0 Läs mer >>
Är på väg hem från seaside nu. Alltid lika roligt att festa med mina älsklingar. Började med förfest hos Victor och sen åkte två bilar ner till hamnen. Nu är vi på väg hem och ska sova riktigt skönt. Imorgon blir det att dra hem plus att mamma kommer hem imorgon också :-) Puss på er :-)

fest

0 Läs mer >>
Följde med mamma och lämnade Elias imorse och sen tog vi spårvagnen direkt till stan för lite tid tillsamman. Köpte ett lakan till sängen, Skjorts och en ny tröja. Nöjd och det var trevligt. Annars idag har jag inte gjort så mycket utan bara tagit det lugnt. Vi får se vad som händer resten av dagen. kram på er :)

Shopping med mamma

0 Läs mer >>
Jag har sovit dåligt dom närmaste dagarna så jag är sjukt trött hela tiden plus att min mage är svullen. Inte roligt att man inte kan somna fören klockan blir sent till att vakna tidigt, aå då får man sova lite. Idag är jag lika trött som vanligt och ligger just nu och kollar på tv. Hoppas alla får en bra dag :-)

trött

0 Läs mer >>
Vaknade ganska tidigt idag och det första ja gjorde var att kolla mobilen. Visste att det inte skulle stå något, men man kan ju alltid hoppas. Sen samlade jag kraft till att gå upp och klä på mig för att sen fixa mig, mamma kom in och sa att Patrik va på väg för att han ville prata med mig, vi pratade och det kändes skönt att han gick efter ett lugnt prat. Fast det va jobbigt och direkt när jag hade stängt dörren sjönk ja ner på marken och bara lätt mina tårar rinna. Efter att ha samlat mig och även pratat med mamma så lagade jag mat åt mig själv, det blev klyftpotatis, Chickennuggets och grönsaker. Fixade sen klart mig och nu ligger jag och lyssnar på musik och ska snart gå iväg för att fira min lilla Alvin älskling som har fyllt hela 6 år. Han börjar bli en stor pojke. Nae ja får se om ja skriver något inlägg ikväll.
Hoppas alla har en bra helg. Puss

random

0 Läs mer >>
Jag vet inte vad ja ska göra, är sårad och ledsen för det du sa. Allt har bara blivit fel och jag börjar undra om allt är mitt fel? Varför ska det vara så svårt att få det att fungerar när två människor älskar varandra. Jag vet att även fast du kanske inte tror mig så älskar jag dig faktiskt, jag ber om ursäkt för hur jag har bettet mig dom senaste dagarna och jag vet att jag har sårad dig och även många andra. Vet inte vad jag ska göra för att allt ska bra igen. Du sa igår att du inte vill ha mig kvar och jag accepterar det, men jag vill fortfarande att vi ska kunna vara vänner. Du har funnits för mig i över 2 år. Ska det bara försvinna? Ska det sluta med att vi skiter i varandra, efter allt vi har gått igenom sår det ändå, enlig mig, värt att vara vänner. Vet inte riktigt vad jag ska säga förutom förlåt för allt...!

.....

0 Läs mer >>
Livet blir inte alltid som man hoppas. När jag var liten så trodde jag att jag kunde bli en prinsessa som levde i ett stort slott med vackra klänningar och många kronor och folk som fixade håret åt mig. Men ju äldre man blir det mera bli livet mera som en tragisk film med både bra och dåliga stunder. Många skratt och glada tider men även många tårar och dåliga dagar. idag är en sådan dag där allt känns bra och sen blir helt fel, oftast brukar jag har bra dagar men idag är inte en av dom. Vi va även på arbetets museum med skolan idag och se den här veckan har vi även frilufsdag och en tripp till stadsmuseumet som väntar, Nej nu ska jag gå och lägga mig. God natt alla läsare.
Puss och kram.

Fairytale

0 Läs mer >>
Det är vad jag nyss har skrivit och det va inte roligt. Först så fick vi välja själv vad vi skulle skriva om sen så skulle det vara på minst 150 ord. Valde ämnet förhållande och skrev nästan 500 ord. Min lärare tyckte det var väldigr bra och även gripande. Det gick bra att skriva och det tog inteså lång tid. Nu ska vi sluta och då ska jag prata med läraren om friluftsdagen och sen även vad jag ligger efter med på psykologin.
Puss o kram.

Krönika!

0 Läs mer >>
I helgen så har jag varit med Patrik och Andreas. Det har blivit att fixa bilar och åkt skridskor. Väldigt roligt och trevligt att få umgås med dom utomhus och inte i en bil. Annars så har det inte hänt så mycket. Körde hem Andreas förut och nu ligger vi och kollar på film.
Puss och kram :-)

helgen

0 Läs mer >>
Idag är det fredag, sista dagen på veckan sen är det helg. Idag mår jag faktiskt bra och jag hoppas det stannar så. Ska snart hoppa in i en dusch och fixa mig så att jag är klar när Patrik kommer hem, då ska vi till Vånga ett tag och sen får vi se vad som händer resten av dagen.
Annars idag har jag funderat på ifall man ska ta och färga håret. Har hittat en snygg färg men jag funderar på ifall det kommer passa mig. Men man kan ju inte veta ordentligt fören man har testat. Annars i helgen ska jag träffa Jim och sen bara umgås med min älskade pojkvän.
Hoppas ni alla får en bra helg. Kram på er :)

Fredag...!

0 Läs mer >>
Jag har den här veckan varit hemma och vart sjuk. Men det börjar bli bättre så på måndag blir set nya tag och vara i skolan. Annars idag har jag inte gjort mycket, suttit vid datorn, kollat tv och tagit det lugnt. Patrik har nu kommit hem och så får vi se vad som händer, vet inte om vi stannar hemma eller drar ut. Men det är sånt som märks. Hoppas alla har haft en bra vecka.
Kram på er :-)

Sjuk

1 Läs mer >>
Livet är handlar om dig och bara dig, ingen annan. Det är du som bestämmer vad som ska hända och vad du vill göra med ditt liv. Vill du bli personen som lämnar allt och börjar om på någon annan plats, ny stad, nya vänner och ett nytt liv så gör det. Det som då kommer hända är att ingen vet dina problem, fram tills allt smyger upp bakom dig, istället för att börja om så kan du välja att ta itur med dina problem för att allt ska bli bättre, säg som du tycker utan att det skadar dig. Vill du att alla ska veta vem du är så gör någo åt saken. Jag själv har valt att fixa problem, lämna det dåliga bakom mig för att fixa så att allt blir bättre. Jag har, som många andra, gjort många fel och det har gjort så att jag har tappat vänner och folk jag bryr mig om. Men jag gråter inte för det, dom som verkligen bryr sig om mig kommer alltid att stanna kvar hos mig och det är dom jag ska ta vara på. Min familj har även dom alltid varit vid min sida och det älskar jag dom för. Min mamma är min hjälte, hon har alltid varit hos mig, även om det har varit mitt fel. Du är den som ger mig styrka att klara av allt, skulle jag inte ha min mamma så skulle livet vara väldigt svårt. Jag älskar min mamma och det vet jag att jag har varit dålig på att säga och även visa det, men det är även en sådan sak som jag kommer ändra på.
Jag vet att det här inlägget inte direkt är sammanhållande men jag känner att jag behövde skriva det. Jag ska istället för att springa från problemen, stanna upp och fixa dom.

Life is all about you...