0 Läs mer >>
Grattis min älskade lillebror på födelsedagen. Tänk at David blir hela 16 år idag. Usch vad tiden går fort. Men jag äslakr dig ändå och hoppas att du har haft en bra födelsedag så ses vi i april.
 
Idag är det tisdag och jag har lov. Men en sak jag kom på idag också är att det är typ en månad sen allt skit blev bättre.Den 29 var det även en månad sedan jag blev tillsammans med Kristian. Vilkewt gjorde mitt liv tusen gånger så mycket bättre.
 
Jag vet vad ni kommer säga, att det var för tidigt att skafa en ny och att jag måste ta det lugnt och tänka på mig och inte hoppa in i något nytt på en gång. Men ni kan ta och täppa igen eran kääft för jag skiter i vad ni säger. Det var inte direkt som att jag bestämde mig fört att läna P för att direkt efter skaffa en ny. Jag kan inte riktigt styra mina känslor ochh dom ledde mig till Kristian. Vilket var det bästa som kunde hända.
Det dröjde heller inte länge från att det blev vi till att vi blev sambos heller då jag flyttade in till honom och han syster för någon dag sedan.
Dett är dock bara tills jag har hittat något eget.
 
Men nog om det där nu så ska jag berätta allt det andra istället.
Jag har varit sjuk i typ två veckor och en av dessa veckor vvar jag även sjukskriven. Så typ tre veckor från skolan är det sämsta som kunnat hända just nu, vilket betyder att jag har fet mycket att görta nu på lovet, plus att jag ska på lungröntken imorgon på morgonen coh det ser jag inte fram emot.
 
Men men, jag mår bra och det blir bara bättre för varje dag som går.
Nae, nu ska jag se om jag får med min min pojkvän till affären så ja kan handla lite för att sedan ikväll göra kladdkakemuffins.
 
En annan sak som jag kom på är att jag börjar bli mera norrländs då jag börjar säga plättar till pannkakor :O
 
Hade bra XoXo GiselaSofia

Ja vad ska jag säga.....