0 Läs mer >>
Igår så firade Peter och jag 1 år tillsammans. Så otroligt underbart :)
Den här tiden har gått fort och vi har upplevt många underbara och mysiga stunder med varandra, plus att fler kommer det bli.

Jag älskar dig Peter, du är så underbara och älskvärd.
Du är min andra halva, min andra pusselbitt och jag kommer aldrig släppa dig. Sen jag träffade dig så har allt bara blivit bättre.
Vi har bott tillsammans i ca 10 månader och klarat av det så jag tror att resten av vårat långa liv tillsammans kommer att bli underbart.

Igår så tog vi och firade dagen med mys framför tv:n med många filmer och god mat. Riktigt mysig dag.

Tack älskling förr att du finns och är min.
Peter berglund, jag älskar dig och kommer alltid att älska dig <3

Nu ska jag tog ta och titta på film innan vi ska sova.

Puss och kram QueenG

1 år

0 Läs mer >>
Jag vet inte riktigt vad det är men jag är så trött hela tiden, somnar nästan i skolan och sen när vi sitter i soffan efter maten så somnar båda två. Jag är inte förvånad att han somnar då han jobbar så mycket och hans kropp har inte vant sig än, men att jag somnar :O

Aja, jag gissar på att det är för att jag inte har pluggat såhär mycket på länge, jag läser ju liksom samhällskunskap, svenska, studieteknik, matematik och även AMK ( cv och personligt brev )
Det är mycket att läsa på en vecka plus att jag måste jobba mycket hemma också. Men jag tycker det är kul så jag ska väl inte klaga. Snart är helgen här, sista dagen nu sen är jag ledig fram tills att mamma har varit här, det ska bli skönt samtidigt som det kommer bli jobbigt med tanken på att jag kommer plugga mycket hemma då.
Midsommar är på fredag, våran 1 årsdag är på lördag och vi vet inte riktigt vad som händer. Kommer väl skriva ett inlägg om det så ni får veta :P

Nej nu ska jag väl fixa klart allt inför skolan innan jag drar till bussen.
Ni får ha en bra dag :)

puss och kram från QueenG

Trött

0 Läs mer >>
Jag har ingen ork kvar, har jobbat med matematik typ hela dagen och det har gått jätte bra. Jag har tyckt att det har vit roligt och jag har faktiskt lyckats bra utan att behöva be om hjälp.

Allt har blivit så mycket bättre här än vad det någonsin har varit i Norrköping.

Våra dagar rullar på som vanligt med mycket jobb och mycket plugg. Vi vaknar och äter frukost tillsammans sen ser vi inte varandra fören vi båda har kommit hem om jag inte stannar till på jobbet och säger hej till honom.

Igår var jag duktig, jag drog och tränade med Isak i typ 1 timma, sen satt jag och väntade på Peter tills han slutade. Vi märkte även att dom har ändra busstiderna så igår när vi båda skulle ta bussen på morgonen så gick den inte som den brukar utan dom har ändrat så det går en buss varje timma typ. Dom har även ändrat så bussen går 18:15 från stan på eftermiddagen när han har slutat, vi missade den då det var en kund i butiken så vi tänkte att det gör inte så mycket utan det brukar gå en bus ganska snart efter men nej då så fel vi hade, näta buss gick 20:15. Vi gick till smedjan och pratade med dom på jobbet innan vi tog en fika i väntan på bussen, bestämde oss också för att ta 5:an som gick 19 typ och gå från hållplatsen istället för att vänta i två timmar.
Det verkar vara som att dom tror att det bara bor studenter i Luleå och med tanken på att alla oftast åker här ifrån på sommaren så borde det ju inte vara folk kvar som vill åka buss. Dom har även tagit bort en av bussarna som går från oss.
Blä för sommaren, dumma busstider och studenter som åker hem.När vi kom hem så satte vi oss och åt samtidigt som vi tittade på Game of Thrones men vi båda somnade efter att vi hade ätit klart typ i mitten av avsnittet så vi tänkte att vi skulle ta en kort tupplur men vaknade typ 23:00 och bestämde oss då för att gå och lägga oss istället för att sitta uppe. Avsnittet såg vi klart idag och det var jätte spännande och man vill verkligen att nästa säsong ska börja nu istället för att man måste vänta 1 år på nästa.

Aja, vi får vänja oss vi det. Den här veckan är det skola för mig fram tills torsdag sen är jag ledig från fredag den 20 till måndag den 1 och det ska bli riktigt skönt då vi kommer ha både min mamma och Peters föräldrar här på besök.
Idag när jag kommer hem så blir det att göra sysslor innan jag lagar mat när Peter kommer hem.

Nej nu ska jag fortsätta plugga lite innan jag ska dra till bussen och åka hem.

Skolan, plugget och t...

0 Läs mer >>
Idag blev det stan med mina underbara vänner Isak, Gustav, Mika och Sebby. Vi träffades kl 13:30 och stod då i 3 min för att vänta på Gustav, som var sen som vanligt :P
Började dagen som vi alltid gör på stan med en fika på Friends. Gud vad skönt det var att ätligen få umgås med er pluttar, saknaden har varit blää.
Medan vi satt på Friends och snackade så kom vi som vanligt in på ämnet sex och även spel. Tråkigt med er är något man aldrig har.
Efter fikat så drog vi så Sebby kunde boka tid för att tatuer sig nästa månad, filket han blev väldigt glad över :)
Efter det så drog vi till kärleksbutiken ett tag för att kolla leksaker, läder och spel.
Drog sen till bussen då Gustav skulle hem för att städa sen efter det sa vi hejdå till Isak utanför stadium då han skulle köpa skor och sen dra och gymma. Medan vi andra tre väntade på att klockan skulle bli 18:00 så drog vi och kollade på töjning, skor och kläder. Vi stannade även på ma för att äta, gott :)
Det blev även så att Sebby köpte en klocka medan jag fyndade en snygg korset på H&M innan jag var tvungen att skynda mig till bussen för att möta Peter så vi kunde åka hem tillsammans.
Väl hemm beställde vi mat då ingen av oss orkade ställa sig och laga mat, efter somnade vi i soffan i öven 1 timma :)
Vaknade av att han reste sig för att sätta sig vid datorn och prata med Clevo.

Nu sitter jag ensam i soffan med inget att göra, disken är diskad, tvätten tvättad, kaninen matad och lägenheten städad så jag vet inte vad jag ska göra nu men jag hittar nog på något, annars går jag nog och lägger mig.

Puss på er så hör vi en annan dag

Gänget är samlat

0 Läs mer >>
Idag kom en väldigt bra nyhet med posten. Jag har blivit antagen på Sunderbys allmäna linje med start den 25 augusti. Så glad och det kommer bli så himla roligt :D
Snart ska jag laga mat åt min älskling innan hans pracc sen ska jag plugga lite mera mate.

Kort inlägg men det blir så ibland

Antagen

0 Läs mer >>
Tiden går väldigt fort om dagarna här hos Bengtsson/Berglunds, jag har haft väldigt mycket att göra sedan SMF-kursen tog slut. Jag har städat nästan varje dag även fast det inte har behövts och jag har även vart sjuk ( inte förvånad ) men det har ändå varit skönt att göra något.
Dom första dagarna efter kursen så var mannen i huset borta, det betyder att jag var själv för första gången sedan jag flyttade till Luleå, det var skönt samtidigt som det blev lite tråkigt men jag fick chansen att sakna min karl :)
Jag skrev idag in mig på folkuniversitetet här i Luleå och ska plugga där under sommaren, ska bli kul att komma igång med pluggandet ordentligt även om jag ska börja på Sunderby i höst.

För Peter så har det varit mycket jobb och annat, känns som att våra dagar ibland bara glider förbi varandra. Vi vaknar på morgonen och är från varandra nästan varje dag för att sen inte umgås så mycket på kvällen då grabbarna kräver hans uppmärksamhet men det gör inget. Peter har även en god nyhet till er som läser bloggen och det är att han har fått flera dagar som han jobbar, det vill säga att han jobbar nästan varje dag, vissa dagar är det typ heldag och vissa dagar är det halvdag, så det betyder att med mitt plugg och hans jobb så kommer vi verkligen inte ha mycket tid åt varandra. Men det löser vi.

Just nu sitter jag i soffan med plattan i knät och funderar på att gå ut och ta en cigg innan jag ska mysa ner mig i soffan med min älskling ett tag innan det blir att sova.
Kom även på att jag och Peter snart firar 1 år tillsammans, får se vad vi hittar på då han är ledig den dagen :)

Ni får ha en bra kväll nu så får vi se när vi hörs nästa gång :)

Vart tog all ledig ti...