0 Läs mer >>
Värmen börjar komma och snön är borta så nu är det vår.
det är uppe på ca 15 grader och nu kan man till och med sitta ute på rasterna, inte bara när man ska röka utan hela tiden :P
Det är så underbart skönt att slippa kylan och snön, visst att det blåser här upp typ hela tiden med det blir inte samma kyla som under vintern.

Dagarna som har gått har varit lugna, eller ja fredagen och söndagen var lugn. Lördagen festade vi satan och hade fet roligt.
Det blev att vi flyttade soffor till allrummet och fixa musik och hade kul, spelade spel, snackade, sjöng och dansade innan vi drog till stan till kafelino.
Jag, Peter, Isak och Petra buggade, eller jag Isak och Petra försökte bugga :P Linus satt vid sidan och kollade på oss. Jag kan lugnt säga att jag aldrig har buggat så bra i hela mitt liv fram tills att jag halkade på golvet och drattade på rumpan men vi skrattade åt det med :)

Idag är det tisdag, sista dagen i skolan, nae men vi är ledig fram tills på måndag sen så idag ska vi se om vi hittar på något roligt. Vet att jag och Peter måste åka och handla efter att jag har slutat :)

Nu ska jag fixa det sista innan skolan, hade den bra dag alla små troll :)

Puss & Kram

Vår

1 Läs mer >>
För ett par år sen så trodde aldrig att den här dagen skulle komma men jag, med hjälp av många andra, fick fart på mitt liv igen och nu är jag äntligen här.
20 år, känns som väldigt lång tid även om det inte ens är halva livet.
Idag av alla dagar så är det min tur att fylla år. Åren som tonåring är över, nu börjar vuxen livet på riktigt.
Mera ansvar och saker som man måste tänka på.
Att tänka tillbaka på allt som har hänt under mitt liv är otroligt. Så många händelser som har format mig till den jag är just idag.
Från att vara en liten flicka som alltid skulle bråka, göra dumma saker och alltid såra dom jag älskar till att jag idag är en mogen ung kvinna som älskar sitt liv. Visst att det hände bra saker för mig när jag var liten, typ som att David och Elias kom till livet, jag hade föräldrar som älskade mig otroligt mycket vad jag än gjorde och att jag som alla andra hade folk jag kunde luta mig mot.
Emma var och är fortfarande en av dom. Min andra syster, kvinnan som fanns där för mig genom allt. Hon är, förutom mamma, den som har varit med och format mig till den jag är idag.

När jag var liten så såg man mig med ett leende på läpparna och springandes runt och lekte, sen började bråken och det tog väldigt många år innan det leendet kom tillbaka och idag går det inte en dag utan att jag ler.

Att fylla år får mig att tänka på personer som jag har känt genom livet, folk som ville mig illa och andra som ville mig bra. Tänker på folk som man glidit ifrån och på två speciella personer som inte längre är med oss, min älskade mormor och morfar.
Jag skulle ge vad som helst för att dom just idag skulle få se hur jag är, hur jag har vuxit upp och vem jag har blivit Få se deras dotterdotter, alltid glad och lever livet med underbara människor runt omkring mig. Få lägga armarna runt mig och säger hur stolta dom är över mig.

Min mamma är en personer som borde hyllas för hur mycket hon har fått stå ut med, hur mycket hon har fått kämpat med mig, att hon alltid finnas där och det gör hon fortfarande, även om jag bor flera mil bort. Du är min ängel och utan dig hade jag aldrig få fira mig 20 årsdag. Jag vill tacka dig för att du inte gav upp om mig när jag var nere på botten. Tack för att just du är min mamma.

Gud nu känns det som att jag bara sitter och skriver som om jag vore döende men för mig är det väldigt stort att faktiskt få fylla 20 år. Efter allt jag har varit med om så är jag glad och även stolt över mig själv för den jag är idag.
Jag kan ärligt säga att jag älskar mitt liv. Jag har en underbar familj som älskar mig, vänner som finns i vått och torrt och även min älskade och underbara sambo Peter.
Skulle inte ändra på något i mitt liv och jag är glad att jag har många år kvar på den här jorden med alla underbara människor.

Nej nu har jag babblat klart. Nu ska jag ta och vänta in min sambo för att sen mysa i soffan med god mat.

Puss & Kram

B-Day

0 Läs mer >>
Peter är vad man kan kalla en stor nörd men jag älskar honom ändå.
Han spelar CS och satsar på att bli proffs, enligt mig som inte kan något så är han snart där.
Hög rankad och en duktig lagspelare.
Just nu sitter jag bredvid honom när han praccar och det är en sak som jag tycker är underhållande. Folk som vet hur CS går till och som även spelar det borde förstå mig.
Jag har funderat på om jag ska börja spela ordentligt, men har ändå så länge inte bestämt mig än.

Min underbara nörd, finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar dig och hur stolt jag är över dig. Höra hur ni skrattar och även eran skrik är underbart, då är du som lyckligast.
Att själv sitta och spela är kul, speciellt när man sitter med dig vid min sida så du kan förbättra mig.

Inget direkt sammanhängande inlägg men jag vill att hela världen ska veta vad jag känner.

Nu ska jag hämta en tröja då det blev kallt när vi öppnade fönstret sen ska jag fortsätta njuta av hans spelande.

Min älskade nörd

0 Läs mer >>
I onsdag så fyllde Peter 23 år. Vi firade dagen med att storhandla och sen äta tacos. Senare på kvällen myste vi med godis och tårta. Han fick två böcker av mig på morgonen och blev riktigt glad över dom. Han fick även pengar av sin familj. När han ringde för att säga grattis så fick han reda på att han skulle få ett paket också.
Han fick paketer på torsdagen som innehöll två böcker, två påskägg och en riktigt snygg klocka.
 
Igår så mådde jag riktigt dåligt, sov mycket och yrade av och till. På kvällen ställde jag mig och lagade mat. Gjorde stekt kött, ungspotatis och paprikasås. Tände ljus och drack lite vin och hade det mysigt, vi kom även på att vi beter oss som ett gift gammal par ibland.
 
Idag så är det påskafton och den spenderas med att tvätta och städa, ska även laga påskmiddag idag.
Hoppas på att alla får en bra påsk, har inte så mycket att skriva om nu så jag ska lägga mig i soffan och mumsa godis framför smallville innan jag ska till tvättstugan.
 
Glad påsk på er alla :-D 

paket, tända ljus och...

0 Läs mer >>
Jag vet att jag har varit dålig på att blogga och det är för att jag inte har tid eller något att blogga om.
Just nu sitter jag och tänker på min älskade gudmor som fyller år idag. Stort grattis gudmor Maria på din födelsedag, älskar dig :)

Jag tänker tillbaka på alla underbara stunder i Stockholm hos min familj nr 2.
Vi kunde ha så roligt, jag och kusinerna som skojade och dagarna på stan med Maria för att sen smitta in på Kajs jobb för att krama på honom. Helgerna i Stockholm brukade sluta med kyrkan på söndagarna med bra musik och dans :)
Jag är lite förvånad över att jag faktiskt sitter och lyssnar på en låt som jag inte har hört på väldigt länge, jag lyssnar nämligen på "Ropa till Gud"
Visst jag skulle inte vilja säga att jag är jätte kristen med jag kan tycka om att följa med till kyrkan och sitta och lyssna på alla låtar som dom sjunger.

Nej nu ska jag väl berätta lite om dagen :P
Den har varit riktigt seg, Vi jobbade på CV och personligt brev med Nina på förmiddagen. På lunchen så va alla riktigt trötta, till och med så Isak och jag somnade i soffan och sov tills lektionen började. Då hade vi Maria och hade lite diskussions frågor.

Efter skolan blev det att handla lite mat till Peter och lämna på jobbet till honom då han var tvungen att jobba över idag då Jessica var tvungen att gå hem. Följde med Isak och David till försäkringskassan och sen åkte jag hem och har nu suttit och lyssnat på musik.
Ska ställa mig och fixa maten så den är klar när Peter kommer hem så ni får alla ha det så bra.

Puss & Kram

Ropa till Gud

0 Läs mer >>
Gick upp som vanligt idag och idag kände jag att jag skulle hellre ligga kvar i sängen.
Halsen gör ont och det är lite svårare att svälja än det brukar vara, men det är bara att stå ut.
Helgen har varit full med mycket mys och bra stunder med min underbara pojkvän. Vi var ute i lördags den här helgen också och hade jätte roligt.
Jag kan ju lugnt säga att jag inte ska prata i telefonen när jag är onykter då jag plötsligt bestämde mig för att jag skulle bjuda in Ann-Christine på fika :O
För er som inte vet vem det är så kan jag berätta att hon är designer och en av Peters nya kontakter. Anledningen till att det är konstigt att jag bjöd in henne är för att jag kände att vi inte kom överens när vi träffades första gången, så jag på fyllan tyckte väl att vi skulle ändra på det :P
Nae nu måste jag avsluta och dra till skolan, hoppas alla får en bra dag :)

Puss & Kram

Morgontrött med halso...

0 Läs mer >>

Dagen spenderades utomhus med klassen. Gjorde lite aktivitet och grillade :)
Vi hade väldigt kul och många skratt.
Vi körde 5-kamp och lag 1 vann allt med 1 poäng.
Vi skulle först bygga det högsta tornet sen skulle det kunna stå 10 sek utan att ramla. Mitt lag som då var lag 2 vann första.
Sen så skulle vi springa och runda en flaggstång med en pinne mellan benen och jag lovar er att alla så väldigt rolig ut då. Isak va bäst och gjorde då så lag 1 vann.
Efter det så skulle vi spika ner tre långa spikar och då vann mitt lag, då tack vare mig och David.
Efter det så skulle vi köra lydnad med Ninas hund som hon hade tagit med, hon hade kastat ut apporter. Då vad lag 1, vårat lag hade vunnit om den sista apporten inte hade varit så svår att hitta :P
Sista saken vi skulle göra var att smälla ballonger lag för lag, då vann också lag 1 med tanken på att min ballong inte ville gå sönder.
Efter det så grillade vi och snackade, vi satt även och sjöng till typ kl 14:00 då vi drog till bussen för att åka hem.
På bussen så fortsatte vi att ha kul, som vi alltid brukar ha med SMF-kursen.
Det roligaste på dagen var nog när David åkte genom snön med ena benet och blev riktigt blöt :D

 
 
 Puss & Kram
 
 

Frilufsdag