0 Läs mer >>
Idag har jag varit på Clas Ohlsson och handlar lite redskap till köket. Vi hade nämligen presentkort på 700 kr där.
Jag visste att jag skulle ha en hand mixer och en minihackare men vad jag skulle köpa för resterande 200 kr visste jag inte riktigt. Hade med mig Petra så vi gick runt och kollade i butiker fram och tillbaka tre gånger typ innan jag Petra övertalade mig till att köpa en glassmaskin. Vi gick till kassan och skulle betala och då kostade glassmaskinen mer än vad det stod på i bytte ut den mot en mortel. Gick ner och satte mig och väntade på Peter i 30 min innan han slutade för att sen åka hem tillsammans.

När vi väl hade kom hem märkte vi att målaren fortfarande inte är klar med vårt vardagsrum så idag blir det att göra ingenting och äta mikro mat då jag inte kan tillaga något plus att vi inte kan sitta någonstans då det står möbler lite överallt i köket, Men det gör inget då vi i slutändan kommer ha ett snyggt vardagsrum utan plugghål i väggen.

Idag har det varit en seg dag. Har bara haft historia och då satt jag och skrev om Isis, den egyptiska gudinnan. Vi slutade lektionen kl 11:15 och då hade vi inget att göra fram till att teatern vi skulle se med skolan började, vilket var kl 13:00. Vi såg på musikalen La Cage aux folles, vilket handlar om en bög och en transvestit som är gifta och har ett barn tillsammans, sonen blir kär och ska gifta sig och flickans pappa är homofob. Det är en väldigt rolig musikal men också en väldigt gripande. Det var ännu roligare då dom gjorde så att alla satt runt runda bord som om vi var med, dock bråkade ljudet lite precis innan finalen men de gjorde inte så mycket.

Men nu är jag hemma och sitter och tittar på Ghost Whisperer och äter kakor och dricker mjölk, så ja tänkte väl att ja skulle uppdatera bloggen en snabbis och sen fortsätta titta på det innan det är läggdags. Imorgon blir en kort dag då jag bara har engelska så jag hoppas att målaren är klar när ja kommer hem så ja kan få städa då jag börjar få lite små panik över att det är skitit överallt och att man inte kan vara någonstans förutom i sovrummet.

QueenG

Köksredskap och bögar

0 Läs mer >>
Det är lördag idag och det har inte hänt så mycket faktiskt. Vi var på bio igår och såg Dracula och den är såå extremt bra. Verkligen en film som är värd att se på bio. Ja åkte in och möte upp honom efter jobbet så gick vi och åt på Luleås alternativ för Subway. Det är gott men man saknar att äta på Subways smörgåsar. Så nästa gång man åker hem så kommer det bli ett måste.
Igår fick vi även vårat kök nymålat, vilket är jätte skönt för nu finns det inga spikar, skruvar eller pluggar och då dom målade med it färg så är det ljusare och känns trevligare. På måndag så kommer dom även måla vårat vardagsrum så alla 44 plugghål försvinner.
Idag har det varit en väldigt lugnt dag, Peter har haft tävling hela dagen typ så för mig har det blivit att städa lite och mest se på serier, har även tömt två lådor så snart är allt upp packat.
Imorgon blir det nog också att ta det lugnt, flytta alla möbler så målarna får plats och sen bara vara hemma.

Nu tänker jag dra med sambon ut och ta en cigg och sen fortsätta titta ikapp på Big Brother.

QueenG

Helg igen

1 Läs mer >>

Gud va länge sedan det var jag bloggade. Har hänt några saker sen ja skrev om våra semester.Skolan går jätte bra, ligger bra i allt, gör extra uppgifter på svenskan och trivs riktigt bra. Torsdag imorgon vilket betyder NK hela dagen men det är kul så de gör inget.

Vi har flyttat, äntligen, till en 2:a på Björks. Riktigt skönt, men dock lite små skavanker som måste fixas och det är typ ny timer till fläkten och ommålat i köket och vardagsrummet. Men det ska vi även få, köket kommer han och fixar imorgon och vardagsrummet fixar han på måndag.Men det är jätte skönt att ha flyttat, det är större vilket gör att jag och Peter inte trampar varandra på tårna hela tiden, vilket betyder ett förhållande med mycket mindre bråk. Plus att jag har fått ett ordentligt kök vilket jag älskar.

Annars så mår vi bra, Peter jobbar och står i med allt han gör om dagarna för att sen spela när han kommer hem medan jag pluggar eller gör något av allt som finns att göra i nya lägenheten.En av saker vi måste säga till om är dock att det är så kallt hela tiden, termometern visar 15 grader i sovrummet och köket och 17 grader i vardagsrummet, så vi går med tjocka tröjor på oss hela tiden.

Det har börjat snöa här uppe nu och idag när ja gick till bussen så låg det till och med snö på marken, vilket är väldigt mysigt men det är dock också väldigt kallt. Vinterjackan är redan framtagen men det går fortfarande att gå utan en jätte tjock tröja under.Dock har jag börjat använda vantarna väldigt mycket. Har även sätt mitt första norrsken och det var jätte häftigt och fint. Det var väldigt grönt på himmelen.

 Imorgon efter skolan blir det att gå på stan med Petra och handla på Clas Ohlssons, ska göpa en minihackare och en elvisp. Sen är det även jätte stor rea på stan då alla butiker typ rensar sina läger, så man får se om man hittar något snyggt.

Jag trivs riktigt bra här uppe och nu känns det verkligen att man har bott borta i 1 år för så mycket har hänt hemma som man inte fått veta eller som man missar för att man inte har varit där. Typ som att en polare har flyttat med tjejen till stan, att en annan polare kanske ska börja jobba tillsammans med min mamma. Eller typ att folk väntar barn eller allt sådant. Men det gör inget, jag vet att det blir så och det är ju saker som hänt här uppe som dom inte vet om för att man inte har berättat det, men de är ju bara för att dom inte varit där. Man glömmer liksom bort att ringa eller skicka ett mess ibland för att kolla hur folket mår, men det är ju inte bara från min sida. Men det gör inget för vi har våra liv och dom går vidare och det är ju inte alltid man hinner med allt.

 En väldigt rolig sak är att jag har fått en till systerson, så nu har jag två underbara små pluttisar att mysa med när ja kommer till Norrköping och hälsar på. Grattis Emma och Ante till era nya son Leon. Han är jätte söt och väldigt lik sin storebror Theo. Får komma och pussa och krama på er när ja kommer hem nästa gång :)

 Annars så händer det inte mycket saker. Ikväll har vi tagit det lugnt då båda har mått lite dåligt, inte så vi har varit hemma men så vi har funderat på det i alla fall. Så nu ska jag sätta mig och fortsätta titta på Ghost Whisperer och dricka lite läsk innan det är läggdags.

Hoppas alla har det bra.

 

QueenG

Lite av varje