Lov och spel

Idag är det den 28 och det var julafton för några dagar sedan. Dock firade inte vi jul på julafton utan vi firade det med Meta, Sven och Mia som kom till oss föra helgen. Det var riktigt trevligt, vi åt mat, spelade julklapps spelet och gick på stan. Vi åt också hotell frukost på söndagen.
Det kändes dock väldigt konstigt att inte vara hemma på julafton, men vi hade det mysigt med spel, pizza och semlor :)
Jag fick två tröjor, mjukisbyxor, örhängen, presentkort på h.m och pengar. Har även fått reda på att ja kommer få lite mera sak, men de kommer senare.
Peter fick lite saker till datorn, en skjorta, pengar och massa böcker och ett tv-spel.

Han fick först ett spel till x-box men vi var tvungna att byta det då vi bara spelar på PS4 nu för tiden, så han köpte Diablo 3 och även Zelda monopol.
Diablo 3 har vi suttit och spelat sedan i tisdag och det är riktigt kul, vi spelar oftast tillsamman och det går bra :)

Annars har jag lov till den 8:e då skolan börjar igen, och jag vet inte riktigt vad ja ska berätta mera. Jag var på stan igår med Petra och köpte lite kläder och alkohol. Sen på kvällen så blev det lite mera spel innan vi satte oss och tittade på LEGO filmen tills båda typ somnade i soffan.
Idag har vi tittat på serier och fixat lite hemma, även beställt bokhyllor från Ikea och skrivit julkort som ska skickas. Nu sitter vi i soffan och Peter spelar lite medan ja bloggar, ska väl snart sätta mig och spelar med honom igen tills vi sätter oss och tittar på någon innan vi ska sova då han jobbar imorgon.

Även nytt år snart, och det firas med fest och middag. Tänkte laga något speciellt och mysa lite hemma innan vi drar till Petra för att dricka och festa loss :P

Hoppas alla har haft en bra jul och kommer ha en bra nyårsafton :)


XOXO QueenG

Kommentera här: