0 Läs mer >>
Klockan är 22: 47 och jag sitter och väntar på Peter som är hos Olle och umgås.
Ska väl ta en promenad och möta honom sen, när han väl bestämmer sig för att komma hem. Tror grabbarna skulle spela FIFA så det kan ju bli sent.
 
Annars så har det inte hänt så mycket om dagarna, jag pluggar och Peter jobbar så vi har inte tid med så mycket annat om dagarnaVi åker hem på söndag och blir hemma en hel vecka i Norrköping/Linköping och det ska bli riktigt skönt. Det var ju ett tag sen vi var hemma, vi får se vad som händer dnästa vecka, vi har ju inte riktigt något bestämt.
På fredag så ska vi i alla fall fira mig med släkten så det ska bli kul, saknar dom faktiskt lite :P
 
Nej jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mera utan nu blir det att se på film innan jag ska sova.
 
Puus och kram QueenG

Sena kvällar

0 Läs mer >>

Tänkte att jag skulle lägga upp lite flera bilder som jag ritat. Hoppas dom duger :)

 
 
Kanske kan bli bättre men men, övning ger färdighet :)
Blir ett till inlägg ikväll om vad som hä'nder i våra liv senare ikväll :)
 
QueenG
 

Bilder nr 2

0 Läs mer >>
Vad gör man när man inte riktigt vet vad man ska göra? Att ha folk i sin närhet är en bra sak men är det verkligen så bra när de är personer som man skulle kunna klara sig utan. Att folk försöker sitt bästa för att göra illa andra och sen inte ens kan säga förlåt när dom inser att det inte hjälper, speciellt om det dom sagt inte ens har varit sant?
Vad gör man när man vill skydda personer man älskar från sånt skit, eller när man måste låtsas bara för att det inte ska bli bråk.

Att skylla på mig är att gå över gränsen, jag har inte gjort något fel och det är ingen mening med att skylla all skit på mig. Ta lite jävla ansvar för en gång skull.

Blir så trött på folk som bara ska försöka förstöra men det är väl saker man aldrig kan komma undan från.


Nej nu ska jag gå och handla och hoppas att jag kan försöka bli på bättre humör, den här värmen hjälper ju inte direkt för att göra saken bättre. Ett samtal med mamma kanske fungerar, så om du hinner läsa det här innan jag ringer så förvänta dig ett samtal från din bästa dotter :)

Vad ska man göra???

0 Läs mer >>
Jag har en tid nu suttit och ritat och tänkte höra vad folket tycker, hoppas ni gillart :D
 
Bild 1
 
Bild 2
 
Bild 3
 
Bild 4
 
Bild 5
 
Bild 6
 
Bild 7
 
Bild 8 är min egna design och den är jag riktigt nöjd med :D
 
Kom gärna med åsikter och synpunkter :)
 
QueenG

Nå???

0 Läs mer >>

Igår drog vi till stranden då vädret var riktigt varmt. Det är idag runt 30 plus ute och nästan för varmt för att ute. Men igår så var det skönt att dra till stranden, vattnet var dock väldigt kallt så det tog ett tag för mig att komma i även om Peter bara slängde sig i och stänkte ner mig på.
Vi låg och solade och läste samt att vi hade gjort sallad och tagit med oss. Riktigt mysigt och en underbar dag med mig älskling.

Idag har jag varit på skolan och fixat så jag kommer plugga hemifrån från och med nu tills augusti och det ska bli riktigt skönt. Sen idag har jag också städat och diskat lite. Nu ska jag snart börja plocka fram så vi kan äta idag, inte för att jag har kommit på vad vi ska ha än :P

Riktigt skönt kallt vatten med en strålande sol
 
Min älskling, lika snygg som vanligt ;P
 
Lekte lite med sanden, man har ju inte blivit helt vuxen än :P

Sol och bad