0 Läs mer >>
Har inte direkt haft orken eller tiden till att blogga, då man går upp 5 på morgonen för att få iväg älsklingen till jobbet, fixar frukost och allt till han så han ska få ligga kvar i sängen så länge som möjligt då man andrlig vet när han kommer hem.
Nu för tiden så är det inte så mycket som händer, har varit hos Emma och Ante o gullat med bästa gudbarnet Theo <3
Va på bio med älsklingen föra veckan och såg Underworld awakening, riktigt bra va den och efter det så gick ja ut med Syrran och några fler.
Mitt Mående har varit lite av och till senaste typ två veckorna, Haft som ett tryck uppe i magen och är svullen, humöret har varit helt fucket up då jag kan gå från att gråta till att börja as garva och sen helt plötsligt bli skit sur. Så det blir att gå till läkaren kl 14:30 idag och hoppas att dom kan komma på vad felet är.
För övrigt så är allt bra, livet fungerar som det ska och snart så fyller jag ju faktiskt 18, då blire fest med polarna den 21 och sedan med familjen den 28 typ.


Inte direkt ett samanhängande inläg med jaja, man måste ju få skriva av sig lite ibland :)

Sämst på att uppdater...

0 Läs mer >>
Eller vad man nu ska kalla det, men vi ska ikväll till Calle och grilla och dricka. Ska bli roligt :)
Är fixad och klar och nu väntar man på att svärmor ska hämta Andreas och efter det ska jag och älsklingen iväg.
Annars idag så har jag varit barnvakt åt Kevin och Anlvin medans Patrik, Andreas, Linnea, Johan, David, Mamma, Carro, Robban, Magnus, Agge och Conny har flyttat allt från Carro/Robbans gammla lägenhet till deras nya. Gick tydligen vädigt bra och dom blev klara runt 5 tror ja det var. Har ätit och så innan vi ska åka nu också :)
Hoppas alla andra har en underbart bra helg :) <3

Feeést!!

0 Läs mer >>
Idag så fick min älskade syster/bästis sin efterlängtade son Theodor! <3
Det betyder att jag är en stolt moster/gudmor och att mike är en stolt farbror/gudfar. Theodor är hur gullig som helst och har pappas näsa. Bild tänker jag ej lägga upp, det får Emma själv göra på sig blogg när hon kommer hem. Som då är imorgon.
Grattis Emma och Ante till eran underbara Theodor!! <33

Nybliven moster :)

0 Läs mer >>
Ja ni läste rätt, Jag äre ute på vägarna och ÖVNINGSKÖR och jag lovar att det går bra och jag är duktig. Känslan är helt underbar, jag sitter och har kontroll på bilen och det är helt underbart.
Ska snart ut och köra lite och efter det vet jag inte, får se vad som händer idag. Mår bra och har varit på väldigt bra humör i några dagar nu, har suttit och sjungt och dansat och bara varit glad. Hoppas att allas helg har varit bra än så länge.

Övningskör

0 Läs mer >>
Är i vånga och lyssnar lite på musik, min söta älskling sover fortfarande, blev väldigt sent igår med tanken på att vi körde hem Barra, Myggan och Jenny. Vaknade runt 12 och gick in då, och jag tänkte ta och köra lite bil snart tror jag. Har ju fått mitt tillstånd och då ska det användas :) Har också funderat på att börja använda garageband, som då är en sida som man kan skriva och spela in musik på. Tänkte börja sjunga lite hemma med tanken på att alla säger att jag har bra röst :P
Men nu blir det att fixa lite med några bilder jag tog igår sen frukost.

Vånga

1 Läs mer >>
Mamma, du finns där för mig när jag behöver dig som mest. Du försöker så mycket med att jag sk må bra och bland så gör jag allt för inte lyssna på dig. Du stöttar mig när alla andra ser ner på mig och du vet alltid vad du ska säga för att få mig att må bättre. Allt jag är och allt jag komer bli är för att du alltid fanns till hands när jagbehövde dig som mest och det kommer jag alltid att vara tacksam för. När jag försöker stötta bort dig för att jaginte orkar mer så står du kvar. Du är allt för mig mamma och jag älskar dig och vad som än händer så är jag glad att du finns hos mig för annars hade jag inte klarart av livet. Jag hade inte haft någon som stöttar mig eller som berättar hur speciell jag är som bara en mamma kan göra. Jag älskar dig mamma och tack för att du är just du<3


Mom, My Hero Is You<3

0 Läs mer >>
Är väldigt glad idag, Patrik var på jobb intervju och det gick bra så nu har han två jobb att välja mellan, det första är i Linköping på flexibel och det andra är i Norrköping på proffis. Båda jobben skulle höra av sig måndag/tisdag så att han får veta.
Efter det så åkte vi till Mellisa (Patriks kusin ) och fikade, hon hade även Nova och Juni där, som då är hennes systerbarn men även Patriks kusinbarn. lite roligt faktiskt, dom var väldigt blyga i början men efter några kakor och lite ritande så satte dom igång och skojade runt, Nova vissade mig även Mellisas klädder till hennes baby som kommer i april och dom va så söta :) Efter ett tag kom M:s mamma för att hämta dom och då åkte vi hem. Stannade hos mamma för att packa med tanken på att det skulle bli vånga ikäll men när vi va påväg hem så ringde Patrik till Myggan och då åkte vi till Barra, satt och prata för att sen köra dom till krogen så nu efter många om och men så sitter vi hos mamma och väntar på att klockan ska bli 03:00 för då ska vi hämta dom. Har mått bra idag förutom att jag stannade hemma från skolan pga foten.
Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag har :)
Laddar även upp en bild som jag tog när jag väntade på patrik, blev väldigt nöjd med den och det är en bra sak att komma från mig med tanken på att jag hatar att vara med på kort... :)

Happy times and late ...

0 Läs mer >>
Har inte bloggat på några dagar. Inte så mycket har hänt förutom att jag har gått i skolan, varit hemma och skadat foten.
Ja, ja vet att jag är klumpig men det är inte mitt fel att jag halkar på den enda isfläken mellan skolan och hemmet. Mitt fot tog skada och den är väldigt svårt stukad, så det blir krykor i minst två veckor. Lite jobbigt i kroppen förutom i mitt höger ben som kan nästan inte går på. Mera har inte hänt, har mått bra annars och allt är perfekt.

Bad uppdatering