0 Läs mer >>
Blir ett litet inlägg nu om att jag fyller 19 idag och även firar 2 år och 9 månader med Patrik. Blir att dra iväg till Carro ikväll och jag vet ej när ja kommer hem så ja skriver ett bättre inlägg senare ikväll eller imorgon :)
Puss och Kram :)

19 år

0 Läs mer >>
Det har hänt så mycket sen jag bloggade sist och jag har inte riktigt hunnit med allt. Patrik Har köpt sin drömbil. En Subaru Impreza och han är överlycklig för det. Jag har varit hos läkaren och fick reda på att jag kanske är gluten allergiker. Väntar på svar från testerna och är det inte gluten så får vi kolla vidare om varför magen bara är problem. Jag håller på med körkorten och jobbar så mycket jag bara orkar. Jag har äntligen blivit sams med Johanna igen, är väldigt glad för det.
Även fast det är mycket som har hänt så mår jag bra. Jag har alltid Patrik som finns där för mig när jag vill prata.

Idag blir det att åka ner med Suban till TB Bil för att dom skulle kolla något, efter det ska vi till Vånga och köra hem Saaben till svärmor. Annars vet jag inte vad som händer.
Jag fyller år imorgon och då ska vi iväg på eftermiddagen. På fredag ska vi fira med med släkten, dom som vill komma får det men hör av er först. Lördag blir det att festa med mina grabbar, Anki och Busfröt.

Hoppas alla har det bra. Puss och kram.

Allt som Allt

1 Läs mer >>
Nu ger jag upp, du ska alltid ha allt på ditt sätt och inget anat duger. Jag trodde du va den ja kunde gå till med problem eller bara för att prata med nu finns du inte ens där för mig. Du vill alltid att jag ska höra av mig men kan inte göra det själv och i en relation, vilken slags relation det än är så är man två. I det här fallet var det bara en, det var bara jag som försökte få det att fungera, bara jag som hörde av mig och alltid ja som skulle komma till dig. Jag har tappat räkningen på att gånger du har sårat mig genom att lova någon och sen inte ens höra av dig och säga att det måste ändras eller att det inte går. Hur kan du leva med dig själv, när du vet att din bästa vän lider så mycket att hur du beter dig. Vill du säga något till mig får du väl lyfta på dig och komma hit för jag tänker inte jaga efter dig något mera. Jag är färdig med att alltid försöka få allt att passa dig. Visst att du har ett annat liv nu men du ska inte sluta bry dig om dina gamla vänner. Speciellt inte mig, som har funnits där för dig varje gång det har varit något. Jag har accepterat det du har valt även fast jag har tyckt att det är en dålig sak. Jag har gjort många misstag i mitt liv men jag har alltid sätt till att du har varit en del av det livet, vi vet saker om varandra som ingen annan vet och det är för vi kunde lita på varandra men nu vet jag det att jag inte kan lita på dig att hålla ett litet löfte och efter alla gånger du har gjort såhär mot mig så har jag tröttna. Sluta ringa bara för att jag ber dig, vill du prata med mig ska det vara för att du vill det och inte för att jag för en gång skulle säger som jag tycker och får dig sur. Istället för att nästan bara sitta inne om dagarna så har du ju kunnat träffa mig men det har ju inte fungerat för att du har alltid något att skylla på.
Jag tänker inte svara är du ringer och inte häller sms:ar så vill du fortfarande ha mig i ditt liv får du kämpa för det för jag orkar inte mera.

Jag vet att väldigt många kommer säga att det jag har skrivit är onödigt men jag var tvungen att få skriva av mig och med tanken på att det är min blogg så får jag skriva vad jag vill. Och jag är glad att jag har mina RIKTIGA vänner som finns där för mig och faktiskt vill träffa mig, som stöttar mig och som jag kan prata med. Jag är även glad att jag har Patrik som alltid ställer upp för mig när det är svårt. Visst så önskar jag att andra personer i mitt liv skulle finnas här just nu men det är ju inte alltid man kan ha det så. Så nu ska jag fortsätta plugga körkortet sen ska jag nog svulla glass och se på en bra film.

Puss och Kram <3

Orkar inte mera.