0 Läs mer >>
Fick nyss en kommentar om att Peter kan hjälpa till med allt hemma.
Han hjälper till men han jobbar även till 19 väldigt ofta vilket betyder att jag är hemma innan honom och har mer tid till att göra saker.
Sen skrev jag att JAG stressar över det.

han hjälper faktiskt ...

0 Läs mer >>
Gud att det ska vara så jobbig att blogg ibland. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men den här gången tänkte jag uppdatera er lite om mitt liv just nu.
Skolan började i måndags och det va sjukt skönt. Att gå upp på morgonen och dra iväg till skolan istället för att bara vara hemma och göra inget.
Det har varit kul att träffa alla igen och även några nya har fallit in.
 
Mitt schema under veckorna kommer se ut såhär
Måndag 9:15 - 14:15
Tisdag 12:15 - 16:00
Onsdag 10:15 - 16:00
Torsdag 8:30 - 16:30
Fredag 8:30 - 11:15
 
Ett helt okej schema, plus att jag kommer plugga engelska 6 och engelska 7 samtidigt och det är något jag ser fram emot faktiskt.
 
Annars så är allt bra här hemma, Peter jobbar som vanligt men idag är han ledig, och vi försöker få dagarna att gå ihop utan att känna för mycket stress och så.
Det har varit några veckor nu som jag har varit lite stressad över skolan då jag ska försöka få det att gå ihop med allt som måste göras hemma, typ städa, diska, tvätta och laga mat  då mitt schema ser ut som det gör men även med att få igång träningen ordentligt.
Men jag tror inte det kommer vara några problem att få ihop allt när lektionerna kommer igång på riktigt, man lyckas alltid lösa det på något sätt.
 
Men det va lite om mitt liv just nu och funderar ni över något så vet ni ju vart jag finns :P

Ny start igen