0 Läs mer >>
Länge sen man bloggade, men det bli så ibland. Det man gör om dagarna är att gå i skolan och efter blire oftast att umgås med Madde och Dennis, ibland är Erika med. Igår då va vi och såg på när Mattias sköt, Patrik fick även testa :-)
I skolan så äre bra, vi har fotokrig och oliver sitter just nu och lyssnar på lejonkungen. Det blir många bilder om dagen och vi har oftast väldigt roligt. Idag blir även att gå på stan och införskaffa saker till lördag då vi sa ha halloweenfest :-)

hoppas alla har en bra dag, puss :-)

ps. Oliver sitter just nu och sjunger till lejonkungen :-)

Uppdate :-)

0 Läs mer >>
vill inte, hatar det och tänker inte fortsätta m.ed det. varför ska allt vara så svårt för? idag är en dag som ja känner att ja kommer klagga väldigt mycket. inre min dag och ja tror inte det kan bli bättre!!!

Suuug

0 Läs mer >>
är gott. har ätit det idag hemma hos "mamma" Malin :-) annars idag har det varit skola och imorgon bilre att träffa Emma o Theo, sen stan med Madde och på kvällen blire inflyttningsfest hos M2 .
har varit lite dålig på att uppdatera med de blir så när man har skola, kommer hem sent och är trött. ska nu hem och äta mera bulle :-)

bulle