0 Läs mer >>
Igår blev det att åka till Stockholm med Peter då han skulle spela. Blev att träffa några av hans vänner också. Vi blev möta vid tåget av Hult och tog pendeln vidare mot stan, träffade Melrek på pendeln också, kom fram och jag kan ärligt säga att jag har aldrig sätt så många datorer på ett och samma ställe förut sådär. Ringde Kaj och Maria och bestämde att jag skulle vara med dom under dagen. Möte upp dom och sen åkte vi köpte båtluffarkort då dom ska båtluffa under sin semester, på vägen till bilen så ringde jag Peter och fick reda på att dom hade åkt ut så vi hämtade honom och sen åkte vi och fikade på något slott. Maria köpte även blommor medan Peter hoppade studsmatta. Han såg ut att ha väldigt roligt och jag blir så glad över att se honom ha roligt. Riktigt trevligt var det att träffa dom igen efter en långt tid. Det blev att vi sov hos dom och umgicks fram till att vi skulle åka hem idag på eftermiddagen. Har sen bara varit hemma och tagit det lugnt, körde nyss Mia till sin pojkvän och nu tänkte jag tvinga min älskade pojkvän att fixa min blogg. Jag vet att han kommer göra det bara för att han älskar mig så mycket ;)
Måste bara tillägga att det betydde verkligen väldigt mycket att Peter träffade min gudföräldrar. Kan inte beskriva hur bra det kändes när dom sa att dom tycker om honom och att han är välkommen tillbaka flera gånger :)

Hoppas alla har haft det bra. Puss & Kram <3

Stockholm med Peter

0 Läs mer >>
Jag vaknade vi kl 2:00 av att frugan pratade i sömnen, somnade om och vaknade kl 3:45 istället. Har legat och försökt sova fram tills kl 4:30 då jag kände att det inte var någon ide längre för jag skulle ändå inte lyckas somna. Så nu sitter jag och försöker få i mig något att äta och dricka men det kan bli lite svårt då jag mår äckligt illa, mensen satte igång igår så det är därför plus att jag är inne i en period då jag nästan inte äter någon alls.
Igår fick jag träffa min älskling igen. Som jag hade saknat honom. Han kom runt 10:00 och pratade med oss och fick oss att skratta igen fram till att vi skulle röra på oss mot arbetsförmedlingen. Kom fram och Emma tog nummerlappa då hon skulle hämta ut papper medan jag gick in på mitt möte jag hade där med jobbgaranti för ungdomar. Efter de blev det att gå ner till soc för att lämna in papper, blev lite strul då Emma va tvungen att gå till banken för att hämta ett till papper hon måste lämna in. Vi gick till baken och jag träffade Victor på EH där vi bestämde att han skulle vänta på oss då vi var tvungna att gå hem en snabbis. Möte bumbibjörnen utanför mig och jag och Peter höll honom sällskap medan Emma duschade. Efter ett tag så gick jag och Peter ner till stan igen, fikade med Victor, handlade presenter åt Peters pappa som fyller år idag, handlade åt min pappa som va på väg till stan men inte skulle hinna själv och sedan handlade jag åt mig själv också. Det var länge sedan jag gick på stan och hade såhär roligt, kände att jag verkligen saknar alla mina vänner när jag satt på EH med min pojkvän och man och drack kaffe. Aja, sen gick jag för att lämna in Emmas papper, bara för att jag är bästa frugan ever liksom, lämnade av Peter vid tåget då han skulle hem för han hade match med grabbsen. Blev att äta när jag kom hem innan jag la mig i ett bad. Sen hända något som inte får hända, jag tänkte tanken. Jag gjorde inget men jag va nära. Sen tänkte jag på min underbara fru som satt på rummet och väntade på mig och även min underbara pojkvän som jag älskar över allt annat. Jag tänkte på hur mycket jag skulle skada dom om jag skadade mig själv. Och det var som Emma sa igår, jag har sådan viljestyrka när jag själv kan bestämma att jag inte ska göra något. Jag har inte ätit min medicin på länge så det är en väldigt stor grej för mig att kunna hindra mig själv från att göra så. Jag satt och pratade med mamma och Emma om det, fällde många tårar och sen kom jag på att dom är inte värda det. Väljer folket att göra såhär så existerar dom inte längre för mig.
Det som jag blir mest arg på är hur fan du kan välja någon du känt i tre år över någon du känt hela livet. Jag har funnits där för dig och alltid ställt upp. Vi har kunnat prata om allt, du har fått mig att känna mig trygg och jag har berättat så mycket för dig. Jag vet inte riktigt hur man kan göra som du har gjort, dom andra har också valt sida men det gör inte lika ont att tänka på för man har inte känt dom lika länge, plus att vissa valde sida redan innan allt. Det gör så sjukt ont att veta hur du beter dig just nu. Kan inte ses, messa, prata eller något. Betydde jag verkligen så lite för dig med tanken på hur lätt du kunde kasta iväg mig. Jag vet att jag inte ska lägga ner energi på det, men jag kan inte låta bli. Jag är sårad och vet inte vad jag ska göra, jag kan ju inte prata med dig, jag vill inte ringa och säga det. Skicka ett sms är inte heller rätt. Hoppas på att du läser min blogg och sen förstår att det är du som jag menar.

Nu har jag fått skriva av mig lite, kände att det behövdes. Ska nog lägga mig ner en stund om det går, vill ju inte vara trött när man ska få träffa Peters familj för första gången idag liksom. Hoppas alla får en bra dag.
Puss och Kram <3

Livets hårda väg...

0 Läs mer >>
Idag har jag och Emma varit väldigt duktiga. Vi har stor städat och även möblerat om mitt rum. Vi satte även ihop min säng så nu står den på rummet. Blev riktigt bra när vi väl blev klara.
Nu ska man även försöka hitta på något då det är för tidigt för att lägga sig och sova, även om det skulle vara väldigt skönt :P
Ska även säga grattis till Peter och laget för att dom gick vidare till finalen, riktigt duktigt grabbar.
Va nyss nere och köpte glass, godis och maränger, så det blir att äta det, lyssna på musik och sjunga med tills vi ska sov :)

Puss och kram!

Stor städning.

0 Läs mer >>
mb.jpg" alt="" class="thumbnail" data-oid="51c712caddf2b343908c00e8" />

Bilder från midsommar...

1 Läs mer >>
Livet har alltid varit svårt för mig. Jag har varit med om mycket, fått mitt hjärta krossat och mina känslor sårade för många gånger att jag fick känslan av att han med stort H inte fanns för mig. Visst att jag har älskat andra och så men det är inget jämfört med vad jag älskar dig. Peter du är den jag alltid har älskat, det tog bara väldigt lång tid att hitta dig. Det sägs att enligt grekisk mytologi skapades människan från början med fyra armar, fyra ben och två huvuden. Zeus fruktade människornas makt och delade människan i två delar, och sedan dömde han dem att för evigt tillbringa sina liv i sökande efter deras andra halva. Som tur är har jag hittat min ♥
Jag kan inte förstå hur bra det kan kännas med en person. Det känns som att jag har känt dig hela livet och att jag vet allt om dig. Jag vet att det finns många som kommer att slänga skit på mig och säga att jag ska ta det lugnt och inte ha så bråttom. Att jag inte behöver en kille för att veta att jag är speciell men till er säger jag bara det att jag har alltid varit speciell och vacker, nu är jag bara det med min älskade kille vid min sida. Jag vet vem jag är och jag vet vad som är bra för mig och det är du min älskling. Allt är så perfekt med dig och det finns inget som kan få mig att ändra mig. Du är min och jag är din,nu och för alltid <3
Dom som verkligen bryr sig och älskar mig kommer att stå vid min sida och söta mig med mitt beslut men jag kommer som sagt va att få många hårda ord kastade mot mig och det kommer säkert börja spridas rykten om mig och skit men det struntar jag i för jag är lycklig och det är de ända som betyder något.

Aja nu har jag fått skriva av mig om det. Annars så har det varit väldigt lugna dagar, eller snarare hela den här månaden har varit lugnt. Emma bor praktisk taget hos mig och vi brukar oftast bara vara hemma och ta det lugnt, det har varit riktigt skönt men nu börjar det bli lite tråkigt så jag hoppas vi kommer på saker att göra om dagarna. Jag ska säga grattis till mig själv också för jag har kommit in på Marieborg, nu väntar jag bara på svaret från dom andra skolorna jag har sökt. Vet inte direkt vad jag mera ska skriva om. Uppdaterar väl när något nytt händer.

Puss och kram <3

Själsfrände <3

0 Läs mer >>
Dagen efter midsommar och vi är helt utslagna. Igår började dagen med att man vaknar tidigt för att gå möta P vid stationen. Sen blev det för Emma och mig att fixa oss, Victor kom runt tolv och när vi var klara så blev det en sväng till folkparken för att möta mamma. Fick min efterlängtade sockervadd och vann en nalle. Gick hem för att handla, packa ner allt för att vi skulle till landet. Vi grillade, lyssnade på musik och hade väldigt trevligt. Har nog aldrig haft så trevligt på midsommar som igår. Kommer aldrig glömma allt som blev sagt under kvällen när vi satt och pratade. Mycket skratt och glädjetårar. Mamma kom med Elias, David och Johan. Vi dansade och lekte. Blev sent men det gjorde inget då det var trevligt och även väldigt mysigt att bara prata, dricka lite och umgås. Första men inte sista gången det kommer hända. Bilder kommer.

Puss och kram

midsommar.

0 Läs mer >>
Kom hem från Epic igår.Åkte i tisdags och skrev ju då ett inlägg på kvällen. I onsdags så blev det att ta det lugnt, Epic pluggade medan jag kollade på tv:n och på eftermiddagen så blev det att åka till Kevin och Julia. Epic:s mamma, låsas pappa och lillasyster hämtade oss då och va väldigt snälla att köra oss. Trevligt att äntligen få träffa dom. När vi kom fram var alla ty i garaget och skruvade BMW, blev mycket prat, skratt och roliga stunder. Kollade på Tintin innan vi skulle sova. Torsdags så blev det att vakna tidigt och sen när dom andra hade vaknat så satt vi i garaget med Julias mamma och låsas pappa tills det var dags att åka hem. När ja kom hem så somnade jag och sov fram till kl va typ 21:30 och då ringde min underbara Matte, så vi åkte och hämtade Emma och sen så har det inte hänt så mycket. Idag vaknade jag vid 11:00 och skulle till Emma och Theo men mådde lite illa så det blir att vara hemma och ta det lugnt.
Hoppas också att jag kan få mina pengar snart så ja kan åka till Julia och umgås, åka fyrhjuling och bara vara. Vill även få besked om vilken skola jag kommer in på.
Ni får ha det så bra idag. Puss och Kram <3

Sammanfattning av tis...

0 Läs mer >>
Jag är äntligen i hos Epic igen och umgås. Vi har idag haft hur roligt som bara den med mycket skratt o h prat. Va en stund på stan förut för han skulle kolla spel, åkte och handlade och gick sen en promenad hem. Väldigt skönt att komma ut ordentligt. Resten av dagen har vi spelat ett familje spel på Xbox som han köpte. Hör och häpna men jag vann över Epic, helt otroligt fast kul. Sen har vi legat och kollat på tv och ätit hans goda mat. Nu spelar han och jag kollar på. Ska snart gå och lägga oss då vi ska iväg imorgon för lite saker.
Puss och godnatt :-)

Dalarna