0 Läs mer >>
Igår på eftermiddagen så började jag må dåligt och det blev att åka hem, älsklingen drog med Timmy ett tag och när han kom hem så blev det att titta på BB, efter att tag så tyckte han att jag skulle må bättre så vi åkte till Maxi för att köpa glass :) När vi kom hem så kollade vi klart på BB och sen försökte vi sova.
Idag så har jag inte gjort så mycket, legat framför tv:n och datorn. Älsklingen jobbar sista dagen på Arla idag och imorgon så börjar han på sitt nya jobb :) Har börjat kollat efter lägenhet till Patrik och mig eftersom vi ska flytta när han har jobbat ett tag, äntligen blire att starta eget. Nae nu ska jag kolla på Gillmor Girls och äta mera glass.. :)

Ben & Jerry's

0 Läs mer >>
Sämst på att uppdatera bloggen, men idag så tycker Johanna att ja skulle så då gjorde jag det. Sitter hos lilla fröker fräcken och väntar på att hennes mama och pappa ska komma hem så vi kan dra ut och göra något då dom bara har 1 bil. Johanna har ju nu fått sitt KÖRKORT :) grattis gumman.
Sedan jag uppdatera sist så hare inte hänt så mycket, Sverige vann eurovision, jag har blivit bättre på att köra bil, Theo har blivit större och blir bara sötare för varje dag som går, plus att min älskade pojke Patrik har fått jobb :)
Nae nus ka vi hitta på något innan vi kriverar, tror det blir UNO :P JIPPI :p<3
Pusspuss <3

Tråkigt...!!!!!