0 Läs mer >>
Dagarna rullar på och sommaren har kommit till Luleå. Varmt som bara den och har redan blivit lite bränd.
Dom närmaste dagarna har vi på kursen jobbar med allt till skolavslutningen som är imorgon, jag har även gjort klart bildspelet som ska rulla i bakgrunden.

När jag inte är på kursen så är jag hemma och fixar med allt som behöver fixas med, det vill säga diska, tvätta och laga mat.
Jag och Peter har även umgåtts så mycket det bara går nu när han jobbar mycket och sen praccar på kvällarna. Vi såg nya X-men filmen och den va bra.
Imorgon så åker Peter iväg på lan och kommer hem på måndag. Får se vad jag hittar på när han inte är hemma, kommer förmodligen bara ligga i soffan och kolla på serier.


Kursen är snart slut och det betyder att man inte träffar folket lika ofta, kommer sakna dom väldigt mycket.
Nu ska jag fixa lunch och sen ska jag fortsätta med det jag har gjort idag och det är absolut inget viktigt.

Tiden går fort

0 Läs mer >>
Vad händer när man känner att allt är förlorat?
Vad gör man när man gråter och inte kan sluta, när man inte vet varför man började gråta från första början?
Idag är en sådan dag, kan känner att alla mina vänner, familj ooh släktingar glider längre bort för varje dag.
Känns som man står vid ett stup och allt bara brister.
Jag är fortfarande samma glada och skrattade unga kvinnan som jag alltid har varit här uppe, som jag alltid har varit i mitt nya liv men ibland, för bara några minuter så försvinner hon och mitt gammla JAG kommer smygandes fram och tänker att dom kanske har glömt mig, kanske tycker det är bättre att jag flyttade för då slipper dom höra mina problem.
När minuterna går så kommer jag på mig själv och skjuter undan dom tankarna, lägger dom i en liten låda och låser innan jag gömmer undan den tills nästa gång mitt gamla JAG hälsar på.
Jag ångrar aldrig mitt beslut att flytta till Luleå, dena underbara stad som jag trivs så bra i, inte heller några av alla dom andra besluten jag har gjort.
Mitt liv är perfekt just nu, men som sagt var så kommer tankarna ibland och det är jobbigt.
Vilka jag har kvar i mitt liv är ibland väldigt svårt att veta, ibland kanske det skulle vara bra att inte veta?

Jag har Peter och det räcker för mig, min klippa. Jag är så lycklig att just jag får kalla dig min, att jag får somna vid din sida, få se dig och få ha dig.
Jag kommer alltid finnas här för dig, varje stund i vårat liv. Jag älskar dig och är glad för att du älskar mig.
Du är min klippa, mitt träd, mitt allt och jag vill alltid vara din.

Vad gör man?

0 Läs mer >>
Dagen har varit väldigt lugn idag. Skola som vanligt, hade föreläsning på förmiddagen med någon politiker sen på eftermiddagen så spelade vi in en film, få se om den kommer läggas upp här eller på Youtube när allt är klart.
Efter skolan så blev det stan för att göra några ärenden, köpte gymkort, va på biblioteket och fixade nytt busskort då mitt gamla hade börjat bråka. Gick även, som vanligt, in till Peter på jobbet och små pratade lite.
Väl hemma så har det blivit att kolla serier, diska och fixa maten så den är klar när Peter kommer hem.


Snö? Inte Snö? Det är frågan. Vädret dom närmaste dagarna har varit väldigt konstigt, det har växlat mellan sol, snö, regn och hagel. Just nu är det sol ute så man får hoppas att det håller sig till det. Nej nu ska jag fortsätta med maten.

Puss & Kram

Vädret

0 Läs mer >>
Igår innan jag och Peter var på bio så drog vi till hans jobb för att hämta min nya leksak som jag fick av släkten, mamma Peter.
Har suttis och lekt med den idag ochjag älskar den. Tack 😃

Har även börjat fundera på vilka jag ska bjuda till min 20 års fest isommar, har märkt att det kommer bli ett par så det är ju tur att vi kommer vara på landet.
Nu ska jag fortsätta medinbjudningarna ett tag innan jag ska ställa mig och diska.

Puss & Kram

Ny leksak