0 Läs mer >>
Det var väldigt länge sedan som jag uppdaterade blogg nu, sist va när jag fyllde år och nu är det så att det har hänt väldigt mycket sen då.

Ja kan ju börja med det viktigaste, jag är singel. Jag vet att vissa kommer säkert säga att jag kommer vilja ha honom tillbaka eller att jag har gjort ett misstag men nu är det så att har man inga känslor kvar för personen som man är tillsammans med så ska man inte fortsätta, då är det bara att göra slut. Det hände i onsdags och jag mår bra nu. Visst att det va jobbigt med tanken på hur länge vi hade varit tillsammans och att det hade funnits bra stunder i vårat förhållande, men det kommer alltid finnas andra man kan dela fina stunder och skapa nya underara minnen med.
Nu kan ni ju få veta lite mer om vad jag har gjort undertiden jag inte har bloggat. Jag har varit hemma och inte gjort ett ända jävla skit. Nae men jag har gått på möten och skit som man måste när man pluggar. Jag har även sökt till tre skolor med fyra olika grejer. NTI - omvårdnadsprogramet ( distans ) Komvux - schemalagda lektironer, tre terminer och flexibel. Sen hae jag även sökt till Marieborg, samma som jag gick sists, och det var väl det. Jag inte komma på så mycket mera än det. Mitt liv är ganska segt nu för tiden när man bara är hemma under dagarna.
Idag blir det badhuset med Emma och sen får vi se.

Puss och kram <3

Uppdate.!