0 Läs mer >>
Idag är det den 28 och det var julafton för några dagar sedan. Dock firade inte vi jul på julafton utan vi firade det med Meta, Sven och Mia som kom till oss föra helgen. Det var riktigt trevligt, vi åt mat, spelade julklapps spelet och gick på stan. Vi åt också hotell frukost på söndagen.
Det kändes dock väldigt konstigt att inte vara hemma på julafton, men vi hade det mysigt med spel, pizza och semlor :)
Jag fick två tröjor, mjukisbyxor, örhängen, presentkort på h.m och pengar. Har även fått reda på att ja kommer få lite mera sak, men de kommer senare.
Peter fick lite saker till datorn, en skjorta, pengar och massa böcker och ett tv-spel.

Han fick först ett spel till x-box men vi var tvungna att byta det då vi bara spelar på PS4 nu för tiden, så han köpte Diablo 3 och även Zelda monopol.
Diablo 3 har vi suttit och spelat sedan i tisdag och det är riktigt kul, vi spelar oftast tillsamman och det går bra :)

Annars har jag lov till den 8:e då skolan börjar igen, och jag vet inte riktigt vad ja ska berätta mera. Jag var på stan igår med Petra och köpte lite kläder och alkohol. Sen på kvällen så blev det lite mera spel innan vi satte oss och tittade på LEGO filmen tills båda typ somnade i soffan.
Idag har vi tittat på serier och fixat lite hemma, även beställt bokhyllor från Ikea och skrivit julkort som ska skickas. Nu sitter vi i soffan och Peter spelar lite medan ja bloggar, ska väl snart sätta mig och spelar med honom igen tills vi sätter oss och tittar på någon innan vi ska sova då han jobbar imorgon.

Även nytt år snart, och det firas med fest och middag. Tänkte laga något speciellt och mysa lite hemma innan vi drar till Petra för att dricka och festa loss :P

Hoppas alla har haft en bra jul och kommer ha en bra nyårsafton :)


XOXO QueenG

Lov och spel

1 Läs mer >>
Igår när jag nästan var klar med att städa lägenheten så kom jag och tänka på när ja var hemma hos mamma sist. Jag hade umgåts med Carro och grabbarna, vi hade käkat lunch och bara haft det trevligt. Vi hade som vanligt satt och ute på balkongen och snackat skit, efter ett tag började vi prata om våra bloggar och ja nämnde då att jag inte visste vad ja skulle blogga om. Hon sa då att jag kunde ju lägga upp bilder på lägenheten så dom som inte vet hur den ser ut men vill veta skulle få se den.
 
Så varsågod Carro, här kommer bilderna :D
 
Hallen
 
Badrummet
 
Datahörnan i vardagsrummet
 
Resterande del av vardagsrummet
 
Köket
 
Sovrummet
 
 
Det kommer ju självklart tillkomma lite mera möbler, så som bokhyllor och mattor, men det blir lite senare. Kanske efter jul.
Nu ska jag göra mig klar för att dra til bussen om ca 20 min, hoppas alla får en bra dag på jobbet, i skolan eller hemma :)
 
Puss och kram QueenG
 
 
 
 

Nya lägenheten

0 Läs mer >>
Just nu sitter jag i ett grupprum med Johan och Elin under NK passet, vi har just blivit klara med vårat arbete och jag har fixat Powerpoint presentationen. Fick även tillbaka uppgifter jag skickade in i natt som handlade om kolet- och kvävets kretslopp. Det blev godkänt, så extremt skönt :)

Jag sitter även och pratar med Angiee, en gammal polare till Peter som jag håller på att lära känna. Skit trevlig :)

Annars så tänkte jag berätta lite kort om gårdagen. Vi var nämligen och såg en skam för Sverige på kultur huset. Det var riktigt bra och så värt pengarna. Jag hade bokat så vi åt tvårättersmiddag innan också, vilket var väldigt gott.
Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på väldigt länge. Magnus Betnér är en riktigt duktig komiker som vet hur man ska få folket ett skratta. Han pratade väldigt mycket om allt alla i Sverige klagar på just nu, som att dom har klippt i Kalle filmen som går under julafton, men sen berättade han även lite roligt om sin dotter. Han pratade även om lite politik.
Soran Ismail pratade dock väldigt mycket om politik, men han fick också att skratta :)

Vi kom hem väldigt sent då det höll på i 2 timmar och ca 30 min, men det var de värt. En riktigt trevlig och mysigt dejt med min underbara sambo.

När vi hade kommit hem så somnade Peter i mitt knä medan vi tittade på anime, när jag hade tänk att vi skulle gå och lägga oss så kom ja på att jag hade ett arbete till Ylva att skriva klart och lämna in, så det satte jag mig med tills kl var ca 2 och blev klar med, med hjälp av Peter. Tack älskling :D
Vi somnade ganska snabbt sen och vi sov väldigt gott.

Idag har det som sagt var bara varit NK och jag slutar kl 14:15, så då ska jag hem och bara ta det lugnt, kanske plugga lite matte så jag kan göra statistik diagnosen nästa vecka.
Det kanske även blir att dra ut i helgen, får se om vi orkar då Peter jobbar på lördag. Dock ska vi nog julhandla lite på söndagen.

Nej nu ska jag väl fortsätta öva inför redovisningen vi har nästa fredag.
Puss och kram QueenG

Fredag och vad allt d...

0 Läs mer >>
Idag är jag sjukt trött. Vi kom i säng jätte sent och sen så somnade vi inte förrän ännu senare så idag och vi båda jätte trötta och skulle hellre ligga kvar i sängen och sova hela dagen, men icke sa nicke. Sitter med datorn och läser lite om mitt nk arbete som ja ska göra och ska snart röra på mig till skolan
Peter kom hem igår från DH och var ledig igår så när ja gick till skolan så däckade han i sängen.

Det har varit väldigt dåligt med att uppdatera bloggen nu under ett tag men det är nog för att jag alltid är så trött när ja kommer hem från skolan, vilket oftast brukar resultera i att jag somnar i soffan ett tag.

Annars i helgen så har Gustav och Isak slaggat hos mig och vi har lanat. Riktigt kul och väldigt utmattande. Suttit fredag, lördag och söndag och spelat, tittat på film och ätit.
Många skratt och sena nätter.

Nae nu känns det som om jag kommer somna i soffan med datorn i knät så nu ska jag väl fixa ordning mig och dra iväg till skolan.
Hoppas alla får en bra dag.

Puss o kram QueenG

Tröt morgon