0 Läs mer >>
Idag var första dagen, var väldigt roligt och alla va trevliga, imorgon går jag fram till 12 sen vet jag ej vad jag ska göra.
Annars idag så åkte jag och älsklingen till sjukhuset för att hälsa på, "Hon" mådde mycket bättre och det va bra. Efter det så åkte vi och hämtade mamma för att sedan åka till media markt för att handla men vi hittade inget där så vi åkte till Maxi istället. Där hittade vi två presenter till David som fyller imorgon, samt lite annat smått & gott :P
Ska snart lägga oss och kolla på Big Brother och sen kanske sova då man ska upp tidigt imorgon för att gå i 30 min innan man kommer till skolan, det är de ända negativa med att gå på himpan.
Nattinatti :)

Skolan

0 Läs mer >>
Idag blir det att åka hem till stan, och då blir det att bada och sen tänkte jag städa rummet och kanske baka något. Är på väldigt bra humör idag, förtfarande lite sjuk med det håller på att gå över. Siter och lyssnar på musik, dansar med och har roligt.
Pappa är fortfarande hemma så det blir at att träffa honom senare också, det är väl kul. Pappa är ju alltid pappa om man säger så :/
Solen lyser ute och det är varm så nu börjar det kännas att det snart är vår, väldigt härligt :)
Nu ska jag forsätta att må bra och bara le :)

Hem...

0 Läs mer >>
Bläää, har åkt på en rejäl förkyllning, hostar och är seg. Trötta ögon och bara dålig, hoppas det blir bättre tills på onsdag.
Är fortfarande ute i vånga men idag vaknade jag med hemlängtan, konstig, ja vet men det händer väl?
Pappa är hemma i stan och ska till läkaren denna vecka så han åker inte hem fören efter läkarbesöket, så det blir att träffa honom när vi åker hem imorgon, hoppas det blir bra för honom.
Smärtan har fortfarande inte försvunnit så jag ska ringa umo för en tid, hoppas jag får en snart.
Annars idag vet ja inte vad som händer, det återstår att se.

SJUK!!

0 Läs mer >>
Sitter och tjockar chips och dipp med Johanna, Timmy är även här och dom blir kvartills imorgon. Roligt..!
Vad vi ska göra nu vet jag ej, sjöng lite singstar förut innan vi åkte till rejmyre en snabbis. Kanske kollar på film eller något, det märks.
Såg inte mello idag med tanken på att dom kom så det blir att kolla på det imorgon, hoppas alla har haft en bra helg :)

Chips och dipp

0 Läs mer >>
Blev att åka till akuten och dom hittade ingen fel på mig. Dom tog blodprov och först testade dom i armen men det gick inte så då blev det handen och det gjorde så himmla ont. När läkaren kom så kännde han på magen lite, lysnade på hjärtat och sen så sa han att han inte kunde hitta något kirurgiskt fel på mg så det blir att ringa till gynikologen imorgon och se om dom hittar något fel.
Smärtan har inte försvunnit med nu efter typ en hel dag så är jag van vid den så jag överlever.

Sjukan

0 Läs mer >>
Helt plötsligt så fick jag så fucking ont så jag började gråta, det hände igår kväll och då gick ja till mamma med tanken på att det gjorde så ont i vänster sida vid magen. Mamma ringde 1177 och dom sa att vi skulle avakta och blev det inte bättre så skulle vi åka till sjukan. Lyckades somna med smärtan och när jag vaknade idag så hade jag fortfarande lika ont. Vi bestämde oss för att fortsätta avakta till senare idag och har det inte blivit bättre så ska vi åka till läkaren.
Har bara tagit det lugnt med tanken på smärtan, ligger just nu och kollar på "dott.kill" en thriller.
Hoppas alla har en trevlig dag och ja lovar att skrivet ett inläg sen ikväll om hur det blev med läkaren och så.

Smärta....!!!!!

0 Läs mer >>
Min älskling väckte mig 11:30 och då gick vi in och åt frukost samtidigt som man kollade på familjen annorlunda, sen ställde sig älsklingen och började diska direkt efter att jag hade sagt att jag skulle göra det när Andreas hade ätit frukost klart, men han forsatte så jag stod ett tag och höll honom sällskap tills jag gick och satte mig vid datorn.
Idag blir det att åka in till mamma med tanken på att Patrik har möte imorgon på morgonen.
Maud ska på skyttet idag så får se om jag är snäll och stället mig och lagar mat idag igen, tredje dagem i rad blire då :)  Men det är sådant som märks.

Stan

0 Läs mer >>
Det har börjat och hela vånga familjen sitter och tittar på det, nästa avsnitt är ju kl 22:00.
Har idag lagat mat och det blev bra, ska nu gå ut och röka och ringa mamma.
Ps. Blir inte att åka till pappa då han inte är bra, i lördags åkte han i två gånger till sjukhuset och det kommer säker bli flera, han trodde det var gallan (stavning) men dom sa att det inte va det så han ska till rönken den 28 för att ta reda på vad felet är. Hoppas det går bra, saknar dig pappa <3

Älskade pappa<3

0 Läs mer >>
Mycket disk att diska ch allt är inte diskat med tanken på att Andreas inte har plockat ut all disk från sitt rum, men nu ska vi inte vara taskiga mot honom... :)
Allt annat idag har beståt av att diska och städa som vi nu ska fortsätta med.
Glömde nästan att berätta att köket va nära på att brinna ner då mosse lyckades vrida igången platta och det låg plast på plattan så det var helt plötsligt rök överallt och det var svårt att andas så vi fick öppna upp och vädra ut, riktigt läskigt när men helt plötsligt bara ser rök som fyller rummet och man inte vet vart den kiommer ifrån. Men jag måste säga att det var väldigt lyckat av mosse och sätta på plattan.
Men disken är nu klar och nu blir det kaffe oh en smörgås, får se vad som händer mera idag.
Blir big brother ikväll och sen vet jag ej.
Vi har nu hittad 8 stycker saker i Andreas rum som han glömde plocka ut så det blir ennu mera disk nu, fy på dig Andreas.
Får se om han får sin kladdkaka nu när har glömt disk.... :P

Ja vad säger man :P

1 Läs mer >>
Jag hittar inte min laddare till den rosa datorn, jag tror jag blir tokig... har letat igenom hela rummet överallt och mamma och till och med hjälpt mig men det är borta, och det är inte bra med tanken på att jag vecka 9 ska lämna tillbaka skolans dator. Hittar jag ingen laddare så har jag ingen egen dator och måste då spara pengar till en ny dator.
Annars idag har det bara varit lugt, har bara legat i sängen och kollat på film med älsklingen. Nu är Patrik hos Tim i några timmar medans jag sitter hemma och tar det lugnt med tanken på att jag har haft ont i magen ett par dager, hoppas det går över.
Hoppas att alla har haft en skön helg och har en bra fortsatt söndag :)

ARG!!!!!!

0 Läs mer >>
Har varit väldigt duktig idag för jag har nämligen diskat, lagat mat och städat medans mamma är hos pappa och slappnar av. Hon borde komma hem om ca 1 timma tror jag och då hade jag tänkt att allt skulle vara klart då jag bara har disken kvar.  Idag har det annars varit väldigt lugnt och skönt och Elias var jätte duktig när han vaknade idag, han gick och satte på tv och var tyst så jag fick sova ut och med tanken på det så vaknade jag nog inte fören kl 10:00, vändigt skönt :)
Ska fortsätta diska nu och sen när mamma kommer hem så blir det att dra till Emma, Ante och Mike för att se på mello tillsammans, ska bli roligt med tanken på att det var länge sedan vi fyra umgicks tillsammans själva :)
Hoppas har en skön lördag...! Puss puss :)

Duktig !!!!

3 Läs mer >>
Som rubriker lyder så är jag barkvakt åt Elias för att mamma är hos pappa i åtvidaberg och min älskling är hos Tim och umgås. För överigt idag så har jag varit på möte med skolan och veckan evter lovet börjar jag med blomsterbinderiet på onsdag - fredag så jag hoppas det kommer blir kul, en sak som inte va så kul var att säga hejdå till mina älsklingar i klassen som betyder så mycket för mig och som har hjälpt mig så mycket men vi kommer ju fortfarande att umgås :)
Blev att laga mat när mamma hade hämtat Elias och det bev idag korv stroganoff med ris, gott och mättande.
Nu ska jag lägga mig och titta på heroes till Elias ropar om att han vill se på film och äta chips så ni får ha det så bra.
Ett STORT tack till min älskade syster/bästis Emma som fixade min blogg, love ya honny :)<3

Barnvakt!

0 Läs mer >>
Jag har nu gått och blivit beroende av tv serien "Heroes" vet att det kanske inte är så roligt men ändå.
Idag har jag fortfarande inte mått så bra, vaknade vid 10:00 och gick in för att äta frukost med min älskling. Sonade i Andreas säng efter det med en hund på mina ben och en tjock katt på min mage, mysigt ja men lite tugnt då katten är väldigt väldigt tjock, men ändå min gullis.  Väntar på mat och efter det blir det att åka till mamma för att inorgon vara på skolan kl 11:00 för möte med kuratorn om blomsterbinderiet (stavning)

Hoppas alla har haft en skön torsdag :)

Beroende :)

0 Läs mer >>
Jag har inte gjort så mycket idag, har inte mått så bra dag, kännt mig seg och hängig men det är säkert inget utan jag har nog bara sovit dåligt. Ikväll blir det att fortsätta ta det lugnt och försöka att inte anstränga mig så mycket då jag även har ont i benet efter att det låste sig förut.
Har även lagat mat idag och det blev potatismos och korv och det blev gott enligt min älskling :)
Väntar även på att Emma ska fixa min blogg så det blir lite mera privat, NERVÖS :P

SEG!!!

0 Läs mer >>
Vaknade tidigt idag, typ vid kl 8:30 men lykades somna om. Gick in och käkade frulle sen blev det att lägga sig framför tv:n och frysa, har gjort det i några dagar nu.
Igår blev det att mysa framför Terminator och äta gott tillsammans med älsklingen.
kort inlägg idag, har inte direkt orken just nu men får se om jag bloggar senare idag också. :)

Tidig dag!

0 Läs mer >>
Har nyss ätit mat och ska snart börja göra dipp till mig och Patrik för ikväll ska vi mysa framför en film med chips, dipp, gurka och läsk.
Annars idag har det varit lugnt, vaknade sent och då blev det att äta frukost sen låg jag framför tv:n innan det blev att åka till blacka för att handla.
Får se om jag bloggar något innan jag går och lägger mig.


Säger även stort grattis till Alvin och Simon som båda fyller år idag :) hoppas ni får en bra dag..!

Alla hjärtans dag!