0 Läs mer >>
Gårdagen va en bra dag. Bra väder och blev klar med mycket i skolan.
Efter skolan så åkte ja in till stan för att gå förbi systemet och köpa vin till tjejkvällen med Malin och Lina. Vi hade jätte trevligt.
Det blev att äta ost och kex, snacka lite bara tjejer. Vi spelade även lite frågesport.
mycket skratt och det kommer göras om.

Vi beställde ju mat från Coop igår för att testa deras hemkörning, men jag blev inte alls nöjd. Det var mycket som dom ersatte för att det inte fanns i butiken. Hur kan du liksom ha slut på saker? Dom hade liksom bara en stjälkselleri!
Så det blir inget mera från Coop utan vi håller oss till maxi.

Idag dock är vädret skit, det regnar jätte mycket. Blä. Sen ikväll blir jag själv hemma till imorgon då Peter ska på konferens.

Men just nu sitter jag på bussen på väg till skolan för att ha engelska till 14:15. Sen blir det att åka hem och fixa mat så Peter hinner äta innan han ska åka vid kl 17 ikväll.

Hoppas ni får en bra dag.

Regnar 💧

0 Läs mer >>

Idag är det en tråkig dag. Det är dåligt väder och jag är inte alls på något topp humör. Somnade sent igår och vaknade tidigt idag, men jag gick ändå upp och gick för att köpa frukost innan jag fixade väskan och mig för dagens skola.
På bussen så messade jag lite med Carro och gud vad jag saknar den kvinnan, hennes karl (min kusin) och hennes tre grabbar :D
Men snart har jag sommarlov och då blir det att åka hem och vara hemma i två veckor, vilket ska bli helt underbart. Ska gosa med mina små pojkar hemma, dricka vin och fika med alla glada människor, fira lillebrors student och minstingens 10 års dag. Sen blir det även att umgås lite med "svärföräldrarna" samt köpa en present till min älskade pöjk då vi snart firar 2 år tillsammans :D
Annars idag så blir det att gå på systemet och köpa vin till tjejkvällen med Malin och Lina ikväll. Ska bli jätte kul, och skönt att umgås med dom tjejerna.

Just nu sitter vi och skriver om Sverige efter andra världskriget och sen blir det Svenska med gruppsamtal och göra klart skrivuppgiften :)

Men nu ska jag ta en bensträckare innan jag ska fortsätta jobba lite.
Hoppas alla får en bra dag :)

Hatar historia...!

0 Läs mer >>
Godmorgon gott folk. Måndag idag och jag är på väg till skolan för en dag med matte och engelska. Slutar 14:15 idag så den här dagen tror ja kommer bli bra.
Helgen har varit bra och dålig.
   I fredags efter skolan drog jag till Malin för att dricka vin, spela monopol och äta god mat. Va hemma till 23 och då blev det en kväll själv hemma för Peter va med Robban och Olle.
   På lördagen så låg vi kvar länge i sängen, vilket va helt underbart. Vi gick sen upp och kollade på serier tills jag fick migrän. När det slog till så gick ja och la mig men dry hjälpte inte. Efter att ja kräkts och sovit i flera timmar så blev det äntligen lite bättre. Blev även tacos framför eurovision där Sverige vann.
   Igår så satt jag och gjorde slutarbetet inom Nk och tittade på en an Peters serier tills Olle ringde, han hämtade sen upp Peter och sen umgicks dom tills fram till kvällen. Själv så fortsatte jag med mitt plugg och sen tittade jag på Modern Family.

Idag så blir det att gå på stan efter skolan. Annars vet jag inte vad som händer.
Hoppas alla får en bra dag 😊


Helgen som varit

0 Läs mer >>
Det är 13 år sedan jag förlorade en av de viktigaste i mitt liv. Min älskade mormor. Jag saknar henne riktigt mycket men nu när jag tänker så tror ja hon skulle vara väldigt stolt över mig för allt jag har lyckats med.
Jag har blivit så stark. Jag har en underbar sambo som jag älskar och jag är riktigt nöjd med mitt liv.
Jag klarar skolan bra och har bra vänner och en helt underbar familj som jag älskar.
Jag har blivit moster till två gosiga små pojkar och gudmor till en av de.
Allt i mitt liv är väldigt bra just nu och ja är riktigt glad att mitt liv har blivit som det är.

Men som sagt, jag saknar dig mormor och jag önskar att du kunde få ha varit med och sätt allt som har hänt, fått träffa alla nya små människor som har blivit födda och även få se Johan ta studenten. Jag hade velat presentera dig och morfar för Peter. Jag tror ni skulle tycka om honom. Saknaden är stor efter er och ja är tacksam över att jag fick ha er som mina morföräldrar ❤

Tiden går fort

0 Läs mer >>
Godmorgon på er, ja hoppas alla har sovit gott.
Klockan är just nu 7:15 och jag har nyss ätit frukost. Tänkte att ja skulle skriva ett inlägg innan jag fixar mig för att åka till skolan.
Igår när ja kom hem så tvättade jag och pluggade matte. Jag tog en varm skön dusch och blev även förbannad på våran tvättstuga då de tydligen låser maskinerna efter kl 00:00. Det resulterade i att kläderna fick ligga blöta där hela natten tills ja imorse gick och tvättade om de.
Blir ett kort inlägg för nu måste ja fixa mig så ja inte kommer försent till skolan.

Ha en bra dag :D

Tidig morgon

0 Läs mer >>

Vilket betyder engelska idag.
   Dagen började med att med att ja va tvungen att gå ut och handla frukost för att smöret och brödet hade tagit slut. Men det var ganska skönt att g en liten promenad till och från affären faktiskt. Sen åt vi frukost tillsammans.
   Efter frukosten så satte jag mig och gjorde klart engelska läxan medan Peter stressade runt för att åka till jobbet. När ja va klar så satte jag mig en stund vid datorn innan det va dags för mig att gå till bussen.
   Träffade Malin på bussen, alltid lika trevligt, så vi satt och små pratade lite tills vi kom till smedjan där hon skulle av.
   Nu sitter ja i klassrummet och lektionen ska snart börja. En sak som är skönt är att jag slutar kl 14:15 idag, så efter skolan ska ja hem och är det bättre väder ska jag nog ta en lång promenad, regnar det tar jag nog bara en kort.

Aja, ni får ha en bra dag så får vi se om ja bloggar något mera senare idag.

Onsdag...

1 Läs mer >>

Denna dar är snart slut och jag har inte gjort något vettigt alls.Ja vaknade imorse när Peters alarm ringde och la mig då efter ett tag och tittade på säsongsavslutningen för Grey's Anatomy och Vampire Diaries. Två serier som jag älskar.
Efter det så åt jag frukost och sedan har jag legat framför tv resten av dagen. Satte mig och började vika tvätten just när Peter kom hem från jobbet. Vi kollade klart på filmen jag börjat se på sen så låg vi i soffan och myste ett tag innan jag gick in till sovrummet för att vila, han kom in en stund och gjorde mig sällskap innan han satte sig framför datorn.
Jag är jämt trött! Även fast jag äter bra och rör på mig så är jag nästan alltid trött och ligger helst i soffan eller sängen och sover. Någon som har några tips på hur jag ska kunna sluta vara så trött hel tiden. Jag sover oftast mellan 7-8 timmar varje natt och äter som jag ska. Börjar tröttna på detta!

Aja, nu tänkte jag nog fixa något att äta till oss och sen får vi se, blir väl att lägga sig och sova. Imorgon hoppas jag på bra väder så vi kan åka till Jysk (äntligen)

Hoppas alla får en bra helg
//GiselaSofia

Konstant trött!

0 Läs mer >>
Dagen har varit lugn då båda har varit lediga. Peter har spelat och jag har kollat på film :)
Just nu lagar jag mat så jag kan uppdatera er lite mera senare ikväll :)

Lediga

0 Läs mer >>

Jag har inte bloggat på evigheter och det har ändå inte hänt så mycket.

Skolan fortsätter som vanligt men vi slutar snart så det har blivit lite andra saker att göra t.e.x en elevdag, vilket slutade med att jag och några andra satt ute i solen i måndags från kl 10-14 vilket var väldigt skönt. Det andra som har pågått i skolan har varit vanliga lektioner.

Jag hade redovisning på NK i fredags, vilket gick jätte bra, fick även beröm från min lärare om att redovisningen var strukturerad och väl förbered :D Jag har även lämnat in historia arbetet :)

Denna vecka har gått fort, redan onsdag idag, och här hemma så är båda lediga imorgon. Peter jobbar dock på fredag medan jag är ledig, men sen har vi helgen tillsammans. Får se vad som händer då :)

Annars så kan jag berätta för er som inte redan vet att jag har varit sjuk förra vecka med lungsäcksinflammation, vilket betyder att jag har haft vätska i min vänstra lunga. Inte så kul, plus att jag har ätit medicin mot det, tre tabletter per dag i en vecka. Kändes inte så bra, men vad ska man göra när man har så ont så man inte vill andas.

Jag mår bättre nu vilket är skönt, men ja kan fortfarande känna av att det är tungt på vänster sida ibland, men jag överlever.

Det har inte hänt så mycket mera än det faktiskt och jag tror inte det kommer hända så mycket speciellt fram tills skolan slutar och det är dags att åka hem för att fira att min äldsta lillebror tar studenten.

Hjälp, det känns konstigt att tänka på att Johan tar studenten. Han är den första i våran familj som faktiskt gör det och jag är så stolt över honom. Men ni får veta mer om det om några veckor då han springer ut den 12/6 :D

Annars ikväll så händer det inget, bara ta det lugnt, Peter ska spela match snart och ja tänkte lägga mg och kolla på film.

Hoppas alla har haft det bra och har en fortsatt trevlig torsdagskväll.

Lungsäcksinflammation...

0 Läs mer >>
Godmorgon folket, ligger fortfarande i sängen och ska snart upp och göra frukost men först tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt denna vecka.
   I lördags så jobbade Peter på dagen medan ja va hemma och städade då vi på kvällen skulle få gäster. Vi blev totalt 12 personer här hemma, vilket är gasa många för denna lägenhet. Vi drog sen ut på krogen och hade jättekul. Tror vi va hemma runt 03:45.
   Söndag blev en lugn dag, låg i sängen och kolla på serier och på kvällen blev det pizza och film i soffan. Riktig baksidan, även fast vi inte var så mycket bakis.
   Resten av veckan har varit skola, stan och sen hem. Har köpt lite saker som vi behövde och sen har ja bytt storlek på en av klänningarna ja fick från Peter.
   I skolan går det bra, jag har lämnat i historie arbetet och NK arbetet. Blev godkänd i senaste matte diagnosen igår. 
   Igår blev det även en fika med Malin, vilket var riktigt trevligt.
   Idag blir det att åka till jysk och köpa lite mera lakan och påslakan till dubbelsängen och kanske gardinstänger och gardiner ☺

Hoppas alla andra får en bra dag ☺

Veckan som varit