0 Läs mer >>
Idag blir det ann aningen jobbig dag. Ska ner på stan och luncha med mamma, kolla runt lite och även köpa lite gott till på fredag. Sen ska jag hem och då blir det att fixa sig då jag ska följa med Patrik på en visning av en lägenhet i eftermiddag plus att kl 18:00 ska vi kolla på The Host. Så ikväll kommer jag somna gott efter en dag med mycket saker att göra. Hoppas alla får en bra dag :)

Stressig dag.

1 Läs mer >>
Jag blir så arg, att dom inte kan lära sig något. Läkaren ringde idag och sa att det inte är något fel på mig. Det jag har är tydligen normalt och dom kommer inte göra något åt saken, smärtorna jag får sa dom att jag va tvungen att stå ut med. Plus att jag ska ha ett avbrott med skolan tills nästa termin börjar igen, Just nu är det så mycket skit som händer så jag funderar på att fly fältet. Dra iväg och vara borta ett tag, även fast jag inte skulle orka det. Jag hade ju hoppats på att läkaren skulle kunna sitt skit och hjälpa mig men nejnej det skulle ju inte hända. Varför kunde ja inte bara vara frisk, inga sjukdomar eller problem med kroppen. Jag vet att vissa kommer säga att det bara är att kämpa. Men just nu säger jag bara en sak till er, F*CK OFF, jag orkar inte med era negativa kommentaren och skit snack om att allt blir bättre. Idag får jag vara på dåligt humör och att jag drar ut skiten över bloggen är mitt egna val och det får jag göra.!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 Läs mer >>
Jag har läst boken "Genom Dina Ögon" hur många gånger som helst och jag älskar den och nu ska den komma på film. Den 27/3 ska jag och älsklingen gå och se den på bio. Jag hoppas den är lika bra som boken, har kolla trailern och den verkar vara sjukt bra, fast det kan vi ju inte veta fören vi har sätt filmen.
För övrigt så är jag och Patrik förlovade igen och vi bestämde oss för att fortsätta som vanligt. Jag kan inte fatta hur allt kunde bli så fel mellan oss men nu vet jag att jag älskar dig mer än något annat på hela jorden. Du är mitt allt Patrik <3
Blir att ta det lugnt idag tror jag, har inget planerat. Hoppas alla får en bra dag :)
Puss & Kram :)

The Host

0 Läs mer >>
Idag är det sista dagen innan en ny vecka börjar och jag är någorlunda frisk. Helgen har varit bra även fast det har varit jobbigt att vara instängd i en vecka med samma personer, fast jag har inte blivit så väldigt arg utan jag har faktiskt varit lugnt nästan hela veckan :) I fredags låg jag i sängen hela dagen och kollade på tv och va så sjuk så jag tror inte jag åt något den dagen. I lördags va jag hemma nästan hela dagen, drog till Emma en snabbis och pussade på Theo som firades och gav honom ett paket. Sen blev det att gå in på Lidl för att handla innan vi åkte till Linnea för att köra henne till Willy's då hon också ville ha godis. När vi hade lämnat henne hemma så åkte vi hem och då kollade jag och Patrik på Batman, har halva kvar av sista filmen. Idag så har vi varit nere på Media Mark då min mobil hade börjat dampa igen, det blev att göra en ställa om mobilen så att den typ va som ny. Det betyder även att alla mina nummer försvann så jag har idag försökt få tag på nummer från folket, det har gått sådär. Efter det så blev det att kolla på karate kid och bara njuta. Nu ska jag gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon och dra till skolan där jag äntligen efter en vecka av saknad ska få träffa min älskade bubbla.
Puss och Kram <3

Söndag.

0 Läs mer >>
Jag har blivit sjuk och det är mamma, Elias och Patrik också. Har legat framför tv hela dagen och det är så sjukt tråkigt. Har feber, hostar sjukt mycket och har huvudvärk. Igår hostade jag till och med blod. Vill bli frisk så att jag kan gå till skolan och umgås med mina vänner. Igår fyllde även min älskade gudson 1 år och på lördag ska han bli firade och jag hoppas att ja kan hinna bli frisk så att ja kan vara med. Nu ska jag fortsätta kolla på tv och föröka bli frisk. :-)

Sjuk :-(

1 Läs mer >>
Idag är det en dag som man kommer komma ihåg hur läge som helst. Idag är det begravning för våran älskade och saknade Lisbeth. Hon fanns där när man växte upp. Hon va med fram till att hon inte mådde bra så att hon inte klarade av det. Kommer sakna henne väldigt mycket och det vet jag att många flera också kommer att göra. Tårarna rinner nu när jag tänker på alla minnen som finns <3 För övrigt så är Patrik hemma och är sjuk. Han har hög feber och spyr ibland, så det blir jag som får ta hand om honom. Annars så mår vi bra och vi har inte gjort så mycket om dagarna. Träffade grabbarna i helgen och va även hos Carro och såg på Mello, myste med dom små, snackade skit och bara hade trevligt. Igår va jag, mamma och Linnea ute i Vånga på fika, sen hämtade vi Elias och sen åkte vi och handlade. Lite allt möjligt i det här inlägget men det behövdes, nu ska jag äta frukost och sen fixa mig inför i eftermiddag. Puss o kram

Tårar som rinner...!

1 Läs mer >>
Tisdag idag och jag är ledig, underbart skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Har haft lite ont i halsen i några dagar och jag hoppas det blir bättre snart. Idag blir det att ta det lugnt och bara slappa för att det blir att gå upp tidigt imorgon då jag ska iväg. Patrik ligger fortfarande och sover då han gick hem från jobbet igår för att han mådde så bra, så nu ska jag äta något och fixa lite med musiken. Hoppas alla får en bra dag. Puss och Kram :)

Tea And Toast

0 Läs mer >>
Nu är helgen slut. I fredags så blev det en roadtrip med Patrik, Abbe och Hanna. Va hemma sent och vi hade sjukt roligt. Lördagen blev det att dricka med Patrik, va även med Abbe, Kevin, Hanna och en jävla massa annat folk. Ja drog hem tidigt och Patrik kom hem kl 4:00, han va skapligt onykter då men hk hade haft roligt. Igår så va jag och mamma i klocket hos en kompis och snacka lite skit och så, träffade Patrik, Cade, Kim, Jonas, Gurra och Abbe på parkeringen och dom lekte lite mes Elias medan mamma va och handlade. Sen stod vi och pratade lite innan ja drog upp för att äta. På kvällen så satt vi framför tv:n och glodde lite. Kollade på något program om barn som är 11 år och alkoholister, tråkigt fast intressant. Började även kolla på en film innan Patrik nästan somnade. Idag är det måndag och just nu är jag i skolan. I eftermiddag så vet ja inte vad som händer, det återstår att se.

måndag

0 Läs mer >>
Nu är det helg igen. I tisdags var jag hos läkaren och gjorde en gastroskopi och det visade sig att jag har brock på överdelen av magmunnen, ska äta medicin mot deg och hoppas på att det hjälper. Annars i veckan har det inte hänt så mycket och det känns skönt. Vi får se vad som händer i helgen, kanske ska till Per imorgon annars så tror jag inte det händer så mycket.
Idag fyller även min lillebror 13 år, grattis David :-)

helg