0 Läs mer >>
Det har inte hänt så mycket sen jag sist uppdaterade bloggen. Peter har haft skola, pluggat till sin tenta och gjort klart alla grupparbeten medan jag har varit duktig och varit på AF. Hittade rätt och det gick bra, fick ett jobb jag måste söka men då måste jag skriva nytt CV och personligt brev då mamma inte hittar allt på datorn hos henne. Vi var och storhandlade i fredags, Peter köpte ven några leksaker till honom.
En sak som hände var att jag trodde jag hade haft sönder hans tangentbord då det slutade fungera när jag satt vid datorn, bara la av helt plötsligt. Inte roligt att se min kära karl när jag berättade det för honom. Det visade sig sen att det inte var jag utan han själv som hade råkat spilla cola över det, båda trodde att det hade gått sönder och runnit ner så det hade blivit kortslutning men en natt på tork så fungerar det nu igen.

Det märks även att jag börjar bli rastlös hemma då jag stör mig på små saker och för er som vill veta så har vi faktiskt bråkat ett par gånger bara för att jag har överreagerat. Jag vet att det är för att jag inte gör så mycket och jag känner mig faktiskt riktigt taskig mot honom. Han är i skolan nästan hela dagen, kommer hem och pluggar, hjälper till att laga mat och sen praccar. Det är ju inte direkt som att han INTE har saker att göra liksom medan jag bara sitter hemma så jag förstår inte riktigt mig själv över att jag reagerar som jag gör.. Jag vet att han verkligen sliter med skolan och jag vill ju verkligen inte vara i vägen för honom. Jag vill ju inte att han ska tycka jag är jobbig och så bara för att jag lätt får tråkigt. Jag vet även att han kommer läsa det här och jag hoppas att han förstår mig. Jag vill bara inte vara i vägen för dig när du har så mycket att göra. I skog You <3

Jag älskar honom och jag vet att han älskar mig lika mycket. Vi klarar oss igenom det som har varit och kommer klara oss igenom det som kommer att komma.

Nu har jag fått skriva av mig medan jag väntar på maten.

Puss & Kram

Allt och lite till.

0 Läs mer >>
Vintern är på väg här i Luleå. Kalla dagar och snö på marken. Riktigt mysigt faktiskt. Peter har tröttnat på snön efter tiden han har bott i Luleå men jag älskar det. Har än så länge inte sätt något norrsken men hoppas att få göra det snart. Ska vara riktigt fint har jag hört.
Peter är som vanligt i skolan om dagarna och jag är hemma. Har inte kunnat ta mig till stan för att gå till arbetsförmedlingen än så länge, men det blir att göra under veckan. Idag får vi se vad som händer, ta en promenad och sen bara ta det lugnt.
Nu kom Peter hem så jag ska spendera min tid med honom :)

Kallt.

0 Läs mer >>
Nu har jag bott hos Peter i några dagar och har börjar komma in mig i att jag faktiskt inte bor i Norrköping längre. Under dom här dagarna har vi tigit det lugnt. Jag har fått upp allt mitt från väskorna och vi har fått in en liten rutin. Vi hjälper varandra med att laga mat och diska och njuter av varandras sällskap. Jag har än så länge inte varit hos arbetsförmedlingen med det blir nog att göra det imorgon eller på fredag. Ändra adressen blir också att göra i slutet på veckan. Annars händer inte så mycket. Peter är i skolan under dagarna och när han kommer hem så pluggar han inför sin tenta som har snart har. Idag blir det att handla och sen ikväll blir det att äta tacos och se någon bra film.

Jag pratar dagligen med mamma och det känns väldigt skönt samtidigt som jag tror att det inte har sjunkit in ordentligt för henne än om att jag faktiskt har flyttat, men det kommer väl snart.

Nu ska jag fortsätta se på min serie tills mamma ringer och sen fixa banken och försäkringskassan innan jag ska möta Peter :)

Puss & Kram

Första dagarna i Lule...

0 Läs mer >>
Kom fram tidigt imorse och min underbara pojkvän möte mig. Jag har börjat packa upp medan Peter sover. Själv somnade jag en stund förut men tänkte lägga mig igen då jag känner att jag börjar bli trött igen. Idag blir det att vara hemma och ta det lugnt och bara komma in i att jag faktiskt bor här, i denna finna stad med min underbara pojkvän :D

Puss & Kram

Framme

0 Läs mer >>
Jag ska äntligen flytta hem ifrån. Känns så otroligt skönt att jag ska flytta in med min underbara pojkvän i Luleå. Dom närmaste dagarna har bestått av att packa ner allt från rummet i lådor, rensat på vad som ska kastas eller tas med. Har även rensat på kläderna. Jag kommer sakna alla i Norrköping men jag lovar att jag kommer komma tillbaka och hälsa på. Nu blir det att göra praktiskt taget göra ingenting innan jag ska till tåget och det blir att säga hejdå Norrköping.

För alla er som vill veta så går tåget kl 15:45 från spår 7 och jag kommer säkert vara där nere en timma innan bara för att jag har så mycket att ta med :P

Puss & Kram

Flyttar :D

0 Läs mer >>
Vaknade kl 9:00 imorse och har suttit med telefonen vid örat hela morgonen för att jag måste prata med både försäkringskassan och banken. Sen blir det att gå ner till stan med mamma för att gå till AF och sen lämna in papper. Inte kul att vara vuxen ibland men allt är ju för en bra sak så det gör egentligen inget. Hem sen för att börja fixa och dona rummet. Jag gissar att jag kommer sova väldigt gott ikväll efter en dag med mycket att göra.
Vill även säga det att jag slutade skolan igår. Efter det blev det att gå till Emma och spendera dagen med henne och Theo, riktigt trevligt och ja kom hem kl 15:30 typ. Satte mig vid datorn ett tag innan det blev dags att möta Victor för att dra till Quizet. Det gick ganska bra faktiskt.
Nu blir det att fixa allt för att gå.

Puss & Kram

Tråkigt...!

0 Läs mer >>
Är så underbart glad och längtar redan så otroligt mycket :D Det pirrar verkligen i magen och längtan växer bara för varje dag som går. Finns inget som kan få mig att bli på dåligt humör eller må dåligt nu, vaknar alltid med ett leende på läpparna och alltid på bra humör. Att man kan bli så glad över något visste jag inte men nu har jag fått veta att det går. Allt kom faktiskt väldigt plötslig och båda är lika glada. Framtiden tar vi som den kommer, tänker inte göra några stor planer förutom att söka skolan till våren, innan dess blir det af. Ser verkligen fram emot det här.

Idag har jag varit hos Emma och Theo i Ektorp och pratat och haft väldigt trevligt. Nu blir det att går ner och möta Victor sen ska vi till quizet ikväll, hoppas det går bra :)

Puss & Kram

Pirr i magen :D

0 Läs mer >>
till att blogg längre. Jag har inte så mycket att skriva om. Händer inte så mycket om dagarna förutom att jag har skola.

Aja sen jag skrev sist så har jag väl mått sådär. Inte roligt att vara så långt ifrån personen man älskar men jag försöker göra det bästa av saken även fast det inte är så lätt när alla påpekar att jag ska le mer.
Visst jag kan le och vara glad men det är inte samma sak som när jag och Peter är med varandra. Det blir mera påklistrat när jag ä i Norrköping. Jag vet att jag skriver väldigt mycket om att jag är nere och allt bara är tråkigt, inte har någon ork till att göra något eller att jag bara vill ligga inne och inte göra något alls, men det blir så när man mår som jag gör och jag försöker faktiskt hitta på saker och vara glad men än så länge har jag inte hittat något som verkar hjälpa.
Idag blir det att hjälpa mamma att städa och imorgon händer det inte något speciellt. Får se om jag hittar på något eller bara blir hemma.
Igår va ja ute med Victor och Linnea men det blev att gå hem tidigt då jag fick ett migrän anfall och började må illa.

Nae nu ska jag sluta skriva om hur dåligt jag mår och se på någon serie istället men jag måste bara säga det att det är min blogg och tycker folk att det är jobbigt att läsa det jag skriver så läs inte.

Puss & Kram

Ingen ork