0 Läs mer >>
Idag är ingen bra dag. Jag vaknade och då va morgonen bra, Peter kom in och pussade på mig och då var det fortfarande en bra dag. Det va en bra dag när jag åt frukost och satte mig och tittade på Grey's Anatomy. Min dag blev förstörd när någon började banka på våra ytterdörr och när jag öppnade ochans frågade vad dom ville så tittade dom på mig och sa att dom inte ville något, dom ville vara banka på våra dörr för att se om det lät på samma sätt när det vankades på deras dörr. Vem fan gör så?? Vem bankar på någon annans dörr bara för att liksom!? Då blev min dag förstörd.
Jag tror inte dagen kommer bli så mycket bättre då jag börjar 12:15 med historia, sen svenska från 14:15 till 16:00. Jag brukar sen gå hem för att min dag slutar då, men idag så har våra lärare bestämt att dagen inte slutar. Vi ska bli bjudna på lunch kl 16:00-16:45 för att sen sitta på en föreläsning fram till klockan 19:00 som ska handla om kille som har hållt på med droger, han ska berätta för oss om sitt liv.
Åter igen så har lärarna bestämt att vi ska lyssna på en föreläsning om droger.
Jag får väl hoppas att vi hinner med bussen efter föreläsningen så jag kommer hem runt klockan 20:00, annars så kommer jag nog inte hem förän kl 21:00

Jag får vara glad att jag börjar kl 12:15 imorgon också och så hoppas jag att alla andra har en bra dag. xoxo Giselasofia

Ingen bra dag!

0 Läs mer >>
Ska börja med att säga godmorgon till alla läsare. Det är en bra dag idag (än så länge). Vädret är skönt och ja kan hå med kavaj utan att frysa.
   Det är även måndag idag, vilket betyder att jag går till kl 16:00 ikväll.
   Sen vi hördes sist så har faktiskt hänt lite. Vi har köpt en ny tv och även en lampskärm. I lördags så åkte vi till storheden för att se om vi hittade någon bra som vi skulle beställa hem till nästa vecka, men den vi hittade hade så bra pris så vi tog med den hem direkt istället. Vi ringde Klas och bad honom köra hem oss, men först stannade vi på Subway och käkade lunch.
   Igår så drog vi faktiskt in till stan ett tag då vi skulle köpa lite sladdar till tv och lampskärmen fick då också följa med hem.
   Annars så har helgen varit lugn, kollar serier och tittar på film.

Den här veckan är även lite speciell då vi har lite annorlunda saker att göra i skolan plus att jag fyller 21 på fredag. HJÄLP!! Redan 21, tiden går verkligen fort.

Aja, ja hoppas alla får en bra dag. xoxo Giselasofia
   

Våren är påväg

0 Läs mer >>
Idag är det ingen vanlig dag utan det är min älskade sambo Peters födelsedag. 24 år.
   Dagen började med att hans mobil ringde kl 06:20 imorse. Det var hans pappa som ringde, hans familj skulle sjunga för honom. Efter det så fick han ett paket från mig. En bok. Efter det så gick ja upp och plockade fram frukost som vi åt tillsammans innan ja fixade mig och drog till skolan.
   Hade svenska första timman och då kollade vi på film. Hämnden blev det, vilket vi även ska göra en analys om.
   Under lunchen så satt jag och Malin och försökte komma på ett namn till hennes blogg som hon startade idag och jag kan säga att det inte var en lätt uppgift. Men tillslut så fick det bli MalinMarie.
   Efter lunchen hade jag matte där jag gjorde min geometri diagnos, fastnade på tre uppfinner men jag tror jag klarade den. Gick till 15:30 och tog sen bussen till stan.
   Stannade förbi på Peters jobb och blev kvar tills han slutade kl 18, efter det så åkte vi hem tillsammans. Handlade och lagade mat sen efter maten så fick Peter ett till paket från mig, ännu en bo.
   Vi somnade efter det och sov en timma tills vi vaknade av att hans pappa ringde. Satte oss och skype med hans föräldrar ett tag. Kollade sen på "Arrow" och åt tårta och nu sitter vi och tittar på "Marvels Agents Of Shield". Två serier som ja varmt kan rekommendera till er som inte har något att titta på.
   Blir snart läggdags, vilket kommer bli skönt efter en lång dag. Imorgon är det fredag, på schemat står då NK och sedan helg.

Hoppas alla har haft en bra dag. xoxo Giselasofia

Grattis på födelsedag...

0 Läs mer >>
Vi var ju och såg fast 7 för några dagar sen och ja lovade en uppdatering om den. Så här har ni den.

Filmen är helt underbar. Det är action och spänning men även många stunder med mycket kärlek. Den börjar bra och den slutar bra.
En sak med filmen är att man sitter och tjuter sjukt mycket i slutet.
Paul Walker är saknad och filmen är en hyllning till honom.
Dom gjorde ju även en låt till filmen, bara för att hylla Paul. "See you again" heter den och ja kan även berätta att den är min nya repetlåt :)

För att sammanfatta allt så är filmen underbar och ja rekommenderar folk att se den. Av mig får den 5 av 5 :D

xoxo Giselasofia

Fast and the furious ...

0 Läs mer >>
Godmorgon på er alla. Just nu ligger vi fortfarande kvar i sängen och myser men man ska väl snart gå upp och fixa sig inför skolan. Peters pappa ringde och väckte oss för att dom skulle sjunga för sin saknade och älskade son som fyller 24 år idag :D

Från mig fick han nyss en bok men det han inte vet är att han kommer få en till ikväll när han kommer hem från jobbet :)

Nae, blev ett kort inlägg idag, kanske uppdaterar senare :)

Hoppas alla får en bra dag idag. XOXO Giselasofia

Morgonsång

1 Läs mer >>
Onsdag idag, vilket betyder en lektion. Engelska. Vilket brukade vara ett roligt ämne, men med tanken på våra lärare så är det inte så kul.
slutade 14:15 och åkte då till stan för att köpa presenter till Peter som fyller 24 år imorgon.
   Det kan vara väldigt svårt att hitta presenter till honom enligt mig men jag tro jag gjorde ett bra val. Får se imorgon om det blev rätt eller inte.
   Efter stan så åkte ja hem och satte mig och kollade egendom nk arbetet som jag ska vara klar med på fredag, och enligt mig tror jag nog att jag kommer vara klar.
   Sen tänkte jag även berätta för er som bryr er att min frånvaro är uppe på 24% för att jag var väldigt sjuk av och till sen jag började, ja gissar att det har något och göra med att jag flyttade till Norrland.
   Men det kommer bli bättre innan skolan slutar i sommar. Plus att vi kommer åka hem i sommar för att fira min lillebror student

Nu har ja tagit en paus från arbetet och kollar på bones och väntar på Peter, när han kommer ska vi handla och sen blir det att laga mat. Något med kyckling blir det idag.
   Annars så blir det att ta det lugnt resten av kvällen då morgondagen börjar tidigt plus att min älskling fyller år.

Hoppas alla har haft en bra dag. XOXO Giselasofia

Frånvaro och NK arbet...

1 Läs mer >>
Snart blir det att dra på bio med min älskade sambo. Blir att se på fast and furious 7. Ska bli rikigt kul.
Blir väl ett inlägg när vi kommer hem om hur jag tyckte filmen var. Sen funderade jag ävcen på att börja lägga upp recept och sådant som vi testar på här hemma.
 
Aja, nu ska jag nog göra mig klart då vi snart ska dra.
 
XOXO Queen

Bio snart :)