0 Läs mer >>
Det är måndag idag och denna vecka handlar om att få klart allt innan vi går på lov nästa vecka. Jag tror och hoppas att jag hinner klart så jag slipper plugga när jag är iväg.
Det går bra just nu i skolan men det är fortfarande stressigt då man har mycket att göra, men det ska säkert gå bra.
Annars den här veckan så kommer det väl inte hända så mycket. Peter jobbar och jag pluggar. Vi kommer väl mest vara hemma och ta det lugnt då han åker bort på torsdag.
Jag kommer vara i stockholm i helgen och hos mammma under lovet och jag längtar efter att få träffa alla mina saknade människor.
Fredag-söndag så är jag hos mina gudföräldrar i stockholm
Måndag blir det att luncha med mamma
Tisdag ska jag träffa Emma, Theo och Leon på stan för en fika
Onsdag blir det att dra till Anna och Magnus på en fika, vilket ska bli väldigt kul då vi inte ha träffats på evigheter
Torsdag så kommer Linnea och Kim till mamma för att äta mat och spendera tid med mig, så det kommer nog bli mycket tjejsnack och vem vet, vi kanske till och med plockar fram vinet :P
Fredagen så ska jag vara barnvakt åt mina tre favograbbar och sen på kvällen blir det att gå ut och äta med min underbara Carro
Lördagen kommer spenderas med mamma hemma hos min mamma nr 2 :D
Söndagen blir det att tvätta och på måndagen åker jag hem. Så veckan är väldigt uppbokad, plus att jag under denna tid ska hinna träffa min efterlängtade man och kanske fler saknade personer.
 
Men jag ser fram emot att åka hem och få spendera tid med mamma och mina syskon och bara ta det lugnt, även om jag alltid kommer ha något att göra :)
 
Annars idag så ska jag väl spela ett nytt spel och sen ska vi handla när P kommer hem. Annars så vet jag faktiskt inte, ska väl kolla BB ikväll också :)
 
Hoppas alla har haft en bra helg och måndag och jag hoppas ni kommer ha en fortsatt bra vecka.
 
xoxo GiselaSofia

Snart ledig :D