0 Läs mer >>
fredag är bästa dagen, har snart engelska sen blir att dra hem till mig Madde och vänta på Patrik sen åka till vånga. och ikväll blire kyckling tacos :-)

snart ledig

0 Läs mer >>
är så sjukt seg idag och sen så fick ja reda på att 102 och 103 inte går och ja kan förstå dom, skulle också strejka om någon gnällde på mig när ja inte har gjort fel. aja inte så mycket att göra åt saken. idag blir att ta de lugnt då man ska dricka imorgon :-)

seg

0 Läs mer >>
har nu lagat mat och ätit, de blev spagetti och köttfärsås. nu ska man smälta maten, gå ut och röka och roliga Madde sen ska man lägga sig och tjocka chips, dipp och Cola :-)

i vånga

1 Läs mer >>
igår va bästa dagen än så länge då vi va ute igår och idag mår ja inte jätte bra men det fungerar. hoppas alla hade lika roligt som ja hade :-)



bäst

0 Läs mer >>
nu äre för fest hos Marcus sen drar till Wasa och festa med mina bejbs :-)<3

på väg

1 Läs mer >>
idag blir att dra till Wasa med mina snyggingar och ha roligt :-) får se när man kommer hem ikväll eller om man drar till mamma och sover istället :-)

Wasa

0 Läs mer >>
just nu har vi det tråkigaste ämne. inte duktig på matte men det funkar. lyssnar på Cher Lloyd under tiden då det får mig på bra humör. har en sån där blää dag idag och det suger men ja gör det bästa av saken.

matte

0 Läs mer >>
börjar dagen med, ska tränna på ord men det är svårt då man inte hittar sin penna. nae nu ska jag skriva för min lärare kom med en penna åt mig :-)

engelska

0 Läs mer >>
nu är ja vaken så tidigt igen och ska till mamma för att sova två timmar till innan skolan börjar. igår så blev det stan med Madde, träffade även mamma, linnea, Malin, Emma och Theo. aptit lika trevligt då man inte ses så ofta. Theo har ju blivit så tror så han kan ju faktiskt ta sig fram med gåstolen, stolt gudmor men då jag inte träffar honom så ofta så märker ja ju bättre hur mycket han växer. men det är ju så me dom små :-)
jag handlade även lite, blev vantar, tubtopp och nagellacks borttagening. idag vet ja inte vad som händer men jag gör som vanligt att ja uppdaterar er under dagen, så alla får ha de så bra tills då ;-)

godmorgon bloggen

0 Läs mer >>
vi sitter i skolan och har inget att göra, vi typ spelar och pratat och ja vet inte vart våran lärare är. det kan ja kalla duktigt :-P

tråkigt

0 Läs mer >>
Japp ni läste rätt, jag ska äntligen gå till skolan, är frisk nog för det och sen så har jag ju fått medicin som ja hoppas ska hjälpa. Längtar faktiskt till skolan då jag trivs med alla mina troll i klassen, eller ja alla som ja umgås med i alla fall :-)

tback to school! :-D

0 Läs mer >>
Mår illa och känner mig dålig, men jag ska till skolan imorgon. Idag har ja pluggat och sen varit hos läker så imorgon börjar kuren med hosta medicin på morgon och under dagen sen på kvällen blire en annan hota medicin, inte roligt med det är ett måste. Nu är ja på väg till svärmor sen hem och sova tror jag för jag tänker INTE laga mat idag.

usch

0 Läs mer >>
Är uppe nu och ja kan lugnt säga att jag är trött. Har typ inte sovit någonting så jag hostar som fan, menmen vad ska man göra åt det då, jo ja ska ringa läkaren senare idag men nu ska ja hem till mig och sova några timmar till :-)

trött

0 Läs mer >>
Har inte bloggat på länge, men tänkte att ja skulle komma igång igen. Marieborg har börjat och det är de bästa som har hänt mig, trivs så mycket med klassen och vi har allt roligt. Jag och Madde, en polare som ja inte träffat på 10 år har hamnat i samma klass och vi är skit tajta nu, älskar dig gumman <3
Ska nu gå ut te bilen och hämta Patriks arbetskläder, röka sen sova för att gå upp kl 5 imorgon för att åka till stan då ju har flyttat till vånga.

tillbaka till bloggen