0 Läs mer >>
Idag så hade vi föreläsning i skolan. Satt och lyssnade på en grupp utländska kvinnor som berättade om sitt hemland och hur länge dom har varit i Sverige. Det var riktigt intressant, sen att man inte hörde vad alla sa ordentligt för att dom pratade dåligt svenska. Resten av dagen så jobbade vi med de vi gjorde på teknikens hus. Annars idag så somnade jag så fort ja kom hem och sov tills kl 19:00 typ.
Peter sitter och praccar nu sen ska han faktiskt laga mat idag.
Finns inte riktigt så mycket att säga om dagen. Allt har varit bra och nu ska ja lägga mig och fortsätta kolla på The Tribe.

Dagen med trötthet

0 Läs mer >>
Tänkte att jag skulle berätta om SMF gruppen. Vi är runt 21 personer totalt och vi är helt onormala.

Jag hänger med ett par riktigt sköna grabbar och brudar som verkligen lyser upp min dag med skratt.
Kan beskriva lite hur dom är.
Isak - clownen i gruppen. Han som får alla att skratta och mår bra samtidigt som han kan vara seriös. Våran dansare, det är vad han är. Ända gången han är sur är när han inte har nikotin :-P
David - gruppens butter, nej men han är riktigt trevligt och alltid gott sällskap. Han är som en snäll liten pojke med en mörk sida som kräver bus. Handyman nr 1 då han är bra på att bygga och hitta lösningar till allt.
Linda - våran blondin. Älskar dig ändå :-P hon är riktig smart när hon vill men ibland så får hon oss att skratta när hon säger något korkat. Hon är även våran konstnär då hon ritar riktigt bra.
Petra - den smarta tjejen som alltid är glad och duktig i klassrummet. Snäll och den som följer med ut för att hålla oss sällskap när vi andra röker. Blir bara bra när hon är med.
Gustav - våran smarta kille. Snäll och hjälpsam. Han är den som kan allt och den vi vänder oss till när vi vill veta något. Också han kan vara lite korkad ibland när han ska säga något, väldigt sällan med det händer. Han är väldigt duktig på att förklara saker på blondinska om det behövs.
Elin - Den i gänget med körkort :-P alltid glad och rolig. Lite tystare än oss andra men det börjar vi ändra på. Hon brukar alltid ha något kul eller bra att säga till oss.

Det är dom som ja umgås med mest i gruppen, det börjar komma in nya i gänget så ja får nog uppdatera personerna senare.

Våran grupp är den som syns och hörs men vi kan även vara lugna och vi får allt gjort. Har inte kunnat önska en. Bättre grupp människor att umgås med. Anledningen till att ja skriver grupp är för att vi inte går i skolan utan en kurs.
Nu har ni fått veta lite mer om folket jag umgås med och gruppen.

Annars idag så va vi på teknikens hus och lekte från kl 13:00 - 14:30 typ. Riktigt kul men det bliv mycket gnäll i slutet då dom flesta var hungrig. Blev att dra med gänget och äta efter det, dom va tjocka och tog pizza, hamburgare och pommes, blev att vi alla typ delade då ja och linda smackade från Davids pizza plus att ja tig några pommes från Elin. Efter det drog dom andra hem och ja drog och handlade. Tog bussen hem och sen åt vi lite smörgåstårta då jag tyckte min sambo skulle få det idag. Vi båda somnade i soffan och sov i 4 timmar efter det.
Nu sitter han och spelar medan ja tittar på, ska väl snart äta något och försöka sova tidigt ikväll.
Är ledig imorgon så vi,får se vad som händer.

Hoppas alla har det bra.
Puss & Kram

Gänget och dagen

0 Läs mer >>
Det känns lite segt att kolla bloggen efter att man har uppdaterat och se att det typ inte är någon som läser, det får en inte direkt att vilja fortsätta blogga. Är på ett konstigt humör idag och har varit några dagar med att ena stunder känna sig febrig och se andra stunder frysa så man skakar men jag har inte haft någon feber, har även haft riktigt ont på högersidan av magen typ vid äggstocken och även riktigt ont i mina bröstvårtor. Ja kan ju svara alla innan ni frågar genom att säga att jag INTE är gravid.

Nu finns det inte så mycket att skriva om mer så jag tänkte krypa upp i sängen bredvid Peter innan jag går till bussen

Segt

0 Läs mer >>
Jag har inte så mycket tid över till bloggen då jag har skola om dagarna och sen har jag saker att göra när ja kommer hem, som typ att laga mat och diska.
Det är väldigt skönt att ha börjat den här kursen och jag har fått några väldigt bra vänner. Har varit duktig och gått varje dag förutom i tisdags och idag då jag har varit sjuk.

Har även bråkat med AF då min handläggare säger att jag måste söka jobb även fast jag har en heltids aktivitet, typ som att han vill att jag ska ha två. Sen idag fick ja hem brev om att han anvisar mig till att delta i kursen jag redan går på, nästan som han inte har koll på om j går kursen eller inte. Blir väldigt sur och tänker byta handläggare då jag inte tycker att det fungerar med gamlingen jag har nu.
Vi måste även flytta då man tydligen inte får bo fler än en person i studentlägenheter som ligger i en korridor. Båda hade missat att det var så och anledningen till att det händer nu är för att våran granne tydligen har klagat på att det bor fler här.

Så nu är det lite jobbigt med att flera saker bråkar samtidigt men det löser sig, letar lägenhet och ska fixa ny handlägga.

Hoppas alla har haft det bra sen jag sist skrev.

Puss & Kram

Sämst på att uppdater...

0 Läs mer >>
Lovade att berätta om skolan så ja tänkte göra det nu.
Började i måndags med att träffa gruppen och se hur skolan va och fick veta lite av vad vi skulle göra. Ganska kort dag ändå. Efter det så drog folket in till stan och det blev att fika med Gustav och Isak till kl 16:00 då Peter slutade, han gjorde oss då sällskap i ca 30 min innan vi gick och handlade för att sen åka hem.
Tisdagen så gick vi till kl 14:00. Blev åter igen att dra till stan med Gustav och Isak, vi satt på biblioteket ett tag och spelade spel innan vi drog till cafét för kaffe. Kom hem kl 18:00 och då blev det att kolla serier tills jag och Peter somnade.
Kan säga att vi har det väldigt roligt om dagarna i skolan med mycket skratt. Känns riktigt skönt att få lära känna nya vänner och samtidigt ha något att göra om dagarna.

Idag va både Peter och jag lediga, eller ja han va iväg på möte imorse och nu på inventering men annars har båda varit hemma och vi spenderade dagen med att sova nästan hela tiden. Riktigt skönt då jag har sovit dåligt några dagar med tanken på att jag har varit sjuk.
Nu ska jag fortsätta se på serier, äta något och vänta på att min älskling kommer hem.

Puss & Kram

Lite allmänt

0 Läs mer >>
Den har börjat :D

Jag har kort dag igår och kommer ha lång dag idag så ja kommer inte vara hemma förrän fyra. Tänkte blogga om igår och idag sen när ja kommer hem.
Nu ska jag ta på mig skorna och jackan för att gå ut till bussen men idag är jag lat så det lir att åka den långa vägen till skolan istället för att gå en promenad på 20 min tills andra busshållplatsen och bara sitta på en buss i 25 min :)

Hoppas alla får en bra dag så hörs vi när ja kommer hem :)

Skolan

0 Läs mer >>
Jag och Peter tränande hemma för några dagar sen så jag tänkte försöka hålla igång det då jag vill börja träna ordentligt. Idag var jag även ute på en snabb promenad i 30 min, var riktigt skönt att röra på sig ordentligt. Tänkte köra ett tränings pass ikväll också om Peter orkar då han är min egna personliga tränare :P
Peter har även varit iväg och jobbat idag medan jag har varit hemma.Pratade även med mamma idag men hon fick gäster när vi pratade så det blev att lägga på.
Annars så har Peter varit ledig från onsdag till fredag, det verkade vara skönt samtidigt som har verkade lite rastlös men nu har har fått flera dagar som han ska jobba så jag får se hur det blir när han kommer hem.
Nu ska jag kolla serier sen får vi se vad som händer.

Puss& Kram

börjat träna