0 Läs mer >>
Idag åker vi hem. Har längtat efter att få träffa mamma, syskonen och alla vänner.
Blir att ta bussen till tåget runt kl 18:00 och sen vänta där tills tåget går kl 20:00, kommer till Stockholm kl 9:20 sen vänta där 1 timma innan nästa tåg går kl 10:21, är i Norrköping kl 11:30. Promenad hem till mamma och sen ska jag bara ta det lugnt innan mina syskon kommer hem.Då blir det att umgås med familjen.

Funderar på att gå ner på stan en snabbis med mamma om hon har tid.

Packat och är klar, ska föra över lite filmer på mobilen innan det är dags att fixa något att äta på tåget, sen blir det att röra på sig.

Puss & Kram

Snart dags

0 Läs mer >>
Idag är jag riktigt trött då jag har sovit dåligt. Vaknade av att mobilen ringde kl 10:00, pratade med en tjej så jag ska till stan imorgon på möte inför jobbcoachen, efter henne så ringde försäkringskassan och jag löste felet med dom också. Sen somnade jag i soffan fram tills att Peter väckte mig för att vi skulle äta tillsammans innan han drog till skolan.

Nu sitter jag och har nyss mejlat min handläggare på AF om att jag inte kan komma på det obligatoriska mötet om aktivitetsrapportering den 19/12 då jag inte är hemma utan i Norrköping.

Bestämde även att jag hoppar av i Norrköping när tåget stannar där och sover hos mamma fram tills julafton. Är hos henne under dagen och sen på kvällen åker jag till Linköping några dagar.
Idag blir det att tvätta när tvättstugan är ledig, sen också städa lite men nu ska jag sätta mig och spela lite CS tänkte jag.

Puss & Kram

Trött

0 Läs mer >>
Idag hände något jag inte trodde skulle hända. Jag spelade CS och det gick ganska bra för att vara första gången :D
Riktigt roligt faktisk så det kommer jag fortsätta med. Är ju inte lika bra som Peter och hans polare men om jag övar så kommer jag kanske blir nästan lika bra.
 
Annars så har det bara varit att ta det lugnt, myst i soffan och tittat på serier.
Idag blev det jag som lagade mat. Gjorde potatismos, köttbullar och brunsås. Riktigt gott.
Klockan är 3:00 på natten men jag känner mig inte så trött, ändå gick jag upp ganska skapligt idag. Hoppas på att man blir trött snart så man kan sova.
 
Nej nu ska jag fixa kvällsmacka åt mig och Peter sen blir det att mysa ner sig framför en film.
 
Här har ni försten länken till Peters hemsida http://www.newera.nu/
Gå gärna in och kolla :D
 
Ni får gärna skriva vad ni vill läsa om,börjar känna att det är tråkigt att blogga.
Hoppas alla har haft en bra dag.Puss & Kram

Fredag

0 Läs mer >>
Imorse när jag gick in på min mejl så hade jag fått från min handläggare på AF att en kurs på 12 veckor kommer att börja på Sunderby folkhögskola. Jag ringde då den ansvariga på skolan och sa att jag vill gå den kursen.
Så den 20 januari börjar jag på Sunderby i 12 veckor.
Ska på möte och träffa tjejen jag pratade med innan vi börjar så jag får se vart det ligger och hur det ser ut också.

Ska bli riktigt roligt att äntligen få ha något att göra istället för att bara sitta hemma hela tiden. Börjar bli så uttråkad så jag städar hela tiden. Kan städa flera gånger på en dag ibland, speciellt spisen. Spisen har jag städar så många gånger att jag börjar göra rent den även fast den är så ren att man skulle kunna äta rakt från den.
Det är sånt som kommer gå över när jag väl börjar den 20.

Annars idag så vaknade vi vid 10 tiden, Peter gick upp medan jag låg kvar till 11. Riktigt skönt. Åt frukost innan P?eter satte sig och pluggade et tag. Kl 12:30 gick han iväg då han hade möte idag, sen drog han till gymmet efter det. Själv satt jag hemma och prata med mamma, beställde julklapp åt Peter och hans familj och även läste lite.
Blev att äta när Peter kom hem, gulaschsoppa med smörgås och samtidigt så tittade vi på första avsnittet av en ny serie som har kommit ut.

"Naked and afraid" heter serien. Snacka om att "Robinson" kan slänga sig i väggen. Programmet handlar om att en man och kvinna ska klara sig utan mat, vatten eller något annat, nakna i 21 dagar i det fria. Dom får ha med sig en sak var som kan hjälpa till. Kamerateamet som är med får inte ingripa om det inte är livshotande.
Va väldigt roligt att kolla på faktiskt.

Nu ska jag snart få liv i min lilla pojke som har somnat sen blir det att gå ut en snabbis :)

Hoppas alla har haft en bra dag.
Puss & Kram

Glada Nyheter

0 Läs mer >>

Lifehouse är en grupp som gör riktigt bra låtar. Två låtar som verkligen får mig att le är "Everything" och "You and Me"
Dom handlar om kärlek och hur man inte kan klara sig utan sin älskade partner.
Everything är låten som beskriver hur jag känner för Peter och vad han är för mig.
Han betyder verkligen allt för mig. Han är verkligen den rätta för mig, the one liksom.

Visst alla bråkar ibland men det händer inte ofta. Våra dagar består av skratt och lycka för det är allt jag kan göra i närheten av honom.

Peter vill bara säga att du betyder så otroligt jävla mycket för mig. Jag Älskar dig <3

Everything

0 Läs mer >>
Vi båda vaknade kl 3:00 imorse och va inte alls trött. Vi gick upp och åt frukost och sen pluggade Peter några timmar innan han satte sig vid datorn. Jag somnade då en stund i soffan och Peter fick liv i mig kl 13:00, begav oss till affären då. Jag slapp laga mat idag då min underbara Älskling gjorde det.
Pratade även med både arbetsförmedlingen och försäkringskassan idag, allt gick bra och det blev inget bråk.
När vi hade ätit så kollade vi Naruto innan vi båda helt plötsligt låg och sov.
Vaknade ganska nyligen och nu sitter Peter vid datorn och praccar medan jag ska diska och sen sätta mig med en kom te och läsa en bok.

Hoppas Alla har haft en bra dag.
Puss & Kram

Tidig morgon

0 Läs mer >>
Idag har jag tvättat. Det tog väldigt många timmar och jag blev just klar så nu blir det att fixa sängen, diska och lägga in den rena tvätten innan man ska sova. Ska bli så skönt att krypa ner med rent lakan, örngott och påslakan. Vinns nog inget bättre än känslan av rent när man ska sova. Pratade med mamma idag också, lite om julklappar och så. Alltid skönt att prata med henne, även fast det inte blir så ofta nu då hon har sitt liv i Norrköping och mina syskon att se efter medan jag har mitt nya liv i Luleå och min karl att se efter. Okej kanske inte direkt se efter men när han pluggar så måste ju någon ta hand om lägenheten. Peter hinner ju inte städa, diska och laga mat ibland då han slutar väldigt sent. Han hjälper till med det han kan bara så ingen tror att jag gör allt medan han bara sitter ner på rumpan och tittar på. Han är till stor hjälp när jag behöver honom och han frågar alltid om det finns något han kan hjälpa till med, men då vi bara är två så blir det lite jobbigt att båda ska laga mat eller diska vid våran spis, den är väldigt liten. En sak jag har märkt med att jag flyttade är att folk är idioter. Det finns folk jag pratar med fortfarande och det känns skönt men jag saknar en del av folket som jag brukade prata med. Det är dom som nu inte svarar när man skriver hej. Nog om det nu. Nu måste jag fixa allt jag sa att jag skulle fixa så vi kan sova snart då jag är väldigt trött, eller jag börjar bli :P Puss & Kram

Tråkigt men ett måste

0 Läs mer >>
Grabbarna åkte ur cupen ganska tidigt igår. Det gick tydligen inte så bra som det brukar, lite sura men efter att ha praccat lite så blev alla lugna.
Blev att äta tacos igår och kan lugnt säga att det var riktigt gott men starkt. X-men maraton blev det också, efter art jag hade tittat på "de tre musketörerna", Aladdin och Aladdin och de 40 rövarna.

Idag blir det att tvätta, när set blir ledigt samt att min älskling sitter och pluggar. Annars så händer inte så mycket.
Kom på att det inte är så många dagar tills vi åker hen för att fira jul och träffa familjen och vännerna. Kommer bli riktigt roligt. Måste köpa klart alla julklappar också men det kommer gå fort.

Nu ska jag nog gå ut och röka och sen ta fram korven som vi ska ha till mat idag innan jag fortsätter att plocka undan i lägenheten.
hoppas all får en bra dag.

Puss & Kram

Ingen bra cup

0 Läs mer >>
Tänkte att jag har ju inte så jätte mycket att blogga om nu för tiden så jag tänkte börja skriva lite om två saker som är en stor del av mitt liv med Peter. Det är hans designer han gör och CS. Kommer länka hans hemsida och sen skriva lite om hur det går för dom när dom spelar cup eller annat.

Är ni nyfikna på något så är det bara att fråga. Skriver ett inlägg sen när deras cup är klar.

Puss & Kram

designer och e-sport

0 Läs mer >>
är vad det är ute just nu. Ligger snö överallt och det är -23 än så länge med det stiger och kommer bli kallare. Jag har varit sjuk nu ett tag så vi har tagit det väldigt lugnt. Jag har sovit väldigt mycket då jag inte kunnat göra så mycket mera.
Idag har vi varit duktiga, slängt skräp och handlat. Nu ska jag fixa tacos och sen blir det att titta på film innan Peter har cup.

Blir ett kort inlägg idag då jag inte har så mycket att skriva om. Vill ni veta något så är det bara att fråga.

Puss & Kram

Kallt

0 Läs mer >>
Nu var det 4 dagar sedan jag sist bloggade så jag tänkte skriva lite om vad som hände i helgen.

Fredag - Det började med att vi gick över till Virre efter att vi hade fixat oss, såg film och började dricka lite. Tog bussen till stan senare på kvällen och stod ca 1 timma i kö för att komma in till O'Learys. Kallt som fan och jag hade en idiot framför mig som trampade mig på fötterna varje gång kön rörde på sig. Sen vad det några blondiner som ställde sig framför oss i kön och då började jag och Virre tjafsa med dom. När vi till slut kom in så blev det att gå direkt till baren och köpa något att dricka. Vi dansade och hade roligt fram tills att det blev bråk, som slutade med att jag stat och grät, Peter va sur, Frank va sur och smällde huvudet i ett bord så han fick ett jack i pannan och Virre var lite irriterad. Alla sa förlåt till varandra och vi tog taxin hem, då blev PK sur för att vi inte gick med honom till bussen. Väl hemma så fortsatte vi dricka till Virre och Frank gick hem.

Lördag - Vaknade lite sent och det blev att vi satt framför tv och kollade serier och film under nästan hela dagen. På kvällen så fixade vi oss då det blev utgång igen. Vi träffade lite roligt folk att prata och dansa med. Kul att träffa Peters polare Anton också.
Kom hem och somnade väldigt sen då vi inte drog från STUK förrän dom stängde.

Söndag - Gick till affären och sen blev det att slöa hela dagen. Blev att tjocka i oss chips och läsk hela kvällen framför serier och film innan vi gick och la oss.

Helgen blev väldigt bra tycker jag ändå och det har inte hänt så mycket under början av veckan för oss. Jag har idag mått dåligt då jag har migrän, somnade även ett tag förut.
Vi mår bra, börjar dock börjar vi bli förkylda plus att jag har jätte svårt att svälja då jag har ont i halsen idag. Annars är allt bra med oss.

Så vad ska alla göra under julen då. Har ni några speciella traditioner under julafton? Själv blir det att fira med familjen.
Ska nu fixa maten, äta och ta det lugnt.

Puss & Kram

Helgen som varit