2 Läs mer >>

Ja vet att det kanske inte är så många som läser min blogg, men ja tänkt att ja skulle ställa lite frågor till er.

 

1. Varför läser du min blogg?

2. Vad skulle du vilja läsa om?

3. Vad är ett måste när man har en ledig helg?

4. Om du fick välja mellan godis eller glass, vad skulle du välja?

5. Vilken är din favoritsmak när det gäller B&J?

6. Sommar eller vinter? Varför?

7. Vad tycker du att det är viktigt att folk engagerar sig i?

8. Vart skulle du vilja spendera din semester med att göra?

9. Bio eller film hemma?

10. Vad är din största utmaning i livet just nu?

 

Anledningen till detta är att jag inte riktigt vet vad jag ska blogga om just nu så därför tänkte ja ber er om lite hjälp. Ni kanske kan vara min inspiration.

Mina frågor till er :...

0 Läs mer >>
Idag tänkte ja slänga iväg en kram till de personer som faktiskt står vid min sida vad som än händer och som alltid finns till hand när man behöver någon.
Det finns såklart väldigt många men de ja ja menar idag är Carro, Peter och såklart mamma. Tack! :)

Annars idag är det fredag, vilket betyder helg för min del. Peter jobbar imorgon men bara några timmar. Jag tänkte väl sätta mig och plugga lite ikväll och sen ska vi väl titta på våra serier. Imorgon blir det att åka till stan och dra till biblo för att låna nya böcker.

Har inte så mycket mera att skriva om just nu så ni får ha en bra helg.
XOXO QueenG

Massa kramar till er!...

0 Läs mer >>
Jag vet att det var länge sedan jag bloggade men det är så att jag faktiskt har varit väldigt upptagen.
Jag åkte hem till mamma på lovet och var hemma ca 1 vecka.
Kom hem fredag natt och det ja gjorde då var att gå och lägga mig typ direkt när ja kom hem. Lördagen så vad det dop för Leon, vilket var väldigt trevligt. Ja träffade några från släkten och några från pappans sida. Det var gott fika och mycket prat. Blev även lite gos med Leon när han va på bra humör. Efter det så tog ja bussen med Carro och hennes kille till stan för att möta mamma. Vi stod och pratade ett tag och sen gick ja och mamma och gjorde några ärenden innan vi gick och köpte mat och sen åkte hem. Det blev kinamat till Johan och mamma och ja och Linnea tog sushi. Vi spelade monopol och hade kul.
På söndagen så firade vi David som fyllde 15. Kan fortfarande inte förstå att han är 15, stor kille nu. Ja bakade och gjorde tårta och det va trevligt.
På måndagen så åkte ja först till Emma och fikade ett par timmar, Leon fick dop present och Theo fick 3års present av mig. Vi var även ute ett tag. Efter det gick ja och köpte frukt för att sedan åka hem till fam. björn för att äta fruktsallad och skitsnack. Alltid lika mysigt att träffa dom och mysa med grabbarna.
Resten av veckan blev det lite mera fika och sedan även att träffa Susanne. Åkte hem på torsdagen och resten av lovet tog vi det lugnt.
På fredagen så gick vi åt på CG's vilket vara väldigt gott, och inte så dyrt som ja trodde. Vi gick även och bowlade ett tag och dansade på Olles innan vi bestämde oss för att åka hem då han jobbade på lördagen.
Annars så har det inte hänt så mycket. Jag blev sjuk och var hemma första veckan efter lovet och var magsjuk, hade feber och mådde bara skit. Gick första dagen i fredags och började då arbeta med vårat eget arbete på NK. Mitt arbete handlar om migrän, något jag själv har. Vi har tagit det lugnt, långa dagar för båda och Peter har börjat jobba i Smedjan, vilket gör att hans dagar inte riktigt är som de brukar. Men han verkar trivas och det är ju vad som är viktigast.
Idag så ska jag snart hem, då ja slutar 14:15, och fixa lite. Städa lite och plocka med disken innan jag sätter mig och pluggar lite och sen fortsätter läsa min bok. Det är något ja har börjar göra, läsa. Jag tycker det kan vara skönt att sätta sig i soffan med en kopp te och sedan läsa en bra bok. Ja läste nyss ut serien Crossfire och igår började på första boken från House of Night serien. Så vill folk veta vad jag önskar mig så är det den serien och även Vampire academy. Dom två bokserierna tycker jag är riktigt bra, även sista boken i Crossfire när dem kommer.
Sen vill jag bara säga att det är riktigt bra mellan mig och Peter just nu. Det går inte en dag utan att ja ler vid tanken på honom och vi är som i en lite bubbla fylld med lycka. Allt är bra, vi gör saker tillsammans, även fast vi kanske inte går ut eller hittar på så mycket, vi ligger bredvid varandra och läser, eller tittar på någon ny film och för några dagar sen så lagade vi mat tillsammans.
Men nu så ska jag väl fortsätta med engelskan, och nej ja har inte struntat i att jobba utan ja passar på att blogga medan dom går igenom det ja inte gjort och som min lärare sa att ja inte behövde göra. Hoppas alla har en bra dag.
XOXO QueenG

Crossfire