0 Läs mer >>
Dagen idag har varit väldigt bra. Började med att jag hade ett möta med Nina på Sunderby folkhögskola. Vi pratade om hur dom gör på skolan med lektioner och allt annat. Allt kändes väldigt bra och det ska bli väldigt kul att böra där på måndag kl 9:30. Efter det så åkte jag till stan för att först fixa ett busskort, gick sen till Peter och pratade med honom på jobbet ett tag. Såg honom jobba och fick se hur han verkligen trivs på jobbet. Var väldigt länge sen jag såg honom må så bra. Visst att han mår bra men jag har inte sätt honom se såhär glad ut. Efter det så gick jag in och handlade lite till maten och efterrätten innan jag tog bussen hem. Gud var det va skönt att komma hem och ta av sig skorna, sätta sig ner och bara ta det lugnt. Sitter just nu och kollar serier och ska snart börja med maten så den är klar när Peter kommer hem efter sina 9 timmar på jobbet. Nu ska jag fortsätta kolla serier ett tag så han hinner äta innan han ska pracca.

Puss & Kram

Bra dag :)

0 Läs mer >>
Idag är det en väldigt speciell dag, min underbart älskade mamma fyller 50 år idag. Hade hoppats att ja kunde vara hemma och få vara med och fira henne men det går tyvärr inte men jag hoppas att hon har en bra dag ändå. Jag är så stolt över att få kalla dig min mamma. Grattis mamma på din dag. Älskar dig <3

Mamma 50 år! <3

0 Läs mer >>

Nu tänkte jag att ni skulle få veta vad som hände när vi var hemma under lovet i Norrköping ocuh Linköping. Kommer inte skriva om alla dagar utan bara dom där vi faktiskt gjorde någon mer än bara låg och kollade på film eller läste :P

19/12-13

Vi kom hem idag och gissa att det va skönt att kliva av tåget i Norrköping. Inte kul at Peter åkte vidare men jag får ju träffa honom om några dagar så detr gör inget. Gick en promenad hem till mamma istället för att ta spårvagnen. När ja kom hem så va dörren självklart låst och det va David som öppnade. Jag fick nästan inte komma in och få av mg jackan innan han kramade om mig, Johan kramade direkt efter, sen kom mamma upp från tvättstugan och direkt när hon klev innanför dörren så gav hon mig mobilen hon hade i handen så jag fick prata med Maria B medan hon kramade mig. Efter att vi hade kramats så gick vi in och jag värmde mat, åt och sen slog ja in paket för att ge till Emma, Ante och Theo. Begav mig ner till stan och möte upp Emma och Theo. Shoppade lite och sen fika innan vi gick hem till Emma. Busade med Theo tills Ante kom,  byte julklappar och fortsatte sen att busa till det var dags för Theo att sova. Stannade till kl 20:00. Väl hemma så tog jag en cigg med Victor och pratade lite innan jag gick upp och la mig.

20/12-13

Idag blev det att gå på stan med mamma och handla julklapparna som jag hade kvar att köpa. Blev rätt mycket och tungt att bära hem. Just när jag hade kommit hem så ringde Matte, gick ner till homnom sen åkte vi till Media Mart för att kolla efter en ny tv åt honom. Efter det så bjöd han på fika och vi satt länge och snackade om allt. Minnen och hur vi båda har det nu för tiden. När ja blev avsläppt hemma så följde jag med mamma och handla med Susanne. Riktigt kul att träffa henne igen. Blev City Gross, mycket skratt och prat för att sen när vi kom hem så blev det att äta. Ringde Victor och Marcus medan jag åt. Bestämde med M att han och Anders skulle komma till mig medan jag och Linnea fixade oss. När vi, eller rättare sagt jag, var klar så drog vi till Victor där vi började dricka och ha kul. Drog senare till Pink där vi stannade tills dom stängde. Efter det så tycke Marcus att max var  en bra ide då han var hungrig, så vi började vandra till max. Det tog lång tid då Marcus och Anders och Jag inte var så nyktra och hade rikitg kul på vägen ner, skratta, skutta och hade oss. Efter max så tyckte dom andra att efterfest verkade som en bra ide men jag och Linnea begav oss hem istället. Somnade ganska så fort efter att jag kom hem men jag han växla några ord med Peter innan han drog för att täffa Malin och jag somnade.

21/12-13

Idag firade jag och Peter 6 månader tillsammans. Åkte till honom ganska tidigt på morgonen för att spendera helgen i Linköping. Det vi gjorde var att baka och göra julgodis med hans familj. Vi hade riktigt trevligt, drack glögg och skrattade. Tog nästan hela eftermiddagen att göra allt. På kvällen blev det för oss att mysa och ta det lugnt tills en viss liten Malin ringde och ville prata. Hon var onykter och vi beslöt oss för att köra hem henne. Märkte att jag hade saknat henne när vi väl hämtade upp henne. Vi hade trevligt medan vi rökte klart, körde sen hem Malin tills sig och blev sittandes i bilen ett tag då Malin inte mådde så bra. Väl hemma hos Peter sen så somnade vi ganska så fort. Stannade till måndag då jag åkte hem till mamma.

24/12-13

Julafton började med att jag vaknade av att Elias och mamma kom in till vardagsrummet. Vi gick upp och efter ett tag så plockar vi fram frukost så vi åt tillsammans. Hade riktigt trevligt. Efter att vi hade ätit klart och suttit ett tag så plockade vi undan allt och satte oss i vardagsrummet för att dela ut julklapparna från mig till mina syskon och dom jag fick från familjen. Blev riktigt nöjd med det jag fick. Jag, mamma, Linnea och Johan satte oss sen och spelade i ca 2 timmar innan Peter kom för att hämtade mig, stannade en stund hos mamma innan vi åkte till Linköping. Vi kom fram till honom och då la jag paketen som familjen Berglund skulle få av mig under julgranen. Vi satte oss sen och fikade med hans mormor innan vi delade ut julklapparna. Kan lugnt säga att alla blev nöjda. Vi satte oss sen och åt mat i lugn och ro, väldigt trevligt och riktigt gott. Blev sen att titta på Kalle Anka, efter det så tog vi det lugnt. Dagen blev väldigt lyckad.

Det jag fick i julklapp var:

-          Halsband med mitt namn

-          Ask formad som anka

-          Glas skålar

-          Skedar

-          Tröja

-          Örhängen

-          Pengar

-          Presentkort på Ginatrico, HM och Guldfynd

-          Strumbyxor

-          Pepparkaksformer

-          Spel

-          Påslakan set

-          Rakhyvell

Blev väldigt glad över det jag fick.

31/12-13

Nyårsafton började med att vi vaknade upp och sen började vi hjälpa till med att fixa borden, hjälpa till att fixa maten. Det tog nästa hela dagen. På eftermiddagen så fixade vi oss själva och kl 18:00 så började folket att komma. Vi var sammanlagt 17 personer. Vi började med drink, blev att små prata lite med folket. När alla hade kommit så började vi ställa fram maten så folket kunde börja ta för sig. Det blev trerättersmiddag och god dricka. När vi var inne på efterrätten så började det blev väldigt roligt att lyssna på dom vuxna då deras berättelser blev roligare. På kvällen så drog jag och Peter ut på krogen och hade väldigt trevligt. Blev mycket dans och skratt. När klockan slog 12:00 så sa vi gott nytt år till varandra och kysstes innan vi fortsatte att dansa. Vi drog oss hem när krogen stängde och vi var tvungna att komma ut fort då jag hade fått i mig nötter. Det var väldigt skönt att gå hem, lite kylligt men inte så jätte kallt ändå. Kan säga att vi slocknade väldigt fort när vi kom hem och sov länge dagen efter.

7/1-14

Idag vaknade vi någelunda tidigt då vi skulle packa allt och sen få skjuts till tåget för att sen åka till flygplatsen och åka hem. Var först lite svårt att få plats med allt i väskorna vi hade med oss men efter lite omplasering så fick vi till slut plats med allt. Mamma ringde på förmiddagen och berättade att det hade varit en tåg olycka i Huddinge. Vi ringde och pratade med SJ och fick reda på att vårat tåg gick som det skulle. Väl framme på flygplatsen så satte vi oss först och för att äta innan vi checkade in väskorna och satte oss sen ner för att vänta på att få kliva på flyget. Jag som inte har flugit så mycket hade lite svårt att vara lugn men när vi väl kom på flyget och Peter satt vid min sida och höll min hand så gick det bra, fick ganska ont i öronen dock. Väll framme i Luleå så hämtade vi våra väskor, tog bussen hem till våran älskade lägenhet och beställde pizza tillsammans med Virre och Frank. Kl 12:00 på natten så gick vi och la oss och låg och pratade väldigt länge innan vi somnade. Riktigt skönt att komma hem till sin egen säng och komma tillbak till vårat eget lilla liv.

 

Jag kommer inte ihåg riktigt allt vi gjorde under tiden vi var hemma men vi hade väldigt roligt. Det var väldigt underbart att få träffa mamma och alla andra i Norrköping och Linköping. Vi har kommit igång med vardagen ordentligt, Peter har börjat jobba på The Phone House samtidigt som han pluggar och jag ska själv börja plugga på Sunderby folkhögskola. Det är riktigt skönt att liva ett liv tillsammans med Peter i Luleå, starta eget liksom.

Hoppas alla hade det bra över jul och nyår.

Puss & Kram

Några dagar i Norrköp...

0 Läs mer >>
Peter har fått jobb! Han ska börja jobba på The Phone House på måndag. Han är taggad men samtidigt väldigt nervös. Jag är väldigt stolt över honom :-D
Själv ska jag börja min kurs nu i början av februari. Är nervös men det ska bli kul. Jag ska träffa en från skolan på tisdag för att prata om allt och få se skolan.

Annars så har vi varit hemma och tagit det lugnt. Ikväll blir det att se film och mysa, fira att han fick jobbet.

Nu ska jag fortsätta se på Grey's Anatomy.

Puss & kram

skola och jobb

0 Läs mer >>
Jag skulle skriva ett inlägg om lite av sakerna som hände under tiden vi var hemma i Norrköping och Linköping, satte mig och skrev i flera timmar då jag tog några pauser och när jag hade skrivit klart allt och skulle publicera det så försvann allt och ja va tvungen att börja om. Jag har börjat skriva inlägget igen men man tappar lite av orken att skriva så mycket då är ganska jobbigt men jag tänkte göra det idag för att se om jag hinner klart.

Annars så har det inte hänt så mycket. Frank och Virre bjöd på laxpaj i veckan, riktigt gott faktiskt. Vi har tänkt att vi ska laga mat tillsammans en gång i veckan, umgås och ha kul.

Peter har tenta idag och jag tror det kommer gå bra för honom.
Själv ska jag vara hemma, kanske ska iväg men då Theresa inte har svarat än så blir det att städa så länge. Vi ska nämligen möblera om våran lägenhet.

Nu ska jag däremot äta frukost och kolla på Grey's Anatomy

Puss & Kram

inte okej...

0 Läs mer >>
Det har inte blivit några uppdateringar medan jag har varit hemma och firat jul o nyår men det kommer imorgon.
Idag kom vi hem, blev att äta med Frank och Virre för att se kolla lite serier, duscha och bädda sängen. Nu blir det att sova. Imorgon blir det skola för Peter och jag ska tvätta, får se om jag bloggar under dagen annars kommer ett inlägg på kvällen om hur det har varit hemma.

Hoppas alla har haft det bra under jul och nyår.

Puss Kram

Hemma i Luleå