0 Läs mer >>
Som jag skrev i det inlägg jag postade imorse så började dagen med stadsbiblioteket. Började kl 9:00 men linda och jag kom 30 min sent då hon behövde äta något. Vi kom in till klassen i slutet av föreläsningen och sen blev det en rundtur på bibblan. Vi drog tillbaka till skolan efter det och hade rast till kl 11:00 då vi sen satt och pratade om lite allt möjligt som hade med böcker att göra. På lunchen så åt jag och Linda på Kimono sushi bar, riktigt gott var det och vi blev proppmätta :P Sista lektionen satt vi och läste sen diskuterade bilder. Måste bara säga att den här dagen har varit sjukt seg, alla har varit trötta och det har varit väldigt lugn jämfört med hur det brukar vara i skolan.

Idag blir det att vara hemma, har inte riktigt något att göra och det kan vara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, just nu sitter jag och äter och pratar med min älskade pojkvän :)
Hoppas alla har haft en bra dig hittills.

Puss o kram

Seg dag

0 Läs mer >>
Jag måste bara säga att faan jag sover dåligt. Har somnat runt 2 eller 3 dom närmaste dagarna och det är inget bra då jag går upp kl 7. Det går inte att lägga sig tidigare för då ligger jag bara och vrider och vänder på mig.

Aja, får väl bli sena kvällar och tidigare morgondagar. Idag börjar dager med stadsbiblioteket med klassen då vi måste hitta en bok att läsa, sen tbx till skolan för mera arbete.
Skriver mera när ja kommer hem.

Puss o Kram

Sena kvällar och tidi...

0 Läs mer >>
Oj, märkte att jag inte har uppdaterat min blogg på länge. Ska se om jag kan få med allt som har hänt sen sist.

Då kan jag börja med att säga att min älskade man Peter nu är upp i Luleå och ska snart börja skolan igen. Han åkte hem föra veckan och jag har pratat med honom under dagarna när vi båda har haft tid och han verkar må bra. Han tycker det är skönt att han är hemma i sin egna lägenhet igen efter sommaren. Saknar honom men jag åker snart upp och träffar honom.
Kände i början att det var jobbigt att inte ha honom i närheten men det går bra, som sagt var så pratar vi ganska mycket ändå. Det är inte de roligaste att ha ett distansförhållande men man gör det bästa av saken plus att det alltid är bra att sakna och vara ifrån sin partner. Blir att flytta till honom, när vet jag ej då det är ganska mycket jag måste fixa innan men jag ska bosätta mig i Luleå.
Komma bort från Norrköping är något av ett måste känner jag nu när det bara är problem och skitsnack överallt. Försöker tänka på allt det bra men nu finns det inget bra med att bo kvar i den här skit staden. Det kommer ta tid men bort ska jag.

Lite om mig själv nu då. Skolan har dragit igång igen och det är så skönt att ha något att göra om dagarna, nya folk i klassen men det gör inget då våran klass är ganska samlad så alla umgås med alla, nästan i alla fall, men det är roligt.
Vi är inne på andra veckan nu och det har inte kommit igång riktigt ännu. Går lite segt i början, men det visste vi ju att det skulle göra. Själv mår jag bra förutom att min rygg gör väldigt ont och jag sover dåligt men annars är det bra.

Har varit i Stockholm på Gospel Night med mamma, Kaj och Maria. det var riktigt trevligt med bra musik och mycket prat. Åkte i fredags efter lunchen och gick först på stan med mamma medan Kaj och Maria jobbade. Vi ar väldigt duktiga och gick till globen, inget jag skulle kunna tänka mig att göra igen men det gick bra ändå. Långt att gå plus att det var varmt. Kom till globen och då blev det att ta en fika innan vi möte upp Maria. Efter ett hon hade fått sin tröja som hon skulle ha, då hon var en av värdarna, så gick vi bort till henne sektion. Hittade bra platser långt ner, man såg bra och hörde bra. Kaj kom innan det började och vi var inte hemma fören efter kl 00:00 på natten.

Tog då en sovmorgon på lördagen innan vi tog bilen och åkte och köpte blommor och lite annat. Jag åkte sen med Kaj för att handla medan dom andra lagade mat och grillade. Simon och Sheri med en polare var även förbi på fika, riktigt trevligt att träffa dom igen innan som åker hem till USA.

På söndagen blev det kyrkan som vanligt, trevligt men jag blev lite rastlös efter ett tag så då gick jag ut och tog en varmchoklad innan jag gick in för att vara med på slutet. Blev även att köpa muffins innan vi tog bilen hem, jag vet att n inte är förvånade men dom är ju så stora och så goda på muffins fabriken. Hemma sen blev det mat innan det var dags att ta tåget hem.

Måndagen så blev det stan med Linda och Markus. Hon skulle leta efter nya kläder då dom ho har börjar bli små då hon är gravid, Markus köpte även lite saker. Sen på kvällen blev det att snacka lite skit med Victor och Anders på trädgården. Riktigt trevligt och sent blev det.

Igår då blev det stan med Markus och Linda igen, M skulle till optikern och sen möte vi upp Linda när hon kom till stan, Anders träffade vi även på EH när vi skulle fika, men det blev paus istället. Blev en runda på stan och jag hittade en orange klänning som sitter bra och är väldigt söt. Träffade även Kim och Jonte, alltid lika trevligt. Efter att Anders hade dragit så möte vi upp Victor och vi drag till Hugo's då det va musik quiz igår. Slutade med att vi fick 15 av 46 rätt. Blev även då sent och när jag kom hem så skypade jag med Peter till kl 03:00 på natten men jag somnade inte fören kl 04:00 så det blev inte många timmars sömn men jag lyckades komma till skolan ändå.

Idag blir det att vara hemma och vila upp ryggen då jag har förskräckligt ont. Ska lägga mig och kolla på Supernatural.
Det var lite om vad som har hänt sen jag bloggade sist, blir inte så mycket när man har saker att göra men jag ska försöka komma igång igen så ni får veta hur det går i skolan och med livet.

Puss o Kram

Länge sen sist

0 Läs mer >>
Idag vaknade jag tidigare än Peter, som fortfarande sover. Har suttit vid datorn lite men funderar på att väcka min älskling då vi ska ner på stan idag för att möta upp Svenius. Blir att shoppa lite också, får se om man hittar något snyggt. Igår var vi även på bio med Meta och Sven och såg Elysium, jag tyckte den var blodigt, sorgsen men bra. Fällde några tårar i slutet av filmen. Kan säga att den är värd att se.
Sen även igår när vi skulle gå ut så jag kunde röka så kommer vi ner från trappen och Sven skrämmer mig så att jag nästan smäller till honom, kan tillägga att det var väldigt mörk på nedervåningen. Mitt hjärta hade hoppat upp i halsen på mig och satt där i några minuter innan jag hade lugnat ner mig. Inte kul.
Nu ska jag kolla klart på PLL innan jag väcker min älskling

Puss och Kram

Stan

0 Läs mer >>
Ska försöka få in allt i ett inlägg. Fick träffa släkten för ett tag sen, det var inte alla men dom var trevliga. Var inställd på att det skulle bli utfrågning och så men dom va väldigt lugna och trevliga. Vi åt smörgåstårta, fika och vanlig tårta. Pratade och hade det allmänt trevligt. Sen har vi även ätet på stan med Meta, Sven, Mia, Robin och alla andra som brukar vara med. God mat och trevlig sällskap. Idag ska vi även på bio ikväll med familjen. Annars har det inte hänt så mycket. Varit hemma och har även bestämt mig för att klippa håret. Ska ringa komvux imorgon och prata med dom. Idag fyller även Malin Cademan år, grattis på dig dag. Hoppas den blir helt underbar. Saknar dig så vi måste ses någon dag på fika :)<3 Puss och kram

Allt och lite till

0 Läs mer >>
Peter ska bara fixa sig sen blir det att dra iväg och äta med Meta, Sven och alla andra. Har idag också pratat med mamma som kom hem igår från London, hon har haft bra och jag fick fina presenter från henne. Nae nu ska jag kolla att jag har med allt i väskan för att sen röra på sig. Skriver ett inlägg senare ikväll om jag orkar :)

Puss och Kram.

Snabbt iväg

0 Läs mer >>
I Fredags så blev vi hämtade av Sven för det var dags att åka ut till landet. Vädret var riktigt varm och det var väldigt skönt att komma ut. Vi har under helgen kastat kniv, skjutit pilbåge, luftpistol och gevär. Det har varit ganska roligt att vara där ute då man har sluppit allt i stan. Har varit tyst och lugnt. Vi har även solat och badat så nu har jag lite ont på min rygg då jag är bränd. Peter är mer brun även fast han är lite bränd. Långa dagar och sena kvällar med mycket skratt och kortspel. Jag som aldrig har spelat kort förut trodde att det skulle gå skit dåligt för mig men jag vann att par gånger ändå, snacka om nybörjare tur :P Kameran va med ut så jag och Peter fotade lite, ska lägga in bilderna någon dag så lägger jag upp dom då. I lördags så åkte Meta och Sven till stan så vi blev själva under kvällen, väldigt mysigt. Igår så blev det mycket solande och kortspel innan vi åkte hem. Väl hemma så blev det en tur till Statoil för att hämta ut min nya mobil som hade kommit med posten. Idag har vi inte gjort mycket, Peter viker tvätt nu och sen ska vi väl börja fixa oss då vi ska iväg ikväll. Jag ska nämligen få träffa lite av släkten då vi ska fira Peters kusins fru som fyller år. Har inte så mycket mera att skriva om nu, får se om jag uppdaterar ikväll när vi kommer hem eller om jag gör det imorgon.

Puss och Kram

Landet

0 Läs mer >>
Dagen igår började med att vi vaknade ganska skapligt. Gick upp och åt frukost och när vi åt så började armen att domna så jag slängde i min lite medicin och sen så blev jag sjukt trött så jag la mig i sängen och somnade. Vaknade typ runt kl 15:00 och mådde illa, gick in på toan och väl där inne så kräktes jag riktigt ordentligt. Peter knackade på och frågade om han skulle komma in och hjälpa mig med något men jag sa att han inte behöver se mig så dålig. Han gav förslaget att jag skulle lägga mig i ett bad och det va faktiskt väldigt skönt. Låg i två timmar och somnade väldigt mycket, vaknade endast av att Peter pratade med grabbarna, skrek på CS eller kom för att kolla till mig. När jag gick upp så la jag mig i sängen och det tog inte lång tid innan jag va tvungen att springa till toan igen för att kräkas äckligt mycket. Somnade med Peter på golvet, vet inte hur det kommer sig men det hände. Vaknade och la mig i sängen medan han satte sig vid datorn. Vaknade sent på kvällen och kände att jag mådde lite bättre men jag låg fortfarande kvar. Pratade med mamma och även med bubblan. Bestämde mig för att försöka få i mig något att äta och det gick ganska bra ändå. Somnade sen och idag mår jag bättre, har fortfarande ont i huvudet men det är för att jag dricker dåligt med vatten under dagarna. Idag vet jag inte vad vi ska göra, får se.

Puss och kram

Sjuk...!