0 Läs mer >>

Jag kan just nu ärligt säga att allt inteär som det ska vara i livet. Jag har för mycket att tänka på och det gör mig stressig  och all stress gör så jag mår sämre.

Det är skolan jag pratar om. Jag har 7 ämnen per vecka, men 5 av de har jag bara 2 dagar i veckan och två ämnen har jag bara en dag i vecka. Detta gör att det blir mycket plugg hemma samtidigt som man ska hinna med allt annat som måste göras. Allt detta blir svårt att få ihop. Peter jobbar sent om dagarna så han hjälper till så mycket han kan, men då han kommer hem kl 19 vissa dagar så blir det svårt. Jag är jätte glad för den hjälp jag får med allt, men jag försår också att han har saker han måste göra när det gäller jobbet, hålla koll på vilka dagar det ska vara möten och sen mejla viktiga saker och sådant som en BC gör.

Men vi gör så gott vi kan med att få ihop dagar.

Jag gör även så gott jag kan med att inte ligga efter i något ämne, och jag tycker det går bra. Men ibland blir jag lite osäker på om jag faktiskt kommer hinna klart med allt.

 Annars så mår vi bra och lever vårt underbara liv tillsamman. Vi är lyckliga och livet flytter på som det ska.

Annars så har helgen varit lugn. Vi var i Happaranda i lördags och gick på Ikea, samt käka lunch och hade det bara trevligt. Det var skönt att göra något med Peter då det int ehar blivit så mycket att umgås då båda är trötta om dagarna.

Vi kom hem med några små saker och en bokhylla så jag ska väl ta en bild och lägga upp så ni får se hur vi har gjort om vardagsrummet.

 Blir inte så mycket bloggande just nu då jag mår som jag gör, men jag ska försöka bli bättre på det

 

XOXO GiselaSofia

Stress, stress och me...

1 Läs mer >>
Godmorgon alla glada människor, idag är det tisdag och jag börjar sent.
Jag kan även säga att jag har träningsvärk idag då Peter och jag började träna igår på det nya gymet som har öppnat på björks. Litet och bra och nära hem.
 
Idag börjar jag 12:15 med matte och efter det blir det engelska 6 tills ja slutar 16:00. Efter skolan blir det att åka hem, träna och sen ska jag lägga mig i soffan och slappa lite framför någon bra film tror jag och kanske plugga lite på religions läxan vi fick.
 
Jag tänkte bara säga till er som inte tror att min sambo gör något här hemma,att han städade faktiskt lägenheten igår och lagade mat. Så där ser ni.
 
Jag har inte så mycket att skriva om men det kommer säkert mera sen när skolan och alla lektioner kommer igång mer ordentligt. men nu tänker jag fixa göra mig klar för skolan.
 
Puss och kram och ha en bra dag :)

Lite allt