0 Läs mer >>
Ja nu sitter man i skolan och har tråkigt, lyssnar på musik och bara tar det lugnt med alla knäppa nötter :)
Annars så har det inte hänt så mycket på senaste tiden, jag har köpt en ny byrå så det blev att riva garderoben. Blev riktigt bra när allt va klart, snyggt och mycket mera plats i rummet. Får se vad dom händer idag, kanske ska iväg ikväll, då det är torsdagså brukar det bli att kolla film med V och gänget, annars så blire väl att vara hemma o ta det lugnt. Ska se till att vara frisk dåja ska iväg till Carro på lördag på party och sen tillbaka på kvällen för lite trevligt sällskap, ser fram emot det. Ni undrar säker hur det är mellan mig och patrik, jo det är bra och det flytter på. Vi måste nog prata igenom lite mera saker som har kommit upp nu med tiden, med det kommer säkert bli bra. Igår så pratade vi igenom lite saker innan jag drog till Epic för att lämna en tröja. Blev att möta Patrik när ja gick hem så pratade vi lite mera. Jag hoppas att allt kommer lösa sig så att jag slipper alla problem, men det blir som de blir. Funderar även på att börja tränna, blir då kondition och styrka. Måste få igån det ganska snart för att inte skjuta det åt sidan som jag brukar göra. Jag har även bestämt mig för att sluta röka, jag vet att jag har sagt det väldigt mycket men nu gäller det. Min ekonomi och hälsa säger ifrån ordentligt nu och detmåste jag lyssna på.

Det blev ett inlägg om lite blandat och det blir så ibland, nu ska vi fortsätta med sista lektionen, sen ska jag nog hem, har inte bestämt mig än.

Puss o kram på er gullizar :)

Allt o inget.!

0 Läs mer >>
jag hatar att sitta och lyssna på en kvinna som tror att man kan få allt, på engelskan lyssnar vi nu på någon brud som berättar att bör hon va liten så trodde hon att hon skulle få uppleva flera liv, inte bara sitt eget utan alla andras också och nu så har jag tröttnat på henne. orkar inre sitta och lyssna på henne i 15 min så nu tänker ja gå ut och röka.

blää

0 Läs mer >>
Livet är helt perfekt nu. Jag och Patrik har pratat ut ordentligt och vi har blivit tillsammans igen, vi ska fortsätta där vi slutade, förlovade och förälskade och det känns bra. Allt känns rätt nu och det är så de ska vara. Patrik betyder allt för mig och ja vill verkligen leva med honom. Jag insåg villket stort misstag ja gjorde när jag släppte honom och jag är sjukt glad att jag har fått en andra chans. Jag vet att det finns folk som är emot det här och kommer ha svårt med det men dom får stå ut, äkta vänner står kvar vad som än händer och jag är glad att jag har mina. Förlåt till alla som jag har sårat när jag va en sån dryg person, när ja inte va mig själv och jag ångrar der som jg har gjort. Skulle jag kunna spola tillbaka tiden så skulle ja göra så att det som hände aldrig har hänt, men nu kan jag ju inte det så jag får försöka gott göra er på alla sätt jag kan. Det jag vet just nu är att jag älskar Patrik Johansson av hela mitt hjärta och jag är glad att jag har honom. <3

Forever...<3

0 Läs mer >>
Jag har inte bloggat på ett par dagar men nu tänkte jag slänga ihop ett inlägg till er :)
Dagarna rullar på som vanligt med skolan och sen vänner efter.
Helgen har varit väldigt fart fylld och i fredas så träffade jag P och vi pratade igenom allt som har hänt och det var väldigt skönt att veta att man har blivit förlåten. Det blev en sen dag och inte mycket sömn, inte bra då jag firade min syster i lördags.
Som sagt. Linnea fyllde 20 den 17 januari så i lördag så firade vi henne, mycket folk och det va trevligt. Vi åt smörgåstårta, kakor och drack kaffe, läsk och cider. Hon fick pengar till att kunna se Phantom of the opera i London på "Hennes majestäts teater". Riktigt avis för att hon ska få åka till London men ändå roligt för henne. Sen följde jag med Carro hem och snackade lite skit och myste med vilde, även Kevin va nere så ja kunde mysa med honom. Sen på kvällen så åkte vi till Lollo för att fira henne, blev att dricka och sen dra ut på krogen, trevligt och det måste göras om :)
Söndagen blev det att åka till stavsjö för en fika, trevligt då det var länge sedan det hände, sen efter det så blev det att ta de lugnt.
Jag tror jag har fått med alt som har hänt sen jag skrev sist, annars får jag väl skriva ett till inlägg.
Hoppas alla andra har haft det bra :)

Länge sen sist...

0 Läs mer >>
Idag är en såndär bra dag, jag är på bra humör och känner att livet är perfekt. Älskar att ha så bra dagar, sitter just nu och lyssnar på One Direction - Rock, Me en väldigt bra låt. Idag vet jag inte riktigt vad som sa hända, om ja ska vara hemma eller så, vi får se vad som händer under dagen. Har nu på morgonen suttit och redigerat lite bilder på mig och Epic från när jag hade kameran med till honom. Alltid lika roligt att klla på bilder på min söta lilla pöjk :P Nae nu ska jag faktiskt ta mig något att äta och sen kolla på lite tv kanske, hoppas alla får en bra dag. Bjuder även på en bild på mig :)

Rock Me

0 Läs mer >>
dagarna flyttet på och jag har varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen men nu ska ja göra det .
Dom senaste dagarna har varit bra, skolan och börjat flytta och jag når bra. har varit med Epic i helgen och det har varit trevligt, han har fått träffa Freddy, och dom verkar komma bra överens. I fredags så gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt. Lördagen blev att kolla när arpic städade lägenheten och sen på kvällen drog vi ut med Freddy. Riktigt roligt med mycket skratt och sent blev det så idag har vi bara legat i sängen, Epic sover fortfarande men nu si jag fan få upp pojken så att vi kan umgås lite innan ja ska hem då det är skola imorgon och vardagen börjar igen.
puss och kram

dålig på att uppdater...

0 Läs mer >>
Skola imorgon och sen efter får man ser vad som händer. Dom närmaste dagarna har det inte hänt så mycket, varit väldigt seg och somnat sen och kroppen har inte haft någon ro. Mår ganska dåligt på morgonen om dagarna i några timmar så ja hoppas inte att jag håller på bli sjuk. Aj nu ska jag se om ja kan äta något sen får ja se vad som händer.
Puss o kram

Epic

0 Läs mer >>
Nyår va att spendera med Epic och hans familj hemma hos Alex kompisar. Riktigt trevligt att umgås med alla. Vi hade en tävling där vi skulle göra en egen partyhatt. Det blev mycket prat och skratt. Fick höra av Epic att han tyckte det va väldigt roligt att jag följde med och att jag va väldigt vacker. Blev att smälla raketer och två stycken blev för hårt ner tryckta och smällde på marken. Men det va som Epic, det blir inget bra nyår om inte minst en raket smäller på marekn, och nu smällde två.
 
Dagen efter blev det att ta det lugnt, Epic spelade mest och jag sov. Blev även mycket skratt dagen efter också, då vi allid har roligt tillsammans. Annars hände inte så mycket.
Jag åkte på hjärnskaknig igår kväll när jag va på väg hem från min man. Jag svimmade utanför hagagymnasiet och ambulansen va hos oss och tog prover och kollade, fick vara hemma men om det blev värre skulle jag ringa igen och då skulle jag åka upp. Mår illa och har sjukt ont i huvudet men det går över.
 
Dagarna efter det har bara varit att ta det lugnt, Epic är i dalarna hos sin mamma och kommer hem på söndag tror jag. Annars så börjar skolan på måndag och då kommer allt igång som vanligt, träffa alla vänner och ha något att göra omdagarna. På tisdag ska jag till Emma.
Nae nu ska jag fixa mig då jag ska sova hos Alex och Ander ikväll och bara umgås med dom. Hoppas alla har haft en ett bra nyår och dagarna efter.
Puss och kram 

Sammanfattning av gam...