0 Läs mer >>
Peter är ledig idag så nu är han iväg och tränar, själv sitter jag och kollar runt lite på nätet efter någon bra julklapp till Emma och Ante samt till min underbara pojkvän. Gud att det skulle vara så svårt att hitta något bra till dom. Det är ju inte så långt kvar till julafton nu, bara några veckor.

Första advent är ju redan på nu söndag. Vet inte om det blir något speciellt då.
Ikväll blir det utgång med Peter, Virre och Frank. Tror vi kommer ha roligt.
Vet inte riktigt vad som händer annars idag, förutom att jag ska betala räkningar. Inte roligt men ett måste.

Puss & Kram

Fredag och utgång

0 Läs mer >>
Jag kunde inte sova inatt. Vaknade kl 3:00 och va vaken sen dess. Försökte sova men blev att jag bara vred och vände på mig. Peter låg bredvid och sov så sött.
Blev trött på morgonen när kl var typ 8:00 och självklart så somnade jag och vaknade när min pappa ringde, då tyckte jag att det var dags att gå upp. Satte mig vid datorn och väntar nu på min älskling som snart kommer hem.
Annars om dagarna så har Peter fått mig att börja rita. Det går bra förutom att jag blir väldigt arg när det inte går som jag vill.

Peter kom hem nu och hade med sin god saker till mig, så nu ska jag sätta mig och mysa med honom i soffan :)

Puss & Kram

Torsdag igen

0 Läs mer >>
Idag är en sådan dag då jag saknar min mamma och hennes vän Susanne. Saknar att sitta och prata med dom.
Susanne och mamma har ju varit vänner i många år, sedan jag och Mikis var små ( Mikis är hennes dotter )
När jag blev äldre så började jag följa med när dom skulle fika. Jag älskar att träffa henne, hon har liksom blivit som en extra mamma för mig. Saknar verkligen henne och min underbara mamma idag.
Min mamma är allt för mig. Vi kan prata om allt och även om hon inte alltid får höra hur mycket hon betyder för mig så älskar jag verkligen min mamma. Hon är min klippa som jag alltid kan prata med och hon förstår verkligen mig.

Saknar er så otroligt mycket idag och jag älskar er.

Puss & Kram

Söndag och saknad

0 Läs mer >>
Bloggar medans spisen blir varm innan jag ska fortsätta att laga mat. Idag blir det ris och kyckling i sås men grönsaker.

Annars har det inte hänt så mycket sedan i torsdags då jag bloggade sist, det har varit -15 grader ute och jag har gått ut. Tagit det lugnt om dagarna då jag inte har så mycket annat att göra. Peter pluggar, spelar och fixar sin hemsida.
Annars har vi legat och tittat på film och haft det mysigt.
Vi firade även våran 5 månaders dag i torsdags.

Nu fortsätta med maten sen se film.

Älskar dig Pecka ;D<3

Puss & Kram!

Lördag

0 Läs mer >>
Vaknade runt 12:30 idag. Gick upp och fixade frukost och sen satt jag och Peter och kollade på "The Breakfast Club". Blev en promenad till affären för mig. För kallt ute för mig idag så det blev att gå hem direkt efter att jag hade handlat klart, hade tänkt att ta en promenad egentligen. Nu är älsklingen klar med maten så vi ska äta och efter det blir det blir det mys innan han ska pracca :)

Puss & Kram

Torsdag

1 Läs mer >>
Har varit hos läkaren nu och det visade inget fel, måste bara vänta på alla provsvar också.
Jag mår fortfarande dåligt men hoppas att det blir bättre snart. Peter är iväg på sitt test nu så jag hoppas det går bra för honom.

Idag är en dag då jag saknar alla i Norrköping lite extra mycket. Har inte pratat ordentligt med någon förutom mamma. Jag saknar att sitta nere och prata med Victor, fika på onsdags cafét. Snacka skit hos Emma och mysa med Theo. Mysa med mina underbara kusinbarn hos Carro samtidigt som vi skrattar och pratar om allt mellan himmel och jord. Saknar mina bröder och min syster. Ja, jag saknar alla i Norrköping.
Jag och Peter kommer att åka hem i jul men jag kommer inte ha tid att träffa alla jag vill träffa. Finns så många som jag skulle vilja träffa, krama om och ta med mig tillbaka till Luleå. Missförstå mig inte nu, jag älskar att bo här upp. Det är så otroligt fint. Snö överallt nu och jag börjar kunna hitta själv när jag ska någonstans. Älskar att bo tillsammans med Peter och skulle inte vilja ändra det på något sätt.
Jag vet jag är lite negativ idag när det gäller vissa saker men det gör inget, man får ha dåliga dagar ibland.
Nu ska jag dricka te och se på serier tills min underbara älskling kommer hem och då blir det att göra mat :)

Puss & Kram

It's Gonna Be Okej

0 Läs mer >>
Jag och Peter gjorde något väldigt dumt inatt, vi va vakna till kl 6:00. Somnade väldigt fort när huvudet landade på kudden och det var väldigt skönt att få sova, ska fortsätta med det senare idag då jag nu ska äta frukost och sen gå iväg till läkaren. Jag fick äntligen en tid, kände först att jag igentligen är för trött för att vara vaken just nu men vill jag veta varför jag mår så extremt dåligt och har gjort den närmaste tiden så måste jag gå iväg. Peter ligger fortfarande och sover men det blir att få liv i honom då han börjar skolan kl 13:00 idag och han har då något slags test som är bra för man får mera poän på tentan eller något sådant.
Vi har försökt i några dagar nu att lägga oss tidigt men det verkar bara inte fungera, inte när jag har mått dåligt och sen att vi har legat och pratat om lite allt möjligt under kvällarna då ingen kan sova.
Aja nu blir det att väcka Peter sen äta frukost.
 
Puss & Kram

Trött...!

0 Läs mer >>
Peter Du är min hjälte. Jag är så otroligt stolt över dig. Stolt att få vara din flickvän. Du får mig att må bra och alltid vara glad. Finns ingen bättre än du. Du är mitt allt. Älskar dig.

Ska snart sova så det blir ett kort inlägg. Dagarna har varit lugna. Jag mår puss dåligt. Illamående, trött så jag sover nästan hela dagarna. Har ringa läkaren två gånger men dom har inga tider så jag ska ringa imorgon kl 7:30 och hoppas på en tid.

Nej nu ska jag nog sova. God natt.

Puss & Kram

Min Hjälte!

0 Läs mer >>
Ligger just nu i soffan och lyssnar på när Peter spelar, verkar gå bra och det låter som han har kul.
Jag märkte en ganska konstig sak idag, ja somnade nämligen och sov i två timmar. När jag vaknade så hade jag en känsla av saknad inom mig. Jag drömde nämligen att jag hade fått tvillingar. Jag vet att det är konstigt då jag inte ver Hur det är att vara mamma. Men när jag vaknade så kändes det konstigt att inte se två flickor ligga bredvid mig och sova.

Jag tror att det kan vara så att jag drömde som jag gjorde för att jag ser det överallt. Gravida kvinnor, folk med barnvagnar, läser på Facebook att folk ja känner ska få barn.
Det är konstigt ja vet, att sakna något man aldrig har haft, något man bara har drömt. Men jag kan faktiskt erkänna att jag blev lite ledsen.


Nog om det nu. Vi mår bra, dagarna går fort och vi har kommit fram till helgen. Idag har vi tagit det lugnt då jag mår illa och har gjort några dagar, och ikväll blir det att mysa framför naruto.
Nu ska jag plocka fram något att äta och sen pussa på Peter.


Puss & Kram

Fredag

0 Läs mer >>
Diska, laga mat och plocka undan är lite av vad jag gör under dagen. Finns inte så mycket mera för mig att göra.

I fredags vad vi på halloween fest. Förfest och sen blev det Stuk. Riktigt roligt faktiskt. Alla var utklädda och det blev mycket dricka och dans, även bjudna på lamm.
I lördags så blev det att ligga i soffan hela dagen och se på film, äta pizza och spela lite på kvällen. Riktigt mysigt var det.
I söndags så va vi hemma och tog det lugnt, Peter spelade medan jag tittade på film.


Idag blir det att åka till stan för mig då jag måste till AF. Min handläggare ringde i morse och sa att jag har ett möte kl 13:30 så jag ska snart röra mig till bussen. Det snöade även igår och under natten så nu ligger det ett tjockt lager snö ute, jag tror faktiskt att jag ska ta mina vinterskor idag så jag slipper frysa om fötterna.

Hoppas alla har haft en bra helg.
Puss & Kram

Helgen.