstå att vissa personer kan vara så idiotiska. Asså jag blir så arg över hur folk kan bete sig. Trodde att du va en smula smart men jag hade visst fel. Ska dränka mina sorger och mitt arga humör med godis, cola och film. Dagen började med att älsklingen messade så att jag vaknade, riktigt mysigt att få ett sådant sms på morgonen att vakna till. Sen blev det att äta frukost innan jag satte mig vid datorn och slog igång PLL. Har även börjar med att rita igen, går väl sådär, bli bara bättre och bättre. Blev även att följa med mamma ner och handla och nu sitter jag framför datorn igen. Har försökt få tag på Emma under dagen då jag verkligen måste prata med henne men hon har inte sin mobil igång. Sen måste jag bara fråga er som läser min blogg, när är men för jobbig mot sin partner? Han är med grabbarna och det är helt okej, tycker det är roligt att han gör det han gillar men han är lite sjuk, eller ja han är förkyld.Per har redan åkt hem för han blev för sjuk, bruden i lägenheten har varit sjuk och Svenius va sjuk i början av veckan. Jag vet att han kan ta hand om sig själv och så men jag vill ju inte att han ska bli sjuk. Han säger att han ska ta det lugnt och att han även inte tycker jag är jobbig men jag känner mig lite överdriven. Ja vet även att han läser min blogg så han kommer också läsa det här. Älskar dig Peter och vill bara ditt bästa :)
Nog om det nu, har fått skriva av mig lite om lite allt möjligt och nu ska jag försöka bli på bättre humör. Ska även försöka ringa Emma igen.

Puss o Kram <3

Arg och överdriven...

0 Läs mer >>
Helt klart en av dom bästa dagarna på sommaren. Tack Micke Syd för biljetterna, betyder otroligt mycket att vi faktiskt fick dom och även tack till Melrek som pratade med honom om det. Kvällen var helt underbar. Spenderade dagen med Peter och Melrek, träffade även Emma en snabbis. Började med att vi va hos Nyff några timmar innan vi skulle hämta biljetterna. Merlek jobbar ju med dom så han hade ju " the power of the card " Vi fick våra biljetter och även gästlappen som skulle sitta på tröjan. Vi kunde då gå vart vi ville så länge vi hade Melrek med oss för han sa typ att han tog ansvar för oss. Hur coolt va inte det liksom. Kollade runt på området innan vi drog bakom allt för att hälsa på folket. Snacka om stort, nästan så att jag skulle kunna gå vilse. Trodde även att jag skulle snubbla på alla kablar som låg på marken och typ paja allt, för det låg verkligen stora kablar typ överallt. Gjorde inte det, som tur var. Hälsade på hans mamma innan vi drog för att kolla in förbandet. Det var bra, gick sen och träffade Emma innan vi drog för att ställa oss så vi såg bra innan Gyllene Tider skulle dra igång. Dansade och sjöng sjukt mycket och hade så otroligt roligt. Va riktigt roligt och skulle inte säga nej till att göra om det. Efter att allt var slut så hämtade Malin upp mig och Peter och körde oss hem. Satt utanför och pratade ett tag också. Han ju inte träffat henne på några dagar så det var kul att umgås. Bestämde att vi ska ses på onsdag. Blev sen för mig och Peter att gå in för att sen sova då han skulle upp och sen iväg och spela med grabbarna. Åkte från Linköping kl 13:30 dagen efter och när jag kom hem så blev det att ta de lugnt. Kollat på pretty little liars. Träffade även Philip igår, trevligt då vi inte sätts på länge. Idag har jag bara tagit det lugnt, inte gjort ett piss. Jo jag pratade med Peter förut innan dom fortsatte spela, satte mig även och målade lite förut. Ska nu äta och sen tänkte jag fortsätta med mitt dagliga "arbete"
Ska även tacka Peter för att du är en otroligt underbar pojkvän, hade det inte varit för dig så hade det inte varit min bästa sommar någonsin. Är så glad att jag har dig vid min sida och jag kommer aldrig släppa tagen om dig. I Skog You! <3

Puss och Kram.

Gyllene Tider

0 Läs mer >>
Igår kl 17:00 så åkte jag upp till akuten för dom trodde jag hade fått stroke. Min arm, tunga och ansikte på högersidan domnade bort och jag kunde inte prata. Visste vad jag skulle säga men hittade inte orden, plus att jag hade ont i huvudet och mådde illa. När vi kom upp så blev allt värre och jag bara låg och grät. Fick komma in på ett rum och då fick jag dropp och dom tog prover, väntade på läkaren och efter att läkaren hade varit inne så skulle jag göra en hjärnröntgen. Det slutade med att jag blev kvar över natten för att allt inte va riktigt bra med mig. Ringde Peter och berättade vad som hade hänt och han lånade då bilen av Per och kom sen till mig. Medan jag väntade på honom så ringde jag Emma, som vanligt var hon med Håkan så jag pratade med dom ett tag och berättade hur det var med mig innan läkaren kom in så jag var tvungen att lägga på. Gick sen ner och öppnade åt Peter, kramade och pussade på honom när vi kom tillbaka till rummet plus att jag berättade lite mera vad dom hade sagt. Blev kopplade till en apparat som höll koll på mitt hjärta hela natten plus att jag gick runt med en slang från armen. Var väldigt obekvämt men jag klarade mig. Nu på morgonen så kom dom in och skulle ta nya prover på mig men då tyckte dom att det var bättre att sätta en ny nål i min arm. Då jag är svår stucken så testade dom även anden och handleden. Mamma kom upp efter ett tag och sen kom läkaren in och sa att allt va normalt så vi kunde åka hem. Dom trodde att jag kan ha haft migrän som gått över, så vi hoppas inte det kommer tillbaka.

Annars idag så sitter jag nu hemma hos Nyff med grabbarna medan dom spelar. Ska på Gyllene tider med Peter och melrek ikväll, det ska bli riktigt roligt. Nu tänkte jag väl kolla på dom tills vi ska åka vidare. Ringa Emma ska jag även göra.

Puss o kram <3

Stroke eller Migrän?

0 Läs mer >>
Peter har åkt hem till sig nu. Hans mamma och pappa va här tidigare idag på fika så att föräldrarna kunde få träffa varandra. Var väldigt trevligt även fast Peter åkte med dom. Fick även vet att jag ska med på Gyllene Tider på onsdag. Är oerhört glad för det och många kramar till Melrek som fixade det åt mig. Annars idag så följde jag med mamma till stan en sväng och nu sitter jag och har väldigt tråkigt, tänkte gå och och röka för att sen fortsätta prata med älsklingen :)

puss o kram!

Ensam :(

0 Läs mer >>
Fredag:
Emma och Theo var här på fika och det var väldigt roligt att få träffa dom efter en väldigt lång tid. Vi drack kaffe och åt bullar o kakor. Efter ett tag kom bubblan och då drog Emma hem för att Theo började bli trött. Åkte ner till stan med Peter och Bubblan för att jag skulle lämna papper till af, när vi kom hem så lagade jag mat innan vi skulle köra hem Bubblan. Kom hem och fixade oss för att dra ut på krogen med Linnea. Peter festade i Norrköping för första gången och det blev att dra till Puls. Victor kom efter ett tag och kvällen slutade med en väldigt onykter Gisela. Vi hade väldigt roligt med mycket dans och skratt.

Lördag:
Dagen till ära så åkte vi till Laggartorp för att fira Conny som blivit 60 och Sheri som blivit 50. Så vi var på 110 års kalas. Mycket folk och det var lite segt i början då det var mycket folk jag inte kände. Åt god mat och tårta. Kvällen kom smygandes och folk började dra sig hem. Det blev även att kasta yxa. Peter var väldigt duktig på det medans det inte gick så bra för mig. Jag träffade tavlan med den stora yxan och den ända gången jag träffade tavlan med den lila yxan så gick skaftet sönder ( va trasigt sedan länge tillbaka ) Grillade korv och hade väldigt trevligt. Elias somnade i bilen på vägen hem så Peter bar upp honom. Själv somnade jag framför tv när vi kollade på film. Gick och la oss och då slocknade jag ganska så snabbt.

Söndag:
Idag fyller Kevin 9 år. Grattis stora pojken. Han kommer alltid vara en av mina små troll, fast han växer upp. Har varit där och fikat och haft trevligt. Bestämde oss för att gå hem då jag inte känner mig så bra, vet inte om jag håller på blir sjuk eller om det är allergierna som håller på spökar. Känner mig väldigt varm och seg. Annars idag så blir det att ta det lugnt. Kolla på film och mysa med älsklingen. Nae nu ska jag göra något att äta till oss innan det kanske blir att sova några timmar. Måste även städa mitt rum då Sven och Meta kommer imorgon.

Puss och kram.

Tre dagar med skratt!

0 Läs mer >>
Kom fram till mamma igår och han inte göra mycket innan Victor va här. Peter fixade min datorn, tack återigen älskling <3 Idag så vaknade jag av världens mensvärk, inte roligt plus att jag inte kunde somna om. När Peter hade vaknat så tog vi det lugnt innan jag började fixa med rummet, fixade sängen och även med alla kläder. Sen så hjälpte jag mamma med tvätta, hon va iväg så jag fick tvätta själv, eller Peter hjälpte mig. När mamma kom hem så fixade jag och Peter med maten och då gjorde vi kycklingsallad. Mamma bestämde sig för att ta en promenad med Elias och då frågar han snällt ifall jag och Peter vill följa med. Tog en sväng till folkparken så Elias kunde leka av sig, va väldigt roligt då min pojkvän blev som ett barn igen när han sprang omkring och lekte med Elias. Blev en glass på vägen hem. Blev även en trevlig pratstund med mamma, måste tacka för det också. Alltid bra att hon finns så man kan få god råd och även prata igenom saker. När vi kom hem så bäddade jag sängen med lakanet som jag hade tvättat och nu sitter vi och lyssnar på musik innan vi ska äta kvällsmat för att sen gå en promenad innan vi går och lägger oss. Lite bilder från folkparken :)

Hemma

0 Läs mer >>
Igår så blev det för mig och Peter att träffa hans lag. Melrek har ja träffat tidigare och det var lika trevligt den här gången också. Träffade även Nyff och Sven/Svenius. Laget va inte helt den här gången då Per inte va med. Drog till donken och efter en lång väntan så hade alla fått sin mat och ätit sin mätta. Blev då att åka hem för dom skulle spela, efter ett tag så började jag känna av mig mage igen och den här gången tröttnade jag ordentligt så jag ringde mamma som då sa att jag skulle prata med Meta få hon va närmare till hands. Pratade då med henne och ringde även 1177, dom sa att det kunde vara blindtarmen, uteliggande graviditet eller en infektion så vi skulle genast åka upp till akuten. Meta sa att hon skulle köra mig, så jag gick upp och pratade med Peter som genast sa till grabbarna att vi skulle upp till akuten så dom skulle höras senare. Jag kan lugnt säga att det var de snabbaste besöket på akuten, tog hela 1 timma och jag gick därifrån med urinvägsinfektion. Eller dom trodde det va de, dom va inte säkra men jag fick medicin mot det och så skulle jag ringa vårdcentralen om det inte hade blivit bättre under medicinen gång. Inte roligaste slutet på en kväll dock, men när vi kom hem så blev det film med älsklingen innan jag somnade. Vaknade dock inatt av att det åskade som satan och jag va som ja brukar va, livrädd. Idag blir det att åka hem till mamma och även att träffa Victor ikväll, ska bli trevligt då jag saknar honom. Puss och kram.

Akuten...

1 Läs mer >>
Dagen börjar med att vi vaknar sent, och då bestämmer vi oss för att städa rummet. Börjar plocka med tvätten och slänger in första vändan. Peter får mig då träna, det var väldigt jobbigt men jag hjälpe även honom då vi körde varannan gång. Väldigt roligt att träna med älsklingen måste jag bara tillägga :) Annars idag så har vi inte gjort så mycket. Jag har känt mig väldigt konstig så jag tror att jag håller på att bli sjuk. Har ont i brösten och magen, hoppas verkligen inte att det är en inflammation som har börjat :/ Har även träffat Malin ikväll, trevligt som vanligt och hon fick några saker återberättat för sig som hände i fredags när vi drack tillsammans. Ska nu sätta mig och läsa Peters blogg, ja han har bloggat, för att se vad för roligt han har skrivit. Ska bli väldigt roligt. Får se om jag har något att skriva om imorgon, annars får vi se när jag uppdaterar bloggen nästa gång. Puss och kram <3

Ont..