1 Läs mer >>
idag har det typ inte hänt något alls, vaknade av att Anders kom in och sa att vi skulle upp för att vi snart skulle äta. Blev att mysa med mina charmtroll när jag hade gått upp och sen helt plötsligt hade Epic försvunnit, han skulle köpa cigg och säga hejdå till en polare som skulle åka hem till dallarna men han hittade inte mig så att han kunde säga det, knasboll :-P
Annars idag har vi tagit det lugnt, sovit och vilat, bestämt hur vi ska åka till Katrineholm imorgon, då vi ska fira nyår där. Ska bli väldigt roligt och jag får se om bloggar något imorgon annars gör ja det på tisdag när vi kommer hem. Hoppas alla har det bra och firar nyår ordentligt.
Puss och kram :-)

seg dag

0 Läs mer >>
Idag vaknade man vid typ 12 och runt kl 2 så blev det att följa med Epic, Anders, Kevin, Leo och Lucas på en lång promenad ner till Elgiganten, Meda Markt och Maxi o sen hem. Det kan ja lungt säga var skönt samtidigt som det var jobbigt då dom skulle gå omkvägar, och med en dubbelvagn är det lite jobbigt då det inte är plogat överallt. Men det gick bra ändå, trevligt sällskap och vi pratade om världigt roliga saker. Annars idag skulle jag ha dragit till biblioteket med det blev inget då vi kom hem sent, åt mat och sen känner att vi bara ska ta det lugnt. Sen ska man ju aldrig fråga Epic om förklaringen på söt, snygg, fin och vacker för då slutar det illa. Han gav min bra förklaringar men sen va han nog inte så smart när han efte sa att jag va ett undantag, inte så roligt men men, Epic är Epci, inte alltid världens smartaste med att komentera saker han gör eller säger til mig.
Annars ikväll blir det nog att slappa, kolla när nördarna spelar och bara ta det lugnt.
Puss och kram

Lång promenad

0 Läs mer >>
Sitter hemma hos Epic och har kollar på film, just nu spelar nörden lite bilspel och han låter ganska gullig när han håller på med sitt ADHD barn :P
Idag har jag åkt från Stockholm och när ja kom hem så packade jag om min väska och drog ner på stan, där blev det att köpa julklappar åt Emma och Ante, efter det drog jag till Emma och lämnade deras plus att jag fick min julklapp. Ett hjärta av glas. Tack mina änglar för den fina presenten. Sen blev det att dra hem till Epic och väl hemma så kollade vi på Step up 4, älskar den filmen sjukt mkt, har inte sätt klart den då Anders ( Epics pappa ) kom in och sa att det var mat. God mat, som alltid, och sen blev det mys med mina charmtroll. Tog även fram kameran och tog några bra bilder på min nya "familj" för dom är typ som det med tanken på hur bra vi har kommit överens med varandra. Fick även en julklapp från Leo och Lucas, en ask med nougatchoklad, som jag inte kan äta men det kunde ju inte Alex veta när hon köpte den till mig. Fast asken är nästan slut då min pöjk har suttit och smaskat i sig den :P
Blev att prata lite skit med systrarna också, alltid lika roligt.
Nae nu ska jag väl vara lite social med min lilla nörd borta i sängen och sen kanske se en till film. Imorgon vet jag att jag måste ner på stan en snabbis då ja ska lämna tillbaka böcker på biblioteket, får se om Epic hänger på, tänkte även dra till Carlings då jag har ett presentkort från min storasyster där :)
Puss och kram på er :D<3

Dagen till ära :D

0 Läs mer >>
Som sagt, sitter på tåget till Norrköping och är hemma com ca 40 min. Ska bli skönt även om jag kommer sakna Stockholm. Väl hemma ska jag packa om väskan och dra mig ner till stan, sen ska jag till Emma och lämna julklappar och även få min julklapp från dom, pussa lite på Theo och Emma ska ja med passa på att göra. Sen blir det att åka till Epic och mysa med mina efterlängtade charmtroll Leo och Lucas. Nae nu ska jag tjocka godis och vila lite innan man är hemma. Puss och kram

på tåget :-)

0 Läs mer >>
Det är orden som Epic säger till mig när jag klantar mig eller kommer med någon blond kommentar, jag tror att jag börjar inse hur mycket du betyder för mig gubben :)
You just got to love Epic, i know i do :D<3

Det är tur att du är ...

0 Läs mer >>
Ja det är godmorgon för mig då jag somnade kl 01:00 och vaknade kl 16:30 idag, det var riktigt skönt att få sova ut ordentligt. Idag blir det att ta de lugnt då det inte är så lång tid kvar på dagen. Ska ta reda på hur det gick för Epic på jobbet idag då det va första dagen :)
Ska även packa väskan innan jag somnar sen då jag ska åka hem till Norrköping imorgon med tåget kl 11:40, ska bli skönt att komma hem men ja kommer sakna Stockholm och folket här då vi inte träffas så ofta, blir ca två till tre gånger på ett år och det tycker jag är för lite, när jag var mindre så va jag i Stockholm så ofta att jag började kalla det för mitt andra hem, och det är på ett sätt fortfarande det.
Nae nu ska jag röra lite på mig då min fot har somnat, får se om jag bloggar lite senare :)

Godmorgon :D

0 Läs mer >>

Love is my drug...!<3

0 Läs mer >>
Okej, nu är det så att jag bloggar om vad jag vill inte vad ni vill. Jag skriver det jag vill skriva och lägger upp det jag vill, behöver inte lägga upp bilder hela tiden eller så. Jag tvingar ingen att läsa bloggen om det är så, men skrev då inte dryga kommentarer till mig att det är sämsta bloggen eller så....!!!!!!!!

Fy fan....

0 Läs mer >>
Som rubriken säger så är jag nu i Stockholm, kom fram igår :)
Julen har varit bra och den spenderades med familjen. vaknade typ kl 11:00 och åt då gröt till frukost som mamma hade gjort, sen så fixade jag mig, hjälpte mamma att laga mat, ducka och fixa. Lyssnade på julmusik hela tiden. Riktigt trevligt faktiskt, sen efter det så plockade jag undan och ställde in allt som stod framme och efter det blev de att öppna julklapparna. Jag fick en plattång, stot badlakan, 4 små handdukar, 3 st presentkort (2 fick jag igår ) en mugg med Myrilyn Monroe på och två skedar som hörde till muggen plus att jag fick en ljuslyckta av glas också. Riktigt nöjd över mina presenter och hur dagen slutade. Efter att vi hade firat jul så drog jag iväg och pratade med Madde och vi är sams nu, äntligen!<3
Igår va vi hos min moster och firade lite jul, mycket god mat och mångra trevliga släcktingar var där. Kom till stockholm sent och då var det bara att äta sen försöka sova, men det gick inte så bra så jag satt och pratade med Kelly ett tag sen somnade jag ganska snabbt.
Idag vaknade jag ganska tidigt, åt frukost, badade och duschade sen har jag suttit vid datorn typ hela dagen då det inte är så bra väder för att kunna gå ut och ta lite snygga bilder men det är så ibland, aja nu ska jag öppna balkongen och ta lite "frisk luft" sen ska jag väl se en film eller så.

Hade bra alla pluttar :)

Stockholm :)

0 Läs mer >>
Nu är jag tillbaka på bloggen. det har hänt så mycket nu den sista tiden och jag ska försöka sammanfatta allt lite snabbt.
Skolan fungerar helt ok, just nu har vi lov men annars så är det bra med den. Vi pluggar och står i som bara den för att få bra omdömen och kunna gå vidare.
Jag är singel sedan två veckar tillbaka snart och det är fäör att jag kände att det inte fungerade längre. jag levde lyckligt med patrik men efter en tid började mina känslor svalna och då blir det såhär, vi pratar inte och han hatar mig just nu, alla våra gemensamma vänner står på hans sida när det gäller allt mellan oss och vissa vägrar prata med mig. Det är sånt man får ta när livet gör en snabb sväng om.
Annars så leker liver ganska bra just nu, har bra vänner och älskar att umgås med dom. Älskar också att hjälpa till med tvillingarna och så. Det är bra med mig även om ja kan verka nere ibland, men det får folk ta och dom behöver inte tjata på mig om att jag ska se glad ut eller fråga vad det är. Jag är och har varit dom närmaste dagarna, sjukt trött, sovit dåligt och inte alls länge men det gör inget, så länge jag mår bra så är allt ok.
Jul blir att spendera med familjen och dagen efter åker jag till mina älskade gudföräldrar och kommer hem efter några dagar, plus att jag kommer spendera nyår med vänner och deras familj, det kommer bli super roligt :)
Nae nu ska jag se om jag kan fixa Alex dator lite mera sen blir att väcka mina grabbar så vi kan gå ut och röka :)

Tillbaka...!!