0 Läs mer >>
Just nu ligger vi fortfarande i sängen, ska gå upp när ja har bloggat och göra frukost och sen fixa oss då vi ska till Storheden idag. För er som bor i Norrköping så är Storheden som Ingelsta typ. 
Vi ska faktisk kolla på mattor, får se om vi hittar något som passar i vardagsrummet.

Funderade även på att gå en promenad med kameran sen om det inte är allt för kallt ut idag.

Jag vill gärna veta vad ni skulle vilja läsa på mig blogg, det är lite tomt på vad jag ska blogga om.

Nu blir det frukost.
QueenG

Storheden

0 Läs mer >>
Jag kom idag på att jag inte har bloggat på länge så jag tänkte nu uppdatera er lite om vad som har hänt sedan jag sist bloggade, vilket var för snart en månad sedan. Det har varit jul och nyår och skolan har börjat igen.
Om skolan så kan ja säga att det går bra, vi har kommit igång med alla arbeten och alla nya som har börjat har kommit in i gemenskapen.
Hemma så är det bra. Peter jobbar och står i. När vi väl är hemma båda så brukar vi spela diablo 3 eller kollar serier. Visst så gör vi nödvändiga saker också som att städa och fixa diskmaskinen samt tvätta.
 
Ja vet inte riktigt vad jag ska säga mer, vi har blivit bjudna på dop i februari och det kanske vi ska åka hem för. Det beror helt på vad våran budjet säger, juste de, det kan jag berätta om. Vi har lagt upp en månads budjet då vi vissa gånger inte riktigt vet vad vi lägger våra pengar på. Vi slösar ju inte så det tar slut men ibland när vi sitter och pratar pengar så kan vi inte riktigt komma ihåg vad vi har köpt. Vi har även bestämmt att vi ska spara alla kvitton så vi bättre kan hålla koll. Vissa saker betalar vi hälften av och vissa saker, som räkningar, betalar vi våra egna själva. Vi ska även starta upp ett sparkonto på en annan bank så vi inte bara kan använda dom för att vi känner för det utan vi vill att det ska ta några dagar att få över pengarna. Det kommer göra att vi kommer välja att inte använda pengarna till annat än vad vi sparar det för, vilket kommer vara en semester.
 
När det gäller semester så kommer Peter att åka utomlands med sina föräldrar i höst. Kommer inte riktigt ihåg vart dom skulle åka men det kommer säkert bli trevligt för honom. Själv ska jag då vara hemma och har förmodligen skola, vilket kommer vara skönt för då har jag något att göra förutom att sakna honom :P
Vi kommer även spendera mitt sportlov tillsammns vecka 10. Får se vad vi gör då, något kul hittar vi väl på.
 
Hade redovisning på NK idag och urtidsdjur, det gick bra. Power point bråkade lite men det gjorde inte så mycket. Vi fick reda på att vårat slut arbete på Nk kommer vara ett eget arbete där vi sjävla får välja vilket ämne vi ska ha, det kan jag lugnt säga är väldigt svårt.
Förslag är väl uppskattat :D
 
Väl hemma så blev det att se film och sen råkade jag somna i soffan, nu ska jag se på någon ny film i väntan på mat som min älskling idag sa att han skulle laga.
 
Hoppas alla haft en bra dag.
Puss o kram QueenG

Senaste tiden och lit...