0 Läs mer >>
I måndags så åkte jag till Luleå. Kom fram tidigt på tisdagen och möte upp min älskade Peter.
måste bara säga det att jag har mått väldigt dåligt i några dagar så jag behövde en paus från allt och det hjälper inte att folk lägger sig i. Vill jag dra från skolan, Norrköping och folket som bor där så får jag det. Den här veckan har varit väldigt underbar, bara tagit det lugnt, ätit god mat och bara myst med varandra.
Just nu sitter jag och väntar på att han kommer hem från skolan, då blir det att fixa sig för att dra till stan.
jag känner inte direkt för att blogga längre då mitt mående inte har varit på topp och just nu är jag för trött för det men nu har jag uppdaterat lite. Får bli bättre på det när jag kommer hem från Luleå.

Nu ska jag se serier och bara ta det lugnt till min snygging kommer hem ;)

Puss o Kram <3

Luleå

0 Läs mer >>
Efter att jag hade bloggat i skolan så blev det svenska lektion och vi studerade noveller efter det blev det lunch och sen promenad på Fv. Kände att det var väldigt skönt att röra på sig och jag kände mig väldigt duktig när jag väl kom hem.
Det blev då att kolla på HP 1-3 ( inte klar med 3:an än ) och nu sitter jag och pratar med min karl via skype.

Måste bara nämna det att jag börjar få sjukt ont i ryggen igen, har haft det i flera veckor men idag gör det som ondast och jag har gjort allt jag har kommit att tänka på för att det ska bli bättre eller underlätta men inget hjälper. Har så ont att tårarna snart kommer börja rinna ner för mina kinder.

Aja, ska prata klart med Peter nu och sen försöka sova. Hoppas ryggen är bättre imorgon.

Puss o kram

Smärta

0 Läs mer >>
Sitter i skolan och ska snart börja lektionen så jag tänkte att jag skulle passa på att uppdatera bloggen lite.
Jag mår blä då jag har fått min mens idag. Ont i magen och ryggen och är seg och på dåligt humör. Idag tänkte jag att yogan skulle börja men med tanken på att det var så många så blir det promenad i fyra veckor och sen yoga. Nu kom Ulf i så det blir att stänga ner och ha svenska.

puss o kram

Skolan

0 Läs mer >>
Det gör ont att sakna någon så mycket som jag saknar dig min älskling. Det är fyra veckor innan jag får träffa Peter igen och då blir det två veckor hos honom men just nu så saknar jag honom så mycket att jag ibland känner för att börja gråta. Vi visste att det skulle bli jobbigt och vi klarar det då vi pratar väldig mycket med varandra men ibland så blir saknaden så stor att man blir väldigt nere och Man bara vill krama på sin älskling. Båda har haft sådana dagar när inget har varit roligt och allt har bara varit blä, men då peppar vi varandra och allt blir lite bättre.
Älskar Peter så sjukt mycket :-)<3

saknaden

0 Läs mer >>
Har varit sjuk och trodde jag mådde bättre men tydligen inte, mår illa och har ont. Blir skola imorgon och sen ska jag till Emma.
Idag blev det att vara hemma och ta det lugnt och på eftermiddagen så gick jag och mamma till Carro och Robban. Myste med Vilde och hade trevligt. Nu ska jag ut och röka medan jag väntar på att min älskade pojkvän ska ringa :-)<3

Puss o kram

sjuk